Sanal market.

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Taşlanacağım bu konuyu bdv'ye açtığım için ama başka çarem kalmadı :işsiz:
Kızlar doğum günü pastası sipariş edebileceğim kaliteli düzgün bi site var mı? İnterneti talan ettim bulamadım.
Benim için önemli olan uygun ve günübirlik siparişi getirmesi. Biri bana yardımcı olsun :(

neden sanal market istiyorsun ki ben güvenmiyorum o yüzden sordum

Sanal Market'ten pasta falan alınmaz. Yemek Sepeti'ne girin oradan bir sürü size yakın pastane bulabilirsiniz.

çok yoğun çalışıyorum gün içi çalıştığım yere pasta gelsin istiyorum çıkıştada koştur koştur gideceğim çünkü.
anladım allah yardımcısnız olsun şimdi bilenler yardımcı olur herhalde ben hiç almadım güvenemediğim için açıkcası . çünkü çok iyi dediğimiz yerden alındıpı zaman bile bazen tadında farklılık oluyor malum:KK54:

Biraz cimriliğim tuttu, çok pahalı ya bu ne. Hediyeyi pastadan daha uyguna aldım.

Evet aynen oyle. Ben de hic sevmem pahaliya yas pasta almayi. Migros varsa yasadiginiz yerde, oranin yas pastalari hem uygun hem taze oluyor. Isranbulda degilseniz migros siparis getirmiyor tabii ama. Kendiniz almaniz lazim.

Evet aynen oyle. Ben de hic sevmem pahaliya yas pasta almayi. Migros varsa yasadiginiz yerde, oranin yas pastalari hem uygun hem taze oluyor. Isranbulda degilseniz migros siparis getirmiyor tabii ama. Kendiniz almaniz lazim.
Migrosta olduğunu biliyorum da güvenebilir miyim taze mi diye süphe ettim aslında. İşyerime de yakın migros var. Ordan alabilirim yani taze diyorsanız

Migrosta olduğunu biliyorum da güvenebilir miyim taze mi diye süphe ettim aslında. İşyerime de yakın migros var. Ordan alabilirim yani taze diyorsanız

Ben simdiye kadar birçok kez aldim, sadece 1 kere taze degil gibi gelmisti disardan o zaman almamistim. Onlar günlük olduğunu iddia ediyorlar da tipine bakip alabilirsiniz. Anlasiliyor zaten taze olmayan pasta. Genel olarak memnunum yani. Tabii 60 liralik pastalar gibi tadi yok ama fiyatina gore iyi.

migros taze olur evet mado da çok güzeldir ben bayılıyorum ama en küçük pasta 60 tl filan

lütfen kremaya gömülmesin pasta. empati yaptım bana öyle bir pasta gelse tiksinirim. bir de ayıp olmasın diye tadına bakmak zorunda kalırdım. tatlım sen en iyisi dilim pasta küçük pasta al. ya 2 tane ya da iki kişiyseniz bölüşürsünüz.

lütfen kremaya gömülmesin pasta. empati yaptım bana öyle bir pasta gelse tiksinirim. bir de ayıp olmasın diye tadına bakmak zorunda kalırdım. tatlım sen en iyisi dilim pasta küçük pasta al. ya 2 tane ya da iki kişiyseniz bölüşürsünüz.
Ay öyle de olmaz ki liseli gibi. Çocuk gibi bi pasta mı bölüşücez :D
İlk doğum günümüz güzel olsun:KK8:

vallaha en son paraya kıyıcam galiba gidişat onu gösteriyor :KK70:
şu 60 tl liklerden al ya bayılıyorum onlara valla offf yani özsüt varsa sizin orada oda olur ayyy bende geleyim mi doğum gününe:oha:

Back
X