- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Esra deniz
Bir an önce gerçek kimliğini açıkla.Özür dilerim yanlış anladım, ikimiz de 20 yaşındayız
Devam ettikçe bağlanacaksın ve birgün seni öğrenip istemezse daha çok yıkılırsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir an önce gerçek kimliğini açıkla.Özür dilerim yanlış anladım, ikimiz de 20 yaşındayız
Sağol SinsireLLaBir an önce gerçek kimliğini açıkla.
Devam ettikçe bağlanacaksın ve birgün seni öğrenip istemezse daha çok yıkılırsın.
Sağol SinsireLLa
Yokluktan değil aslında düğünde birden çok kız ağzına düştü biri numarasını bile attı cebine bana hayatında nasıl olduğunu bilmiyorum ama sana çok alıştım dedi hesabı kapatmak istedim yalvardı yapma dediSivilce iziniz varsa olmaz ya. Çocuk da çook yakışıklıymış. Çooook yakışıklı değildir ya çok yakışıklı olsa yokluktan sanalda aşk yaşamazdı. Size göredir sıkmayın çanınızı. Gözünüzde büyütmeyin.
Kimsenin resmi yok ilk 10 dk bir kızı kullandım sonra kaldırdım söyledim tanıyorsun beni işte hoşlandım senden dedimfake profilde kimin resmi var
İnşallah peki sizce en yakın arkadaşıma anlatmalıyım sonuçta ikimizi de tanıyordürüst olun.karsi karsiya gelince kendiniz olun.kendinize güvenin sizi sivilceniz icin begenmeyek adami sizde begenmeyin.cok yakisikliymis ama netten kendine yazan tanimadigi kizla görüşüyor.gözünüzde büyütmeyin bu kadar.belki siz istemeyeceksiniz zamanla.fazla kaptirmayin kendinizi mantikli düşünün.aşık degilsiniz hoslaniyor begeniyorsunuz sadece.hakkinizda hayirlisi olsun..
sizin hakkinizda karsi tarafi olumsuz dolduracak biri degilse anlatin.bu yaptiginizi ona farkli empoze edecek biriyse anlatmayin.bilemiyorum ben bu konularda hep dürüstlukten ve 3.sahislarin karistirmamaktan yanayim.keske en basta oyle yapsaydiniz.kendinizi sevin kendinize guvenin.karsidakinin sizi begenmemesi sizin eksiginiz oldugu anlamina gelmez.sizde begenmeyebilirsiniz.tekrar hayirlisi olsun diyorum.umarim istediginiz gibi gelisir olaylar..İnşallah peki sizce en yakın arkadaşıma anlatmalıyım sonuçta ikimizi de tanıyor
çolsizin hakkinizda karsi tarafi olumsuz dolduracak biri degilse anlatin.bu yaptiginizi ona farkli empoze edecek biriyse anlatmayin.bilemiyorum ben bu konularda hep dürüstlukten ve 3.sahislarin karistirmamaktan yanayim.keske en basta oyle yapsaydiniz.kendinizi sevin kendinize guvenin.karsidakinin sizi begenmemesi sizin eksiginiz oldugu anlamina gelmez.sizde begenmeyebilirsiniz.tekrar hayirlisi olsun diyorum.umarim istediginiz gibi gelisir olaylar..
Çok
Teşekkür ederimsizin hakkinizda karsi tarafi olumsuz dolduracak biri degilse anlatin.bu yaptiginizi ona farkli empoze edecek biriyse anlatmayin.bilemiyorum ben bu konularda hep dürüstlukten ve 3.sahislarin karistirmamaktan yanayim.keske en basta oyle yapsaydiniz.kendinizi sevin kendinize guvenin.karsidakinin sizi begenmemesi sizin eksiginiz oldugu anlamina gelmez.sizde begenmeyebilirsiniz.tekrar hayirlisi olsun diyorum.umarim istediginiz gibi gelisir olaylar..
Yuz yuze konus icin isinirsa olur bence sana karsi tavrina bi bak karar verArkadaşlar ben 8 ay önce bir düğün de biriyle tanıştım çok hoş çocuk zaten fakat be yeni birinden ayrılmıştım o da o yüzden pek fazla da umursamadım fakat geçen hafta fake bir hesap açtım onuda ekledim ilk 10 dk fake den yazdım sonra da itiraf ettim ben senden çok hoşlandım dedim ilk inanmadı ama sonra inanadı bir gün konuştuk ve ben hesabı dondurdum bir hafta sonra açtım bana msj attı ve konuşuyoruz ama beni hatırlamıyor bana saygı duyuyor o kadar kapris yapıyorum yine de huyuma gidiyor beni bir çok iyi tanıdı msj da bir tek adımı bilmiyor ve çok olumlu konuşuyor ne yapmalıyım güzel bir kızım fakat sivilce izlerim var ve çocuk çok yakışıklı
Hayır yüz yüze görüştük ama ona adımı nerde karşılaştığımızı söylemedim zaten aklımda böyle bir şey yapmak yoktu gerçekten de haklısın 15 gibi davrandım aslında normalde çok özgüvenliyim ama şu an öyle değilimBelki cok iyi biridir bilemeyiz ama ilk konuşmalarda bircok erkek oldugundan daha kibar, olduğundan daha toleranslı görünebilir hemen ayaklarınızı yerden kesmeyin yani. Ayrıca 1 ay kaprisinizi cekti diye, 10 sene daha cekecegi anlamina gelmez, cekmemeli de zaten. Adam birsey demiyor diye iyice simarikliga vurup, en sonunda adam bıkıp "hadi yol orada güle güle" diyince kalakaliyonuz oyle.
Ne yapmalisin, olgun davranmalisin önce. Begenmezsede begenmez yüzünü degistircek halin yok, makyajla kapatabilirsin en hızlı ama gecici cozum.
Not: Birbirinizi hic gormemissiniz galiba ve tum bunlar sadece fake hesaptan oluyor? Olaylara bakış açinız 15 yasinda bir kız gibi.