• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal kumar bağımlısı eş

Annemin baskısı büyük bir etkendi ama tabi bende salaktım aileme bugüne kadar hiç rest çekemedim, bugüne kadar hiç bir kişiyle fiziki olarak tanışamadım, bir bardak çay bile içmedim mesela karşı cinsle hatta inanmayacaksınız ama hemcinsim olan arkadaşlarımla bile görüşemezdim, üniversite okudum mesela ama dışardan okudum, ailemin durumu hep iyiydi, bekarken çalıştırmadılar evlenince de ben çalışmadım çünkü sudan çıkmış balık gibiydim
Annenize oh olmuş diyorum. Kendi parasına dokunulunca bundan koca olmaz deyivermiş. Kızları için saksı bitkisi veya evcil hayvan gibi yemeğini suyunu ver yaşasın demişler. Arkadaşlık sosyal hayat yok, üniversite yok, bağımsız birey yaşına gelince bile özgürlük yok. Adamın birine resmen kakalamışlar sizi. Dışardan üniversite sadece diploma kazandırır, insanları erkeği kadını tanıyamazsınız. Zorluklar yaşayıp baş etmeyi öğrenmemişsiniz. Sadece üniversite için değil bu dediğim, iş hayatı bile görmemişsiniz, eş- anne olmak dışında hiç bir şey deneyimlememişsiniz. Hayatınızı önce anne babanız sonra da kocanız yönetmiş. Hiç bir şey görmemiş etmemiş deneyimlememiş sudan çıkmış balık gibiydim diyen biri çocuk olmadan önce biraz dış dünyayı tanımak bilmek ister, siz çocuk yapmışsınız.

Beni sarsın diyorsunuz da değişecek misiniz, ne gençliğimi ne yetişkinliğimi yaşayabildim diye hesabını sorabilecek misiniz? Ya bana o evlerden birini verirsiniz çocuğumla geçer otururum, ya da giderim sığınma evine ikinizi de silerim diyebilecek misiniz? Baba dediğiniz adam hala seninle durmam diyor. Yani kocanla kal bana bulaşma demek mi bu? Çocuklukta ergenlikte genç kızlıkta baskıyla yasaklarla büyüdüğünüz için pısırık çekingen olmanız normal ama artık başka birinin hayatından sorumlusunuz. 2 yaşındaki çocuğunuzu da siz şekillendireceksiniz. Kötü kalpli babanızın gönlünü eğleyemezsiniz. Annenizi para kaybı terbiye edivermiş, ben senin yanındayım demeye başlamış. Kızım bir şeylerden şüpheleniyor dinleyeyim araştıralım dememiş kocanıza inanmış.

Madem durumları iyi, evin birine geçin ve iş hayatınıza başlayana kadar size yardım etsinler.

ne münasebet damat benim hesabımın her şeyini bilecek
bir de para çekebilecek
kim yani damat ne alaka

annemde kardeşinin oğluyla evlenmemi istedi
Aaaaaaaaa 😡 hiç kafamın almadığı şeyler
el birliğiyle gencecik bir kızın geleceğiyle oynadılar beter olsunlar şimdi de eşimden yana bin pişmanlar hep onu iyi biliyorlardı sessiz sakin diye şimdi boşan diyor ondan sana koca olmaz diyor ya valla anneme gıcıklığıma evli kalasım geliyo da kendi gençliğime üzülüyorum vazgeçiyorum 😂
Artık sadece kendi gençliğinizi değil çocuğunuzun geleceğini de düşünmeniz lazım. Baba zaten şimdiden kızının rızkını yemiş bitirmiş. Bari borç takmadan kurtulsanız. E bi de siz böyle ailenize boyun eğmeye devam ederseniz anneniz sizin kızınızı da okutmaz, işe sokmaz, küçük yaşta evlendirmeye kalkar. O zaman kendi çocuğunuzun mutsuzluğunu görünce bu yaşadıklarınız solda sıfır kalır. Artık bir an önce harekete geçin. Çocuğunuza maddi manevi kol kanat olun 🫂

Annenize oh olmuş diyorum. Kendi parasına dokunulunca bundan koca olmaz deyivermiş. Kızları için saksı bitkisi veya evcil hayvan gibi yemeğini suyunu ver yaşasın demişler. Arkadaşlık sosyal hayat yok, üniversite yok, bağımsız birey yaşına gelince bile özgürlük yok. Adamın birine resmen kakalamışlar sizi. Dışardan üniversite sadece diploma kazandırır, insanları erkeği kadını tanıyamazsınız. Zorluklar yaşayıp baş etmeyi öğrenmemişsiniz. Sadece üniversite için değil bu dediğim, iş hayatı bile görmemişsiniz, eş- anne olmak dışında hiç bir şey deneyimlememişsiniz. Hayatınızı önce anne babanız sonra da kocanız yönetmiş. Hiç bir şey görmemiş etmemiş deneyimlememiş sudan çıkmış balık gibiydim diyen biri çocuk olmadan önce biraz dış dünyayı tanımak bilmek ister, siz çocuk yapmışsınız.

Beni sarsın diyorsunuz da değişecek misiniz, ne gençliğimi ne yetişkinliğimi yaşayabildim diye hesabını sorabilecek misiniz? Ya bana o evlerden birini verirsiniz çocuğumla geçer otururum, ya da giderim sığınma evine ikinizi de silerim diyebilecek misiniz? Baba dediğiniz adam hala seninle durmam diyor. Yani kocanla kal bana bulaşma demek mi bu? Çocuklukta ergenlikte genç kızlıkta baskıyla yasaklarla büyüdüğünüz için pısırık çekingen olmanız normal ama artık başka birinin hayatından sorumlusunuz. 2 yaşındaki çocuğunuzu da siz şekillendireceksiniz. Kötü kalpli babanızın gönlünü eğleyemezsiniz. Annenizi para kaybı terbiye edivermiş, ben senin yanındayım demeye başlamış. Kızım bir şeylerden şüpheleniyor dinleyeyim araştıralım dememiş kocanıza inanmış.

Madem durumları iyi, evin birine geçin ve iş hayatınıza başlayana kadar size yardım etsinler.
çok teşekkür ederim yorumunuz için inanıyorum başaracağım önce ilk işim ehliyet almak olacak daha sonra da işe girmek olacak ben kızım doğduktan sonra çalışmaya başladım 1 sene boyunca evden çalıştım bu beni tatmin ederdi belki ama kocam anneme yaptıklarının aynısını o zamanlar bana da yapmasaydı eğer, çalıştığımdan afedersiniz bir bk anlamadım. Birkaç kurumsal mağazalara cv bırakacağım gerçi öyle güzel bir cv’m yok umarım değerlendirmek ve eleman yetiştirmek isteyen bir firma çıkar karşıma, bu olayları bilen bir tanıdığımız var onu araya sokmayı düşünüyorum, boşanıp İstanbul’a gelene kadar en azından bir tecrübe edineyim hayatı öğreneyim istiyorum

Aaaaaaaaa 😡 hiç kafamın almadığı şeyler

Artık sadece kendi gençliğinizi değil çocuğunuzun geleceğini de düşünmeniz lazım. Baba zaten şimdiden kızının rızkını yemiş bitirmiş. Bari borç takmadan kurtulsanız. E bi de siz böyle ailenize boyun eğmeye devam ederseniz anneniz sizin kızınızı da okutmaz, işe sokmaz, küçük yaşta evlendirmeye kalkar. O zaman kendi çocuğunuzun mutsuzluğunu görünce bu yaşadıklarınız solda sıfır kalır. Artık bir an önce harekete geçin. Çocuğunuza maddi manevi kol kanat olun 🫂
annem 70 yaşında babam 73 yaşında 🥲 en fazla kaç sene ömürleri olabilir ki, Allah uzun ömürler versin elbette ama benim hayatı öğrenmem kendime ve kızıma yetebilmem gerek

Bu arada eve geçeceğim hatta kira almaya da devam edeceğim kira kızım ve bana yeterli normalde ama hayatımı bu şekilde sürdürmek istemiyorum artık 😢 dışarda akıp giden çok güzel bir hayat var, fotoğraf çekmeyi çok seviyorum kurs tarihini kaçırdım 😢 İstanbul’da ailemin yanında olduğum süre zarfında katılacaktım profesyonel fotoğrafçı olmak için sertifika vs alacaktım. Hayatımın kalan kısmında hobim olan fotoğrafçılığı, gezilere katılmayı, güzel iş bulup kendimi geliştirmeyi hedefliyorum kızım gezmeyi çok seviyor çoğu zaman hobimi onunla gerçekleştireceğim muhtemelen. Annem geçmişteki hatalarından ötürü müdür bilmem ama çocuğuma bakacağını söylüyor zaten 4 yaşına kadar falan baksa yeterli sonra kreşe anaokuluna falan yazdırırım ilkokula kadar

Kızlar selamlar, 1 aydır buraya yazmak istedim ama yazamadım cesaretimi topladım nihayet geldim. Beni sarsın, bana fikir verin lütfen… Sanal kumar bağımlısı eşi olan kadınların ne kadar çok olduğunu biliyordum bu süreçte inanın sürekli okudum o forumları…
Kızlar ben yaklaşık 5 sene önce henüz 5 aydır tanıdığım kişiyle evlendim şu an evliyiz ve 2 yaşında bir kızımız var. Annemin baskısı büyük bir etkendi ama tabi bende salaktım aileme bugüne kadar hiç rest çekemedim, bugüne kadar hiç bir kişiyle fiziki olarak tanışamadım, bir bardak çay bile içmedim mesela karşı cinsle hatta inanmayacaksınız ama hemcinsim olan arkadaşlarımla bile görüşemezdim, üniversite okudum mesela ama dışardan okudum, ailemin durumu hep iyiydi, bekarken çalıştırmadılar evlenince de ben çalışmadım çünkü sudan çıkmış balık gibiydim eşim ve çevresi hiç bizimkilere benzemiyordu eşim de çok iyiydi ve bana hep vaatlerde bulunurdu inanın hiçbirini yapmadı mesela altınlarımız olmasına rağmen araba almadı, bizde adettir kız evlenince dana verirler benden gizli eşim satmış o para ne oldu bilmiyorum altınlarımı benden saklı altın hesaba yatırmış altınların gramını hep küçültmüş bunca zaman sanal kumar oynuyormuş ben işkilleniyordum ama hep bana ne kumarı ya oyun bu diyordu ailem de buna inanıyordu ve artık kocam balonu sonunda patladı aileme yüklü bir miktarda para akışı oldu, annem ameliyat olacaktı 150 bin lira para lazımdı, iki daireleri boştu hatta birinin kirasını her ay ben alacaktım, eşim annemin hesabını her şeyini bildiği için ve ailem de ona güvendiği için resmen ailemi kullanmış 120 bin lira civarı bir para çekmiş bu paralar hep kesik kesik 3 bin,5 bin,10 bin gibi
Ve ne oldu biliyor musun ben bunu öğrendim hemen ablasını aradım çünkü eşim benim öğrendiğimi öğrenince telefonları açmadı, eşim beni aradı ve dedi ki seni artık gözden çıkardım, göreceksin sen, paranızı vericem ve gidicem yaptım bir hata kabul ediyorum ama artık oynamıyorum dedi şu an parası yok o yüzden oynayamıyordur diyelim :) annem bana bıraktı yalan yok kızım ondan koca olmaz artık sana diyerek fikir de veriyor annemden hiç beklenmedik hareketler inanın bunlar 🥰 babam ise ben seninle asla durmam diyor babamla anlaşamıyoruz çünkü, çocuğumla beni kabul ediyorlar evet ama ilerisi için ne yaparım bilmiyorum, Ekim ayında KPSS’ye gireceğim daha önce evden çalışmıştım ama şu an pek bulamıyorum belki ilerleyen süreçlerde işe de başlayabilirim ailem çocuğuma bakacaklarını söylediler memurluğu istiyorum ama memuriyet olana kadar çalışayım diyorum bir de kızlar galiba öyle böyle boşanacağım…ya vazgeçersem diye korkuyorum.
Sen bu konuyu daha önceden de açmadın mı zaten başka bir hesapta şimdi yeni hesap açıp tekrar mı aynı konu

Sen bu konuyu daha önceden de açmadın mı zaten başka bir hesapta şimdi yeni hesap açıp tekrar mı aynı konu
hayır tabiki ben ilk defa yazıyorum buraya bahsettiğiniz konuyu bile bilmiyorum
zaten tartışmanın başında da dedim cesaretimi toparlayıp ilk defa foruma böyle bir şey yazıyorum diye

annem 70 yaşında babam 73 yaşında 🥲 en fazla kaç sene ömürleri olabilir ki, Allah uzun ömürler versin elbette ama benim hayatı öğrenmem kendime ve kızıma yetebilmem gerek
Bu arada sizin kardeşleriniz de vardır. Allah gecinden versin anne babanız vefat etse kira vermeden onların evinde kalmanız sorun olabilir. Kardeşlerinizle ilişkileriniz iyi mi kötü mü bilmiyorum tabi ki ama miras meseleleri her zaman problemdir. Kendi ayaklarınızın üzerinde durursanız en azından kafanız rahat olur

Bu arada sizin kardeşleriniz de vardır. Allah gecinden versin anne babanız vefat etse kira vermeden onların evinde kalmanız sorun olabilir. Kardeşlerinizle ilişkileriniz iyi mi kötü mü bilmiyorum tabi ki ama miras meseleleri her zaman problemdir. Kendi ayaklarınızın üzerinde durursanız en azından kafanız rahat olur
ikisine annem ve babam daire verdi kira vermeden 2 senedir falan duruyorlar kısacası ailem damatlara yedirmeyi içirmeyi çok seviyor aslında kocam neden böyle oldu bilmiyorum 😂 gerçekten kocamın salaklığı bu zamanda erkeklerin en çok istediği şey eşi olacak kadının evi olması falan 😂 ama çok haklısınız ben öyle veya böyle atanamasam dahi işe gireceğim ama tabi inşallah atanırım 🥰 atanana kadar da çalışmış olacağım

Back
X