Sanal ortam ve beraberlikler

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.430
598
internet malum çağımızın en büyük icatlarından ama dogru kullanıldıgı müddetçe....

kk da ve kendi sosyal cevremdede rastladıgım kadarıyla evliliklerın-beraberlıklerın cogu bu sanal alem yüzünden sarsıntıya uğruyo özellikledede sosyal paylaşım ve chat siteleri ben bile her ne kadar karşı olsamda bazen bir bakıyorum net basında saatlerce vakit harcamısım hatta nişanlımlada bazen sorun bile yasayabılıyorum fazla vakit harcadıgım için gerçi sapkın davranıslarda bulunmuyorum internette girdiğim belli siteler var ama rahatsız olmakta haklı evlendıkten sonra internet olmıcak diyip duruyor aslında haksızda sayılmaz sizler ne düşünüyorsunz bu konuda??

Son düzenleme:

internet artık çağımızda gerekli birşey. doğru kullanıldığı müddetçe sorun yok. ama gerçek şuki o paylaşım siteleri falan artık insanalrın sevgili arama mekanları.. bence kötüğ bi durum söz konusu değil. iradesine hakim olamayanlar da girmeyebilir internete. uğraşacak bişi olmayan tabiki saatlerce geçirir zamanını. oda kendine bi uğraş bulsun. ..

evet haklısın sosyal paylaşım sitelerinde fazla vakit harcamam bende mesela en basit örnek kk bazen saatlerde takılabılıyorum ona bakıyım buna bakıyım vs vs bir bakmısım 2 saat olmus

aslnda nasl ve ne amacla kullanıldğna bağlı.ben de cok vakt gecrrm ama kk ve bi kac forum takp edyrm hep oralarda taklrm.o da blgi amaclı.malum paylasm stesnden ckmayanları da anlamyrm yahu ne buluyolar yapıcak orda.insanlarn basına gercekten bela olablyo çoğu zaman.gecen bi yerde okudum genc bi kz facede tanstğı adamla blusmus ve adam kzı öldrms.bunun gibi tanmadğn etmedğn 3.sahıslarla ilgilenmzsen fazla zamanını harcamazsan sorun yok die dsnyorum.çünkü karsnda kim var blemezsnki

ya oda aslında cok güzel bir sıteydı ama son zamanlarda sevgılı bulma konumuna geldı ve dolayısıyle evlılıkler ilişklr bozulmaya basladı

nişanlın çok doğru söylemiş alma eve net şeytan doldurur heleki facebook tam bi felaket çoğu kız her ekleyeni kabul ediyo erkeklerde dünden razı bence aldatmaların %75 nedeni sanal ortam allahım koru bizi yarabbim şeytana uyanlardan

Aynen öyle canım orda bulunnandan da hayr geldğni düsünmyorum tabi bu kendi fkrim.ve erkekler burda yedkleri haltları aldatmadan saymyolar ayy ne oolacakki mesaj attysam ya da fotosuna güzelsn yazdysam vs vs. Burda bir cok konu okudum bunla ilgli.maalesef çok canlar yanıyo keske düzgün kullanablsek

kızlar genelleme yapmadan konusalım yani sadece internet olarak ele aldıgımzda

Genelleme yapamicam bence tasvip etmedğm bi sitede 1 dakika kalsa bile yanlştr.ama normal bi stede takılysan msela film izlemek için dyelm dozunu asmadktan sonra sorun yok.ne için kullanldğna bağlı.ama dozunda brakmak lazm.yne burda okumstm bi arkadas esnden yakınyodu sürekli nette dye.aksam yatarken pc yi kaptmyolarms çünkü zaten sabaha kadar nette bkac saat snra falan kalkyo allahmm ne kadar korkunc bseyy

oda yani iyice abartmıs !!ya bi bizim ülkemizdemi olur acaba bu teknolojiyi kullanmaya basladıgımzdan beri bırakın duygusal ilişkileri sosyal ilişkilerimz bile bozuldu

bu konudan nişanlımda çok şikayetçi arıyor ne yapıyorsun diye
ben sürekli kk dayım şunu okuyorum felan diye anlatıyorum
sırf neler okuduğunu görmek için ben bile üye olup takip edeceğim seni diyor

bu konudan nişanlımda çok şikayetçi arıyor ne yapıyorsun diye
ben sürekli kk dayım şunu okuyorum felan diye anlatıyorum
sırf neler okuduğunu görmek için ben bile üye olup takip edeceğim seni diyor

bende aynı dertten muzdaripim fikir alıyorum falan diyorum da evlendıkten sonra yasaklıcak muhtemelen

kadınlar,pc başında fazla zaman geçirebiliyorlar,hepsi bu..

buna karşılık,internet aleminde 'erkeklerin' aklını çelebilecek çok şey oluyor..

Son düzenleme:
İnternet amacından sapmış durumda annem bile 50 yaşından sonra merak sardı varın düşünün gerisini.Sadece alışveriş amaçlı giriyor ama yinede o yaştan sonra öğrendi,hemen herkesin hayatında olması gerekliymiş halini aldı internet.Bende şu an birlikte olduğum kişiyle internetten tanıştım -ki bu kadar karşıyken.Ben insan hayatına giderek daha fazla zarar vereceğini düşünüyorum sanal alemin

kesinlikle öyle antisosyal biyerler olup cıktık telefonla aramak yerıne ay dur msn deır ordan yazayım yok mail atayım yok faceden yazayım falan gercekten srıf özel hayatımz degıl sosyal ilişkilermz bile zedelenmıs durumda

bi de insan kendine ne kadar hakim olabliyor ki süre için. mesela bende nette çok vakit kaybedenlerdenim . ay şuna bak bunu oku. hele facebbok gerçekten çok zamanımmı alıyordu. kapattım kurtuldum

öyleki arkadaşlarımın resmine bakıyordum. ona yorum yapan birinin resmine tıklayıp kimmiş neymiş nasıl makyaj yapmş onun duvarındaki bi resime bak oradan albume git ona yorum yapana bi bak derken ... bi bakıyorm ki hiç tanımadıgım bi kızın sayfasında yorumlara resimlere bakkıyorm ben buraya ne zaman nerden geldim diye söyleniyorum sonra da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…