• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal üzerinden şikayet edildim

Hayalperestpiyon

Güçlü kal
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
84
42
8
Arkadaslar bu gece su siyaset meselelerinden artik bana gina geldi ve son raddeye gelip yeter artik diyerek baska bir forum sitesinde bir cocuga sensurlu kufur ettim. Annesjne de etmis olabilirim. Ayrimciliktan nefret ediyorum. Siyasettekilerin de tapilacak birileri olmasindan nefret ediyorum. Cocuk sanal uzerinden bir sikayet doldurma formu mu ne oyle bisey doldurmus bana gonderdi. Acikcasi korktum da. Uyeligimi sildim. Birsey cikar mi altindan emin degilim. Sizce ne olur bu surec ?

Bende şikayet edeceğim bundan sonra bana hakaret edenleri. :deli: (Önemli insanlarmış gibi:KK53:)

Şaka bir yana keşke annesine kadar küfür etmeseydiniz bir siyaset mevzusu için. Annesi rahmetli bile olmuş olabilir. Bilmeden insanların yaralarını deşebilirsiniz. Erkeklere yakışmıyor tamam ama kadınlarda daha itici duruyor. Ben bazı sinir bozucu propoganda yapan (vatan hainleri işte anladınız) şikayet et butonuna basıp engelliyorum. Küfür bir şeye çözüm değil, hesap toptan kapansın çenesi de kapansın olsun bitsin.

Kapatmissin üyeliği bir şey olmaz inşallah. Bazıları bilerek yapıyor insanlari tahrik edip şikayet etmek için. Bir daha internette yazma öyle şeyler. Memuriyetten bile atılıyor insanlar o sebepten dikkat et geçmiş olsun
Ya inanin yazmazdim normalde umrjmda olmazdi. Ama o an tutamadim kendimi. Üyeligim gizliydi zaten. Sonra da hesabimi kapattim. Ama bulur izini istese polis diuolar

Buraninda siyaset bölümü malum olaylardan sonra kapanmisti tekrar açılmış. Bilemicem artık

Bende şikayet edeceğim bundan sonra bana hakaret edenleri. :deli: (Önemli insanlarmış gibi:KK53:)

Şaka bir yana keşke annesine kadar küfür etmeseydiniz bir siyaset mevzusu için. Erkeklere yakışmıyor tamam ama kadınlarda daha itici duruyor.
Aslinda kufur aliskanligim yoktur o an ne olduysa salak gibi yazdim

Eğer ağır bir durum varsa ve karşı taraf sizi dava etmeyi kafaya koyduysa maalesef ki size adli yoldan ulaşabilirler, üyeliğinizi silmiş olmanız bir şey ifade etmiyor. Bir daha böyle şeyler yapmayın.

Eğer ağır bir durum varsa ve karşı taraf sizi dava etmeyi kafaya koyduysa maalesef ki size adli yoldan ulaşabilirler, üyeliğinizi silmiş olmanız bir şey ifade etmiyor. Bir daha böyle şeyler yapmayın.
Tek cumle yazdim. Sinirli degildi. Benim disimda birine daha seni dikayet edicem diyip durdu

Ya inanin yazmazdim normalde umrjmda olmazdi. Ama o an tutamadim kendimi. Üyeligim gizliydi zaten. Sonra da hesabimi kapattim. Ama bulur izini istese polis diuolar
Bir şey olmaz inşallah ya bunu en iyi herhalde başına gelen bilir ya da forum yöneticileri bilir galiba. Bir sor tanıdığın varsa ,geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz

Hangi site üzerinden yaptınız. Facebook ve twitter ise imkansiz bir şey yapamaz. Onlar Türkiye'ye çok ciddi suçlar olmadığı sürece ip vermezler ve her küfür için adli soruşturma açılmaz. Ben facebook kullanmıyorum dersin olur biter. Bulamazlar hangi adresten girildiğini.

Back
X