Yapay zeka kullanabilir malum teknoloji artık kötüleşmeye başladıMerhabalar tanışma uyg 20 dk birisi ile konuştum sonra sen benimsin sesine bayıldım felan demeye başladı sonra kapattı yazdım ne alaka diye sen bnle dalga gecyon sen gitmeden uniye haberin gidecek yakicam okulunu senin bu fotoğrafınle işim var dedi( normal selfie açıklık yok) felan demeye başladı git simde kimle dalga geçiyorsan geç diyip engelledi sonra gece engeli açıp hâlâ takılıyorsun burda yazmış sonra bn bu foto ile napıcam ki yazmış şimdi de yolculuk ne zaman okula yazmış okulumu ve bölümümü biliyor kuzey ırakta astsubay olduğunu söyledi (yalan) napıcam arkadaşlar yardım edin
Korkuyorum biraz ama engelledim şimdi umarım bir şey yapmaz unutur giderYapay zeka kullanabilir malum teknoloji artık kötüleşmeye başladı
Engelledim inşallah bir şey yapmazEngelleyip, iletişimi tamamen kesip tekrar böyle ipsiz sapsız insanlara sümük bile atmayacaksin, kendi hayatına bakacaksın, düşünmene bile değmez, bı b.k yiyeceği yok
Yakında katliam duyarsanız o ben olabilirm20 dk konuştuğunuz birine okul bölüm bilgilerinizi nie veriyorsunuz ? Vallahi aklım almıyor her gün haberlerde bir şeyler görüyoruz ama hiç kimse akıllanmıyor
Talzl engelledim Allah'm nolur bir iş gelmesin başımaEngelle.
Ne yapacakmış selfieyle.
Korkutup daha fazla şey alma peşinde sakın yeme.
Adınızı soyadınızı vermediyseniz diğer hesaplarınıza ulaşamaz ama böyle uygulamalar kullanmayın özellikle görüntülü kimin ne olduğu belli değilKorkuyorum biraz ama engelledim şimdi umarım bir şey yapmaz unutur gider
Allah esirgesin yahuYakında katliam duyarsanız o ben olabilirm
Asla hemde soyadımı bırakın adımı bile söylememBir şey olmaz korkutmak, korkuyla konuşturup daha fazla bilgi almak için uapıyordur. Engelle geç kimi bulupta yazacak. Ama bir daha da ders olsun kişisel bilgi paylaşmazsınız..
Adımı biliyor sadece ama üniversite ve bölümü bildiği için çokta zor değil bulması cok korkuyorumAdını soyadını da verdin mi? Ya nasıl güveniyorsunuz aynı şehirde değilsen napabilir sanki. Kapat bir süre tüm sosyal medya hesaplarını. Gerekirse karakola başvur
Adımı biliyor ama üni ve bölümü bildiği için çokta zor değil bulmasıAdınızı soyadınızı vermediyseniz diğer hesaplarınıza ulaşamaz ama böyle uygulamalar kullanmayın özellikle görüntülü kimin ne olduğu belli değil
Engelledim umarım bni unutur giderBu kadar kadın cinayeti varken sanaldan biri ile tanışıp hem de o 20 dklık görüşme içinde okul ve bölüm bilgilerinizi neden veriyorsunuz? Engelleyin adamı ve bir daha bu şekilde davranmayın.
Kız niye dedin kızzz deme bi dahaAdımı biliyor ama üni ve bölümü bildiği için çokta zor değil bulması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?