Öyle miymiş?Siz evli misiniz?
Yok yalan söyledim doğruları söylemiyorum diyince öyle anladımÖyle miymiş?
Tabi ki hepsi kötü ancak çok büyük bir yalan varsa, görüşmeden önce söylenmeli ilişki ileri gitmeden.Yalanın her türlüsü kötü bence.Evliyken bekarım demek,yada kendini olmadığın gibi göstermekte kötü.Konu sahibi yalanların ne olduğunu söylemediği için bana büyük yalanlar gibi geldi.
sanaldan ilişki olmaz değil nasıl olmaz , fotoğrafını görmediğin kimin yazdığını bilmediğin biriyle olmaz.Konu sahibi yalanlar söylemiş kendini daha göstermemiş ne malım kiminle konuştuğu.Yıllardır kullandığı Sosyal medyasından konuşursun öyle olur görüşürsün.Daha kimin kimle konuştuğu belli değil böyle sanal ilişki olmazsanki 1950 yılındayız da sanaldan ilişki olmaz deniyor dünya değişti hayatlar değişti sanaldan tanısmalar normal tanısmadan daha fazla olmaya basladı artık.. önemli olan sanaldan tanısmak değil ilişkiyi sanaldan yürütmemek. tanıstınız 2 3 gün yazıs konus ama bulus gör yüzyüze görmeyen hicbir sey gerçek değildir. sahte olan odur.
aynen işte 1 2 gün konusur bulusursun o ayrı hic görmeden hayale kapılmak ütopik tabi kiSanaldan
sanaldan ilişki olmaz değil nasıl olmaz , fotoğrafını görmediğin kimin yazdığını bilmediğin biriyle olmaz.Konu sahibi yalanlar söylemiş kendini daha göstermemiş ne malım kiminle konuştuğu.Yıllardır kullandığı Sosyal medyasından konuşursun öyle olur görüşürsün.Daha kimin kimle konuştuğu belli değil böyle sanal ilişki olmaz
2 aydır konuşuyoruz o bana herseyini açık açık anlattı son 2 haftadirda ilişkiye gitmemiz gerektiğini söyledi ki bende öyle istiyorum zaten ama dediğim gibi bazı yalanlarım var çok kötü hissediyorum bundan dolayıTavsiyem sanal ilişki yapmaman. Ne kadar tanıyabilirsin ki sanaldan birini?
Hayır hayır daha 23 yaşındayım o da bendeSiz evli misiniz?
Ne halkında yalan söyledin2 aydır konuşuyoruz o bana herseyini açık açık anlattı son 2 haftadirda ilişkiye gitmemiz gerektiğini söyledi ki bende öyle istiyorum zaten ama dediğim gibi bazı yalanlarım var çok kötü hissediyorum bundan dolayı
Adımı bile ... O derece yaniNe halkında yalan söyledin
Hem özgüvensiz hem de yetersiz hissediyorumOhoo özgüvensizlik varsa baştan bitti sayalım
Adımı bile yanlış biliyor ama başta guvenemedigim için böyle dedimYalanların ne oldıuğunu söylemeliydiniz. Ona göre yorum yapalım.
Öyle bir yalan vardır ki, yol yakınken söylemeniz gerekir veya görüştüğünüzde söyleseniz de olur gibi.
2 aydır konuşuyoruz zaten artık her gün diyor ben seni çok merak ediyorum vs vs diye , kilo problemim yok vücudum fit ama yüzümü beğenmez diye korkuyorum özgüvenim yok yetersiz hissediyorum konuşurken heyecan yaparım kesin bunlar ozguvenimi kırıyorSanaldan tanışma olabilir ama en yakın zamanda reelde görüşmek lazım ve tam anlamıyla güvenmelisiniz. Yalan söylemeniz pek hoş olmamış açıkçası. Fotoğraf atmazsanız ve telefonda konuşmazsanız zaten karşınızdaki kişi bir süre sonra bıkar ve gider. Niye fotonuzu görmedi ki, kilo problemi vs kompleks mi var?
Anlıyorum. Ama hayat böyle gitmez ki. Elbet hayatınıza biri girecek. Hep böyle özgüvensiz olursanız hiçbir konuda başarılı olamazsınız. Bir yardım almayı deneseniz bu konuda?2 aydır konuşuyoruz zaten artık her gün diyor ben seni çok merak ediyorum vs vs diye , kilo problemim yok vücudum fit ama yüzümü beğenmez diye korkuyorum özgüvenim yok yetersiz hissediyorum konuşurken heyecan yaparım kesin bunlar ozguvenimi kırıyor
Ohooo sen baştan aşağı yalanların içine batmışsınAdımı bile ... O derece yanionun dışında beni beğenmez diye kompleks yapıyorum kilo problemim yok vücudum fit ama yüzüm ortalama belki hayal kırıklığına uğrar bundan dolayı cesaret edemiyorum foto atmaya aramaya vs özgüvensiz yetersiz hissediyorum
Başta konuşurken ne olur ne olmaz diye adımı yanlis söyledim birde fiziksel olarak Beklentisi epey yüksek görünce hayal kırıklığına uğrar da konuşmayı bitirir diye korkuyorum vücudum fit ama ortalama tipim var özgüvenim yok maalesefNeleri yanlış söylediniz?Ben de güvenemezdim.En iyisi güvendiğiniz bir mekanda buluşun.Evli bile çıkabilir.
Fotoğraf atamama sebebiniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?