Sanal s...ks

Niye hemen konu fake deniliyo ki :) gerçektir bence bana da bi topikte 'kesinlikle eminim sen erkeksin' demişlerdi :) arkadaşin psikolojik olarak sorunları var ve ciddi bi tedavi gerekli. Daha çok genç inşallah en kısa surede sağlığına kavusur
Sayfalar çok ilerlemiş, bu olay gerçekmi kızlar biri bana desin hele :KK69:

sözkonusu arkadaş rahatsız mı konu fake mi 34 sayfadan oldukça geri kalanlar için kısa bir açıklama yapılsa. ona göre başka konulara gidelim bari :)

Kapatin sizde Face inizi. Kusurabakmayinda sizde kendiniz araniyorsunuz:S Bu kadar takintili biri var sizi rahatsiz ediyor hala face iniz acik. Bundan gercek kurtulmak isteyen bir insan once face ini kapatir

Facesiz duramamanı da, numaranı değiştirmek istememeni de, 1 yıl önce bu cesaretle bu işi tanımadığın erkeklerle yapmış olmanı da inan ki hiiiiiiiiiiç yadırgamadım:KK14:

sözkonusu arkadaş rahatsız mı konu fake mi 34 sayfadan oldukça geri kalanlar için kısa bir açıklama yapılsa. ona göre başka konulara gidelim bari :)
Özet geciyorum. Arkadaş beş yaşındayken kiz kuzeni tarafından tacize uğramış. Bu kuzen sekiz yasindaymis o zamanlar. Bunu almış odaya gel oyun oynicaz demiş kendine mastürbasyon yapmış sonra sen de yap demiş zorla ona da yaptirmis. O günden sonra başlamış tüm sorunlar. Arkadaş OKB hastası şuan ilaç tedavisi görüyo. Konunun fakir olduğunu sanmiyrm diğer konularda da zaten bi sorun olduğu belli oluyo

İnşallah hiç peşini bırakmaz sen yap yap sonra yardım iste hakkıdır her şeyin adil bir bedeli vardır sana iyi uğraşlar :)

pira senin başlıkların hem farklı farklı..Bir ara çok büyük psikolojik sorunları olan biri gibi yazıyodun aynı zamanlarda sevgili konuları ve sanal seks konusu..Ne iş?:KK14:

senin de başın beladan kurtulmuyor kardeş.
dün ya benimsin ya toprağın diyen saplantılı aşık bugün sanal seks!
gerçekten tuhaf...

bence faceini kapat numaranı da başkasının üzerinden al ulaşamasın illa face kullanacağım diyorsan başkalarının seni bulmasını kapat uzun süre bu şekilde yaşa bence.

zamanında ben de yapmıştm ne yalan söyliym ama küçüktm o zamanlar 19 falan. Çok şükür hiçbiri musallat olmadı. İnternet baş belası gerçekten çok dikkatli olmak lazm. Bi tane konuştuğum bi çocuk vardı yıllardır bırakmamıştı peşimi beni heryerden buluyodu,beni olmasa da akrabaları buluyodu. Milleti taciz ediyodu... en son mahkemelik olduk sesi kesildi.

Neyse şimdi nişanlandım da artk internete eskisi gibi takılmıyorum. Sevgilinle falan yap tanımadıklarınla yapma canım hatta çok istersen gerçeğini bile yap ama sanalını yapma sakın.

Back
X