sanal tanisma,kararsizlik,tavsiye istiyorum kizlar

biz ne desek boşa sen bildiğini yaparsın ama gerçek hayat varken sanalı tercih etmek tuaf bişi

Deli gonlum zaten ucmus gidiyo :confused:
Ama korkum engel oluyor bana. Gercek hayattakilerin hep bi kusurunu buluyom sanki ben kusursuzmusum gibi :-)
Cok anlamsiz bisey bu biliyorum.Allahim yardim et banaaaaa :cry:
Bana uzakya hic gormuyorum dolayisiyla heyecan yaptim biraz.

Lütfen! Allah rızası için!.. Hangi amaçla tanımadığınız bir erkeği/bayanı sosyal medyada, özelikle facebook'ta ekliyorsunuz? Yoldan geçen birisiyle direkt gidip tanışıyor musunuz? Yapmayın! Yıllardır tanıdığınız insanların hiç beklemediğiniz kötü yanlarını görüyorken hiç tanımadığınız birisinin beyaz atlı prens olmasını mı bekliyorsunuz? He mutlu ilişki var mıdır böyle başlayan? Belki vardır ama çok azdır ve kötü örnektir! Kötü örnek de örnek değildir! Ayrıca sizin arkadaşlık teklifinizi kabul eden kız/erkek ir gün başkasının da teklifini kabul etmez mi acaba diye korkup düşünmez misiniz? Kesinlikle uzak durun, koşarak, uçarak kaçın!

Tavsiyeleriniz onemli gercekten.

Guvenmiyorum ona sadece israrlari biktirdi artik.hic kolay bir hayatim yok zaten.hayatin zorluklarini yasadim icin bir bela dert problem daha istemiyorum bu hayatta.umarim vazgecerim bu hevesten umarim :mad:

problem istemiyorsan vazgeçeceksin..

Yaptığın şey mantık dışı tatlım..Yaşında küçük hiç böyle şeylere bulaşma derim

Hicbir sosyal agda fotom yok :oops: ben yasim 20.
O zaman bilemem canım koyma, ama dediğim gibi internette binlerce kadın fotoğrafı var. Fotonu alıp öyle birşey yapabileceğini düşünmüyorum.
Sadece uzak mesafede olan biriyle muhabbete hiç başlamamak daha iyi..

O zaman bilemem canım koyma, ama dediğim gibi internette binlerce kadın fotoğrafı var. Fotonu alıp öyle birşey yapabileceğini düşünmüyorum.
Sadece uzak mesafede olan biriyle muhabbete hiç başlamamak daha iyi..

Tamam cok tesekkur ederim samimi cevaplarin icin :KK5:

Lütfen! Allah rızası için!.. Hangi amaçla tanımadığınız bir erkeği/bayanı sosyal medyada, özelikle facebook'ta ekliyorsunuz? Yoldan geçen birisiyle direkt gidip tanışıyor musunuz? Yapmayın! Yıllardır tanıdığınız insanların hiç beklemediğiniz kötü yanlarını görüyorken hiç tanımadığınız birisinin beyaz atlı prens olmasını mı bekliyorsunuz? He mutlu ilişki var mıdır böyle başlayan? Belki vardır ama çok azdır ve kötü örnektir! Kötü örnek de örnek değildir! Ayrıca sizin arkadaşlık teklifinizi kabul eden kız/erkek ir gün başkasının da teklifini kabul etmez mi acaba diye korkup düşünmez misiniz? Kesinlikle uzak durun, koşarak, uçarak kaçın!

Anladim cok tesekkur ederim Hoppa

Tanımadığınız İnsanlarla sosyal medyada yazışırken, o erkek bir size mi yazıyor, bir tek sizle mi flört ediyor sanıyorsunuz. Aynı dakikada kaç kişiye birden yazıyorlar. Sizde bana yazıyor ay beni tanımak istiyor ay beni güzel buldu oley falan diyin

Selam kizlar
Ben sosyal ortamda biriyle konusmaya basladim.ilk ben yazdim ona.sonra tanismak istedi o.onun profilinde fotografi vardi benim profilde yok fotom.bana Facebook linkini verdi ekle dedi.
Benim Facebook yok normalde onada dedim.yeni ac ve ekle dedi.neyse ekledim ve ordan konusmaya basladik ve bu durmadan foto koy profiline diyor bana.gormek istiyomus fotomu

Sizce fotoyu profilime koyuyummu yoksa hayirmi.ilk kez boyle bi durumdayim.
Iki haftadir konusuyoz Facebook ta. Bana bi kotuluk edermi ? Guvenemiyorum insanlara.ama onunla konusmayi da cok istiyorum.gunluk hayatta herkesi reddediyorum taliplerimi ama internette boyle biriyle tanismakta cok mantikli gelmiyor bana.ama onu aklimdan cikaramiyorum.hep heyecanla msj bekliyorum ondan,o konusmak istediginde falan cok mesgulum diyorum cok nadir cevap yaziyorum ona.ama halbuki icim kipir kipir bunu belli etmek istemiyorum ona.ha bu arada ben yurt disindayim o Turkiyede.
Bi sans veriyimmi yoksa hayirmi?

ben fotoğraf/fotoğraflardan neden bu kadar çok korktuğunuzu anlamadım
eğer sohbetleriniz aşırı samimi veya cinsel içerikli değilse, eğer göndereceğiniz foto yarı çıplak veya anadan üryan olmayacaksa
korktuğunuz şey nedir?
hemen hemen hepimizin facebook hesabı var, orada bir sürü resimlerimiz, listelerimizde ilkokul, lise, üniversite, iş hayatından artık sadece isimlerini hatırladığımız bir çok insan var.
olay sadece 1 resimse korktuğunuz kötü sonuç nedir?
olay sadece resim değil ise, "içerik" farklı ise son derece dikkatli olmanızda fayda var

Erkek doğal olarak konuştuğu kızın resmini görmek istemiş bunda garip bir şey yok..
Ama sorun şu ki yurt dışı diyorsun.. Bırak şehir dışını yani..
Çok zor cidden bir sürü sorunlar çıkıyor ilişkide şehir dışında olsan bile.. O yüzden boşver derim ben.. Ama dediğim gibi bence hiç sorun bir resim koymak nedir ki Allah aşkına aklınıza hemen kötü şeyler getiriyorsunuz..

ben fotoğraf/fotoğraflardan neden bu kadar çok korktuğunuzu anlamadım
eğer sohbetleriniz aşırı samimi veya cinsel içerikli değilse, eğer göndereceğiniz foto yarı çıplak veya anadan üryan olmayacaksa
korktuğunuz şey nedir?
hemen hemen hepimizin facebook hesabı var, orada bir sürü resimlerimiz, listelerimizde ilkokul, lise, üniversite, iş hayatından artık sadece isimlerini hatırladığımız bir çok insan var.
olay sadece 1 resimse korktuğunuz kötü sonuç nedir?
olay sadece resim değil ise, "içerik" farklı ise son derece dikkatli olmanızda fayda var

Yok cinsellik konusmuyoruz hic konusmadik.normal foto istedi.yuzumu gormek icin.
Merak ediyor dogal olarak beni
Hani kizlar tehdit aliyorya erkeklerden o yuzden korktum :KK70: malesef boyle kuruntu yapiyorum kafamda :KK70:

Tanımadığınız İnsanlarla sosyal medyada yazışırken, o erkek bir size mi yazıyor, bir tek sizle mi flört ediyor sanıyorsunuz. Aynı dakikada kaç kişiye birden yazıyorlar. Sizde bana yazıyor ay beni tanımak istiyor ay beni güzel buldu oley falan diyin
:KK70: Dimi ay cok guldurdun Allahta seni guldursun .haklisin %100 dogru lafa ne denirki

:KK70: Dimi ay cok guldurdun Allahta seni guldursun .haklisin %100 dogru lafa ne denirki

Benim bir zamanlarda en yakın arkadaşım da kendini bu akıma kaptıran bir şahıstı. İşin komik yanı o birsürü erkekle konuşurken onların sadece ona yazdığını sanıyordu. İnsan sanırım bazen, kendini olmasını istediği şekilde inandırıyor olaylara.

norma hayatta hep taliplerinizi rededeceğinize sanal alemdeki bu talibinizi reddedin.

Benim bir zamanlarda en yakın arkadaşım da kendini bu akıma kaptıran bir şahıstı. İşin komik yanı o birsürü erkekle konuşurken onların sadece ona yazdığını sanıyordu. İnsan sanırım bazen, kendini olmasını istediği şekilde inandırıyor olaylara.

:KK70: Dimi oyle inanmak istedigimiz gibi algiliyoz gercekten :KK5:

Back
X