Sanal s...ks

ya bakın arkadaslarr benı topa tuttunuz burda ama birazcık anlayış lütfen hem yapıyormuş hem para kontorr falan yaa yazık degılmı ınsanlaraa evet erkeklerde suçlu tabıkı amaa belkıdee evlı ve evının rızkını bubayana yolladılr ve bu bayandaa yedı yanı bı guzeel demıssınz kı namus abıdelıgı yapıyosunuzz pekı destekleyenler neyın savunmasını yapıyor belkı ılerdee başka bı bayandaa eşlerınıze böyle yapacak kaldırabılırmıyız böyle bıseyı ayıp gerçekten burda resmen benı suçlu konu sahıbını de baş tacı yaptınız konunun tutulabılır yanı olsa neyse be suçluyum amaaa nerden bakarsan bak konu yanlıss
Para karsiligi yaptigini bilmeden once size hak vermemistim ama su an hak veriyorum. Para karsiligi bu isleri yapanlara ne dendigini biliyoruz.

Yazışması sizce bir taciz sebebi midir? O zaman evlilik içi tecavüze uğrayan da şikayet etmesin, nasıl olsa evli. Ya da sevgilisi tarafından tehdit edilen de kırsın dizini otursun, çünkü sevgili edinirken bunları hesaplaması lazımdı.

Kız taciz ediliyor yahu, taciz...
oda taciz ettirmeseydı

eminmisinnnnnnn ..???..o zaman musaıt oldugun zaman bı haber verde sana özelden mahkemede savcının bır kıza neler söyledıgını yazayım cnm..neler dıyorlar neler bnm sevgılım avukat anlattıklarını duysan kıtap olur cnm
Bak kardeşim bana işimi öğretme istersen .Savcılar ya da emniyet mensupları insanları sorgularlar ve sorgulama usüllerine karışamayız .Olayın iftira mı gerçek mi olduğunu çözmek için kendi usüllerince sorular sorarlar ama hiçbiri ama hiçbiri sen kaşınmışsın git evine otur şikayetini değerlendirmiyorum demez .Sanıkların cezalarında indirim gerektiren haller vardır hafifletici sebepler vardır vs vardır ama bu tehdit ve şantajı haklı çıkarmaz .Sevgiline şimdi telefon aç sor öğren :)

Toplumumuz maalesef ki böyle .Kadına amcasının oğlu tecavüz eder hamile kalır kadın öldülürür .Kadına abisi tecavüz eder yine kadın öldürülür .Erkeğin hiç suçu olmaz zaten .Bu erkekler de ağaç kavuğundan çıkmıyor bunları yetiştiren de bir ana .Ben oğlum su isteyince kızıma getirttiriyorsam o erkekten de kibarlık bekleyemem .İlerde tabii ki karısını dövecek .
Bunları anlatamıyoruz hanımlara maalesef .

ya inan bunlardan hiç bi farkı yok ama kızın rahatsızlığı da var yani yazıyor eski konularında bu kadar yargılayıp alaşağı etmenin manası nedir ki güzelce yol göstermek varken. Ne yani şu kızı da kazansak, güzel dille aklını başına getirsek kötü mü olur yani? Belli ki ailesi ilgisiz. Kıza kontör geliyor para geliyor ailenin nasıl haberi olmaz, anlamıyorum. Bi de namaza baslasam diye çözüm arıyor, tamam namazını kılsın bu çok güzel ama sorunlarının çözümü degıl. Aynen burada anlattığı gıbı anlatıcak psikiyatriste gerekirse yatıcak bi sure düzelicek. Öyle pis öyle arsız insanlar var ki birine güvenip başına bi iş de getirebilirler allah korusun. Yazarken düşünmek lazım yani her birini.

