SANAL KUMAR & EVLİLİĞİM

Eşim de haftada 1 kez oynuyor max 200 300 lira atıyor o da gelen ekstra bahşişlerden yapıyor iradeli biri o yüzden ses çıkarmıyorum hırs falan yapmıyor daha fazla yatırmıyor siz de öyle yapabilirsiniz mesela
Ya hanfendi şunu merak ediyorum..Kumarda kazanıp zengin olan, kazanıp köşeyi dönen, tekrar oynayarak borçlarını düzelten bir allahın kulu yok iken siz hangi mantıkla , hangi çarpık mantıkla tekrar tekrar oynayıp ah vah ediyorsunuz? Bunu gerçek anlamda soruyorum yargılamak adına değil..Ticarette zengin olursun, çok geliştitirirsin bir konuda ilerlersin refaha ulaşırsın, babadan miras kalır vss..Ama kumardan refaha ulaşan yok..Bir kez oynadın kaybettin tekrar kurtarm için oynadım bahanesi ancak çarpıtılmış bir akılın bahanesi! Adrenalin mi? Nedir sebebi? Patolojiye dönüşmüşsünüz görünen o..Kişilik bozukluğu yapar kumar..O yüzden derler kumarcı eşi bile satabilir diye..Allah aşkına ya..

Malesef bu bir bağımlılık türü sizde bağımlılık konusunda kabullenir gibisiniz terapi almanızı takdir ediyorum yanlış anlamayın lütfen ama bu süreçte kesinlikle çocuk düşünmeyin derim hani bazı insanlar çocuk olunca anne olunca değişirsin diyebilir dikkat edin

Geçen markette eşimle oyuncak yakalama oyunu oynadik 1 euro kadar para verdik tam kazanacakken bırakıyor oyuncağı sinir oldum hadi 50 cent daha at dedim esimde dedi ki bak işte kumar oynayanlar da böyle düşünüp devam ediyor boşver gel çıkalım dedi marketten ayrıldık cok yaygın ya kumar telefonlara kadar indi hic oynamamak daha mantıkliydi ama kazanamayacağınızi bildiginiz için lütfen oynamayin daha kumarda kazananı görmedim kumarhaneler hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…