Yüzyüze görünce anlatın durumu.Umarım anlayışla karşılar.Ama fazla uzatmayın.Bekledikçe daha büyük hayal kırıklıkları olabilir.Başta konuşurken ne olur ne olmaz diye adımı yanlis söyledim birde fiziksel olarak Beklentisi epey yüksek görünce hayal kırıklığına uğrar da konuşmayı bitirir diye korkuyorum vücudum fit ama ortalama tipim var özgüvenim yok maalesef
Zaten kendi de diyip duruyor umarım hayal kırıklığına uğramam diyeYüzyüze görünce anlatın durumu.Umarım anlayışla karşılar.Ama fazla uzatmayın.Bekledikçe daha büyük hayal kırıklıkları olabilir.
Bilmiyorum.Ama daha fazla geçiştiremezsiniz.Yüzyüze kalabalık yerde görüşmek daha mantıklı geldi bana.Foto atmayın bence.Peki bu saatten sonra ne yapmaliyim çocuk yaşadığım şehire gelecegini soyluyor son birkaç gündür de baya ciddi ilişki istedigini ifade etti beni sıkıştırıp duruyor artık vakti geldi görmem lazım seni Instagram ver beni ara sesini duymak istiyorum falan diyor gerçekten çıkmaza girdim
Çıkmazda falan değilsin. Söylediğin yalanları itiraf etme zamanın gelmiş. Sonsuza kadar böyle sürdüremeyeceğine göre artık ufaktan başlasan iyi edersin.Peki bu saatten sonra ne yapmaliyim çocuk yaşadığım şehire gelecegini soyluyor son birkaç gündür de baya ciddi ilişki istedigini ifade etti beni sıkıştırıp duruyor artık vakti geldi görmem lazım seni Instagram ver beni ara sesini duymak istiyorum falan diyor gerçekten çıkmaza girdim
Fiziksel olarak beklentisi nasıl yüksek?Tarif mı verdi anlamadım. Gerçekten anlamadım açar mısınız biraz?Başta konuşurken ne olur ne olmaz diye adımı yanlis söyledim birde fiziksel olarak Beklentisi epey yüksek görünce hayal kırıklığına uğrar da konuşmayı bitirir diye korkuyorum vücudum fit ama ortalama tipim var özgüvenim yok maalesef
Aşkom burda hayatımızla ilgili çoğu şeyi yazarız derdimiz ailemiz vs vs detaylar verilir. Sen bana 10K para yollar mısın? Dersin ki tanımam etmem eee bu çocuk da aynı şekilde. Yazışmalar ya yalansa?2 aydır konuşuyoruz o bana herseyini açık açık anlattı son 2 haftadirda ilişkiye gitmemiz gerektiğini söyledi ki bende öyle istiyorum zaten ama dediğim gibi bazı yalanlarım var çok kötü hissediyorum bundan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?