sanal ortam

SELMAT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
266
1
96
İstanbul
eşiniz yada sevgiliniz internette ne kadar vakit geçirir hangi sitelere girdiğini daha sonradan araştırırmısınız hadi bilgisayar uzmanı hanımlar bildiklerinizi paylaşın..........sengözlerimebaksanab

Benimki bana kızdığında ya da çok kötü kavga ettiğimizde sabah 3 e kadar pc de olur kendilerini. Onun dışında genelde hep benimle birlikte nette olur

zavallim internete girecek vakti olmuyor girdigindede gazeteleri okur,maillerine bakar ,ailemizle msn de gorusuruz ha birde asik oldugu dizisi kurtlar vadisini seyreder hic arastirmam cunku guvenim tamdir msn sifrelerimiz aciktir sakli gizli yok en dogrusuda bu olmali

Bıraksan sabahtan akşama nette satranç oynar, uyuzzzzzzzzz oluyorummmm!!!

benimkide sadece fener sitesine girer bide film izlemek istersek film sitelerinden film arar
msni var ama acipda postalarina bile bakmaz ben bakarim...en cok zamani ben geciriyorum nette saolsun kkdan cikamiyorum ...

benim sevgilim internet ortamını hiç ama hiç sevmez
En son msn de ne zaman konuştuğumu bile hatırlamıyorum. o kadar az giriyor düşün yani.
''hadi msn e gel diyorum'' sevgilime, ''yok'' diyor ''yorgunum'' diyor. ''ne gerek var sanal ortama. telefonda konuşalım'' diyor her seferinde, sinir oluyorummmmmm :dilcikar:
tamam internet canavarı olsun demiyorum sevgilime. ama arada bir girsede fena olmazdı yanniii ...kaydirigubbakcemile

Son düzenleyen: Moderatör:
msn sevmez nette sadece haberler bakar ama önce dünya ve avrupa spor haberleri...asla pc d esabahlamaz..onun hayati izledii maclari ve ben

benim aşkım da sevmez hatta ben hatırlatmasama düşünmez bile anca haberlere bakar o da başına oturması denk geldiyse gündeme bakar öyle durcağı taş çatlasın 30-45 dk sabahlamaz allaha şükürler olsun sevmez sevmez bu iyi bişey sevmesin zaten bende kk olmasa sevmiorum-tatlicadiarzu-

benim kuzucum da pek girmez nete. hatta ben derim msn e gir konuşalım die arada sırada girer yani. genelde benim işte elimin altında olduğu için ben bakarım, maillerine, msnine, sınav notlarına

Benım sevgılımde netten Çıkmaz boŞ kaldıĞı vakıt msn facebook oyun gezınıyor ama sız konuŞuyormusnuz dersenız hayır.daha Çok baŞkaları ılgı alanına gırıyor

Eskiden girerdi (bekarlık zamanlarında kaydirigubbakcemile3 ) Artık girmiyor hiç.. Ben zorluyorum gir de acuk yüzünü göreyim diye..

Pek girmez.
Ben msnede yoksamda hemen cıkar
En cok ben dakuluom internette:icecream:

benim antikam osmanlı tarih video yada yazıları nerde oda o sitede msnyle işi olmaz ben giriyom onun msnsine garibim arada bide basına oturur yine kızarım bende çok fenayım bea :ecrin_bebek:

eşim genelde av vidolarına bakar.. yada fişek satın almak için ilgili alısverıs sitelerıne girer.. netten film .müzik..klip vs seyler indirir.. onun dısında feceye takılır birde msn işte benden fırsat buldukca kaydirigubbakcemile3 pcden kalktıktan sonra neydıyo napmış diyipte bakmak hiç aklıma gelmıyor cunku hemen kk ya giriyorum koşa koşa :))

Benim esimde bilgisayar ozurlukafamçokkarıştı , adama mecbur kaldik bi msn actik (artik nerden olsa e posta soruyorlar) dun toplantimiz vardi adam e mailini sordu gozume bakiyor neydi diye :roflol: artik ben soyledim :roflol: , sadece banka hesaplarini yapar birde fanatik .com var hic sarmaz net onu ama ben her firsatda solugu netde alirim:dance:

sevgilim msne çok girmez.
genelde çevrimdışı girer. benle konuşur irtibat halinde kalır.
onun dışında futbol menajer oyunumuz var. deli gibi onu oynar.
ama sorun yaratmaz.
haberleri okur spor haberlerine takılır.
internet ve bilgisayar henüz problem değil ilişkimizde.
ben ondan daha çok takılıyorum.
bir de yaptıklarını çok merak etmem. girip facebookuna bile bakmam. haftada bir ayda bir bakarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…