sanal ruh hastası

kekiksuyu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
72
11
298
İstanbul
merhaba kk üyeleri bu benım ılk konum çok çaresiz kaldım danışmak istedim. sorunum bu sosyal paylaşım sitesi denilen malum sıtede biri beni eklemişti yaklaşık bir buçuk yıl önce ve önce kabul etmedim ortak arkadaşmız vardı.tanıdık sanırım dedim ekledim.Bu kişi mesajlar atmaya başladı tanışalım gibisinden çok az konuştuk özele girmeden kimsiniz vs gibi sonra istemediğimi söyledim hatta uzak dursun diye benim sevgilim var falan dedim.sildim engelledim ama o kişi {kişi bile demek istemiyorum ruh hastası) benim facedeki fotolarımı çalmış ve fotoshoplamış abuk sabuk şekillere sokmuş bununlada kalmadı arkadaş listemdeki kişilere olur olmaz mesajlar atmış ve daha da kötüsü annemin kımlık fotokopısını gondermıstım kardeşime ama silmeyi unutmuşum tc kımlık anne kızlık soyadı hepsi var malum şifremi kırıp bunlrı almış özel mesajlarımı okumus arkaaşlarımla paylaştığım:47: sonrada tehdite başladı para çekerim bu bilgilerle fotografları nette kötü sitelere koyarım gibisinden ve para istedi yani resmen şantaj yapıyor.şikayet etmeyi düşündüm ama ben yurt dışındayım ve farklı bilgisayarlardan giriyorum beni bulamazsın uğraşma boşuna gibi şeyler söyledi çaresiz kaldım gerçekten bulunmaz mı:43: yada suç duyurunda nasıl bulunulur hukuksal prosedürleride bilmiyorum bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim:26:

merhaba kk üyeleri bu benım ılk konum çok çaresiz kaldım danışmak istedim. sorunum bu sosyal paylaşım sitesi denilen malum sıtede biri beni eklemişti yaklaşık bir buçuk yıl önce ve önce kabul etmedim ortak arkadaşmız vardı.tanıdık sanırım dedim ekledim.Bu kişi mesajlar atmaya başladı tanışalım gibisinden çok az konuştuk özele girmeden kimsiniz vs gibi sonra istemediğimi söyledim hatta uzak dursun diye benim sevgilim var falan dedim.sildim engelledim ama o kişi {kişi bile demek istemiyorum ruh hastası) benim facedeki fotolarımı çalmış ve fotoshoplamış abuk sabuk şekillere sokmuş bununlada kalmadı arkadaş listemdeki kişilere olur olmaz mesajlar atmış ve daha da kötüsü annemin kımlık fotokopısını gondermıstım kardeşime ama silmeyi unutmuşum tc kımlık anne kızlık soyadı hepsi var malum şifremi kırıp bunlrı almış özel mesajlarımı okumus arkaaşlarımla paylaştığım:47: sonrada tehdite başladı para çekerim bu bilgilerle fotografları nette kötü sitelere koyarım gibisinden ve para istedi yani resmen şantaj yapıyor.şikayet etmeyi düşündüm ama ben yurt dışındayım ve farklı bilgisayarlardan giriyorum beni bulamazsın uğraşma boşuna gibi şeyler söyledi çaresiz kaldım gerçekten bulunmaz mı:43: yada suç duyurunda nasıl bulunulur hukuksal prosedürleride bilmiyorum bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim:26:

aah cehalet mi desem ne desem buna kimlik fotokopisini gönderecek daha güvenilir bir yol bulamadınız mı facebook nedir, bu çocuk şifreni kırmasa da bir çok üst düzey facebook yöneticisi ulaşamaz mı sanıyorsun hesabına nasıl güveniyorsun???

yurtdışında nasıl işliyor bilemiyorum ama suç duyurusunda bulun fakat bunu nasıl ispatlarsın ki? IP adresi vs den illaki iyi bir araştırmada çıkar bence ona suç duyurusunda bulun bir an önce.

ben de böyle şeyler filmlerde oluyor sanırdım aahh bizim iyi niyetli ardını arkasını düşünmeden hareket eden kızlarımız... :50:

bilişim suçlarına şikayet edecen canım senı kandırıyo o bence şikyet etme dıye korkutuyo senı hemen şikayet et

Ondan korkmadigini gostereceksin.bi yalan soyle.mesela dayim bas savci soyledim gerekeni yapiyor sen kasindin de.ve direk bilisim suclarina git.oylede bi bulurlarki inan.sakin taviz verme sakin.

Ondan korkmadigini gostereceksin.bi yalan soyle.mesela dayim bas savci soyledim gerekeni yapiyor sen kasindin de.ve direk bilisim suclarina git.oylede bi bulurlarki inan.sakin taviz verme sakin.

ne yaparsan yap diyorum zaten de ama korkuyorumda açıkçası git et diyor kendinden bu kadar emin olması beni düşündürüyor

Öncelıkle o kısı sızı korkutmaya calısıo mesajdakı kımlık fotokopısıyle hıc bıyerden hıcbısekılde para cekemez cıktısını alsa dahı bı ısıne yaramaz ama fotoları dedıgı gıbı abuk subuk yerlere koyabılır o yuzden onun yazdıklarını sılmeyın sureklı farklı pcden gırıom demesıde bıseyı degıstırmez ınternet kafeden gırıyosa bıle hepsınde kamera var artık nerdeyse mesajların yazıldgı saatlere bakılarak kım oturmus kım yazmıs bulunur bılısım suclarına gıdın sıkayetınızı yapın onceden fotolarımı shopladı dedıgınıde yapar hemen bulunmasını ıstıyorumde ustune dus bulunur en kısa surede,adamlar bırı öldurüldümü kucucuk bı ıplıkten katili buluyo onumu bulamıcak gecmıs olsun ıns. en kısa surede kurtulursun.

Back
X