merhaba kk üyeleri bu benım ılk konum çok çaresiz kaldım danışmak istedim. sorunum bu sosyal paylaşım sitesi denilen malum sıtede biri beni eklemişti yaklaşık bir buçuk yıl önce ve önce kabul etmedim ortak arkadaşmız vardı.tanıdık sanırım dedim ekledim.Bu kişi mesajlar atmaya başladı tanışalım gibisinden çok az konuştuk özele girmeden kimsiniz vs gibi sonra istemediğimi söyledim hatta uzak dursun diye benim sevgilim var falan dedim.sildim engelledim ama o kişi {kişi bile demek istemiyorum ruh hastası) benim facedeki fotolarımı çalmış ve fotoshoplamış abuk sabuk şekillere sokmuş bununlada kalmadı arkadaş listemdeki kişilere olur olmaz mesajlar atmış ve daha da kötüsü annemin kımlık fotokopısını gondermıstım kardeşime ama silmeyi unutmuşum tc kımlık anne kızlık soyadı hepsi var malum şifremi kırıp bunlrı almış özel mesajlarımı okumus arkaaşlarımla paylaştığım
sonrada tehdite başladı para çekerim bu bilgilerle fotografları nette kötü sitelere koyarım gibisinden ve para istedi yani resmen şantaj yapıyor.şikayet etmeyi düşündüm ama ben yurt dışındayım ve farklı bilgisayarlardan giriyorum beni bulamazsın uğraşma boşuna gibi şeyler söyledi çaresiz kaldım gerçekten bulunmaz mı
yada suç duyurunda nasıl bulunulur hukuksal prosedürleride bilmiyorum bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim:26: