• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal kumar ile baş etme

Kabul etmiyor gizli sessiz bir şekilde yürütecekti bu işi maddi olarak sıkışıyorduk muhtelemelen çıkış yolu aradı ama bu yol yanlış yol olmamalıydı çok para kazanıp kredi borçlarımızı falan kapatmaya çalışacaktı muhtemelen bunu başkalarından borç alıp kirayı ödemeyip biryerlere yatırarak yapılmaz bence
benden gizlediği borçları ödemediği kirayı yüzüne vurunca kinlendi bana ayakta uyutmaya çalıştı açıkçası ama yüzüne gözüne bulaştırdı pisikolejisi gitti zaten iyice bende bana yalan konuşup arkamdan iş çevirdiği için hiç yanaşmıyoruz konuşmuyoruz aynı evde yabancı gibiyiz
İşte hep para hırsı kolay yoldan para kazanma düşüncesi kazanamayacağını bunları yapınca işleri daha çok batırdığını anlamayacak kadar bağımlı hale geliyorlar inanın anlıyorum zaten bu dönemde evlilik tamamen bitiyor iki yabancı gibi olunuyor böyle nereye kadar gider bilemiyoruz tabi çocuğunuz var mı boşanmayı düşünüyor musunuz

Yazik cok yazık. Ailesinin colugunun çocuğunun rızkını kim nerede yediriyorsa Allah cezasını versin inşallah. Sende aklini basina topla. Duzelmeyecek bunu kabullen.

Back