Ben onların hepsini denedim,ama hiçbirini öyle düzenli kullanmadım.1-2 kere baktım ve kapadım,geçenlerde instagram açmıştım ,baktım çok yalan dolan geldi,ben oradaki insanların gerçekte nasıl olduklarını biliyorum ama instada "vay ben şöyle güzelim,böyle iyiyim" naraları atanları görünce dedim "Amann manyaklar sizinle uğraşamam." Kapadım gitti,çok rahatım ,sadece facebook ve wp var,bana kalsa wp de kapatırım ama sınav zamanları falan mecbur konuşuyoruz gruplarda .

Ben sevmiyorum sosyal medyayı,herkes kendini çok değişik gösteriyor,benim çok yakın bir arkadaşım var mesela baksan instada çok mutlu,derdi yok ama gerçekte şu "sırlar dünyası"ndaki olaylardan daha fazla şey yaşamıştır.
Bir de baktım fotoğraf atarken oraya çok düşünüyorum ,yok güzel mi ,shop yapsam mı ,bilmem ne saçma geldi ,belki yazın tekrar açarım bilmiyorum

Böyle çok mutluyum ,ben de çok kitap okurum ama bu 2 sene pek okuyamadım ,tekrar başlayacamm

Bence kapat gitsin,başta zorlanırsın ama zaman geçtikçe göreceksin ki daha mutlusun.Bir de şu var arkadaşının çok olması önemli değil,daha da yaşın artınca anlayacaksın ,az ve öz kişiler olsun isteyeceksin,hem gerçekten görüşmek isteyen insan için sosyal medyaya gerek yok ki : ))
Bu arada facede de oyun oynuyorum sadece ,zamanla orada da bir insan temizliği yapacamm