Kuzenini ta diğer konusunda söylemişti yalnız. Bu cinsel takıntılar genelde küçükken tacize tecavüze uğrayanlar da oluyormuş ben de böyle bir şey yaşadın mı diye sordum o da bunu anlatmıştı. Şimdi çıkan bir olay değil yani.

tamam tamam sustum:)) ama ya hanımlar haklı degılmyım bakın cogumuz bazen eşlerımızden kaygılanıyoruz yok ınt sunla yazışıyor kadın kızla falan sanal falan dıyee işte böyle ınsanlar yüzünden oluyoo sonra cıkıyolarr durumlarına bı care oarıyolarr yanı kadınlara gunh degılmı yaa sımmdı bu sanal s. yapan bayan sızce evlı erkeklerlede yapmısmıdır yapmamısmıdır hanımlar

bu kadın sanal seks yapıyor ya kesin ondan aldatıyordur kocalar
yoksa sanal seks olmasa asla aldatmazlar
ben bilmez miyim minnaklarımı
çok şekerdir onlar
asla yapmazlar

napim cnm alla alla bunları yapmadan düşünecektı .. ne demek ya gerçek face adresınle yazışmak ne demek dua et az bıle yapmış çocuk sana..erkeklerın ne olduugnu bılmıormusunuz...sen kalk sanaldan kendını sun sonra sapıklar peşine takılsın ve rahatsız ol ..yapacak bır şey yok..
:KK57::KK57: Kadının en büyük düşmanı yine kadın. Yazık...

Bak kardeşim bana işimi öğretme istersen .Savcılar ya da emniyet mensupları insanları sorgularlar ve sorgulama usüllerine karışamayız .Olayın iftira mı gerçek mi olduğunu çözmek için kendi usüllerince sorular sorarlar ama hiçbiri ama hiçbiri sen kaşınmışsın git evine otur şikayetini değerlendirmiyorum demez .Sanıkların cezalarında indirim gerektiren haller vardır hafifletici sebepler vardır vs vardır ama bu tehdit ve şantajı haklı çıkarmaz .Sevgiline şimdi telefon aç sor öğren :)
arkadaşım o halde sana en ufak örnegı verıorum ısk da dun hadıse konserı vardı 3 genç kız tacız edıldı..polisler geldı..polisin dedıgı cumleyı aynen aktarıyorum sana' hanfendı sizde böyle gıyınmeyın görmuyormusunuz kalabalık erkek dolu neden gırıyorsunuz '' kelimesı oldu ...ayrıca bu bahsettıgım savcı usül olarak tabıkıde suçlayarak sölememış ama alttan alttan iğneleyerek belirtmış..benım kımseye yalan borcum yok arkadaşımında yok. senın görduklerın farklı ıse bılemem ben.

Konu nerden nereye gelmis face adresini kapatacaksin bi zaman telefonda kullanma.dunyanin sonu dgl sonucta bide korkutacaksn savci polis insallah kurtatrirsn yakani uzuldum

Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek :KK43:

pira,
faceden rahatsız edeni engelleyebilirsin..
asla ona aldırma ne yazarsa yazsın cevap verme..
canın sıkıldıkça pc ye sarma..kitap diye bir şeyde var bu dünyada..
okb ğun ileri boyutta tedavi için yatman gerekebilir..tabii dr unun vereceği bir karar..ama tedavisi var..iyileşmek istyorsan mutlaka devlet hastanesinden randevu al bu terapi ile çözümlenebilecek bir rahatsızlık değil..o seni yönlendirecektir..

oda taciz ettirmeseydı
Bak güzel kardeşim, bilale anlatır gibi anlatıyorum. İyi oku.

Kız bu adamla bir şeyler yaşamış, bilerek ve isteyerek yaşamış. Taciz kısmı bu değil. Ondan sonra adamı istememeye başlamış. Bu onun en doğal hakkı değil mi? Sevgilimiz olur bişeyler yaşar ayrılırız. Onun gibi düşün, benzer şeyler. Bu sevgili değil sex arkadaşı edinöiş kendine. Ama bu ayrılmak isteyince ya da görüşmeyi kesince adam peşini bırakmamış. Ve bı bir sene boyunca sürmüş. İşte işin taciz kısmı bu ve bu şikayet edilebilir. Ve şikayetinde haklı bulunur bu kız. Anladın mı?

Back
X