- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 43
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
konuşamadığım için ya burda sizinle yada sözlükte konuşurum çünkü reelde arkadaşım sıfır.Ne konuştuğuna bağlı. Cinsiyetsiz anonim bir kişide olsa yapılan konuşmalar uygunsuz ise aldatmaktır.
Ayrıca şu da var, mesela bir kadın burada deseki "kocam internette tanımadığı kişilerle konuşuyor, cinsellik flört vs değil ama konuştuğu kişi arkadaşı değil bişeyi değil elin insanıyla muhabbet etmesinden rahatsız oluyorum" dese eminim çoğumuz aldatma olarak görmesekte bundan rahatsız olmakta haklısın deriz.
yok zaten yazdıklarımı keşke herkes okusa. çaylağım henüz yazar değilim yazar olsam mesajlaşmakla uğraşmam pek. direkt sözlüğe yazarım.Pazarcı, marketci, şucu bucuyla hiç mi konusmuyorsunuz? Yani ortalıkta konuşulduğunda böyle birşey gibi. Ama dm ye gel oradan devam gibi bir durum olur o başka kapıları aralayabilir.
ya burada aldatma olarak kabul ediliyor diye sordum.Fikir alışverişi neden aldatmak olsun ya,bu da yeni mi çıktı,oldu olacak kadınlar ülkenin bir tarafına erkekler diğer tarafına gitsinler,aynı yerde bulunmasınlar,görüş bildirmesinler.
yok eşim biliyor. hatta gıcık olduğumuz bi entry varsa ona şöyle şöyle de diyeydin bakalım ona ne diyecekti filan diyor arada.Ne saçma bir düşünce ya..
siz kadınlar kulübünde 364 yorum atmişsiniz. Burası kadar sevdiğiniz ama kadınlara özel olmayan bir site olsa yorum atmayacak miydiniz?
KK üyeliğinizi acarken 'ay namahrem yok, rahat rahat yazayim' falan mı demiştiniz?
Hiç öyle olduğunu sanmıyorum.. eğer ekşi sözlük üyeliğiniz olsaydı orada da burada olduğu gibi bol bol yorum atar, gerekirse bu sitede olduğu gibi özelden mesajlasirdiniz.
Ve erkek arkadasiniz bu konuda dırdır yapsa ona ne dersiniz? Ben olsam 'manyak misin' falan derdim herhalde.
O yüzden siz de manyak olmayın, böyle küçük küçük olaylarda öküzün altında buzağı aramayın, adamın da aklını bulandirmayin derim ben
ya burada aldatma olarak kabul ediliyor diye sordum.
Dediğim gibi ne konuştuğuna ve ne hissettiğine bağlı. Mesela o konuştuğun anonim şahıs ile konuşurken ne hissediyorsun bunu en iyi sen bilirsin. Aldatmak sadece fiziksel değildir.ben eşimle
konuşamadığım için ya burda sizinle yada sözlükte konuşurum çünkü reelde arkadaşım sıfır.
Yok artik o kadar da degil. Ben de yaparım bunu hem eksi de hem twetter da.örneğin ekşi sözlük gibi bir yere üyesiniz. cinsiyete değil nicke bile bakmadan entry yi okur okumaz yorum amaçlı mesaj atıyorsunuz. hararetli bir tartışma çıkıyor veya fikir alış verişi yapılıyor. o yazarın nickine bakmadığınızdan konuyu bile unutuyorsunuz. aynısı twitterda da oluyor.
konular her şey hakkında olabiliyor.
bu aldatma mıdır?
foto yok ki güzelsin densin. ben de kimseyi görmüyırum. dediğim gibi nickler var cinsiyetler bile belli değilBurada aldatma denen şeyler bilim,sanat,siyaset vs. üzerine olan fikir alışverişleri mi ? Yani siz fikir alışverişi/bir konu hakkında tartışma deyince hepimizin aklına belli bir konuda bilgi ve yorum üzerinden gelişen konuşmalar geliyor.Biz mi yanlış anladık ?
''Çok güzelsin yeaaa'' lara gidiyorsa o konuşma veya oraya doğru gitme eğilimi varsa evet bu tehlikeli ve benim gözümde aldatmaktır.Onun dışında günlük hayatta nasıl bir erkek ve kadın aynı iş üzerine kafa yorup fikir alışverişi yapıp birlikte çalışıyorlarsa,İnternette de olabilir ne var bunda ?
ya çok sağolun. iyi geldi bu mesajınız.. öptüm. çaylağım şu an inşallah yazar olurum. :))Yok artik o kadar da degil. Ben de yaparım bunu hem eksi de hem twetter da.
Ama eşime göre surat asma sebebi
örneğin ekşi sözlük gibi bir yere üyesiniz. cinsiyete değil nicke bile bakmadan entry yi okur okumaz yorum amaçlı mesaj atıyorsunuz. hararetli bir tartışma çıkıyor veya fikir alış verişi yapılıyor. o yazarın nickine bakmadığınızdan konuyu bile unutuyorsunuz. aynısı twitterda da oluyor.
konular her şey hakkında olabiliyor.
bu aldatma mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?