Sanaldan tehdit

Duyguhasn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
206
26
28
Merhabalar tanışma uyg 20 dk birisi ile konuştum sonra sen benimsin sesine bayıldım felan demeye başladı sonra kapattı yazdım ne alaka diye sen bnle dalga gecyon sen gitmeden uniye haberin gidecek yakicam okulunu senin bu fotoğrafınle işim var dedi( normal selfie açıklık yok) felan demeye başladı git simde kimle dalga geçiyorsan geç diyip engelledi sonra gece engeli açıp hâlâ takılıyorsun burda yazmış sonra bn bu foto ile napıcam ki yazmış şimdi de yolculuk ne zaman okula yazmış okulumu ve bölümümü biliyor kuzey ırakta astsubay olduğunu söyledi (yalan) napıcam arkadaşlar yardım edin

Yapay zeka kullanabilir malum teknoloji artık kötüleşmeye başladı

Engelle.
Ne yapacakmış selfieyle.
Korkutup daha fazla şey alma peşinde sakın yeme.

Engelleyip, iletişimi tamamen kesip tekrar böyle ipsiz sapsız insanlara sümük bile atmayacaksin, kendi hayatına bakacaksın, düşünmene bile değmez, bı b.k yiyeceği yok

Bu kadar kadın cinayeti varken sanaldan biri ile tanışıp hem de o 20 dklık görüşme içinde okul ve bölüm bilgilerinizi neden veriyorsunuz? Engelleyin adamı ve bir daha bu şekilde davranmayın.

Korkuyorum biraz ama engelledim şimdi umarım bir şey yapmaz unutur gider
Adınızı soyadınızı vermediyseniz diğer hesaplarınıza ulaşamaz ama böyle uygulamalar kullanmayın özellikle görüntülü kimin ne olduğu belli değil

Adını soyadını da verdin mi? Ya nasıl güveniyorsunuz aynı şehirde değilsen napabilir sanki. Kapat bir süre tüm sosyal medya hesaplarını. Gerekirse karakola başvur

Bir şey olmaz korkutmak, korkuyla konuşturup daha fazla bilgi almak için uapıyordur. Engelle geç kimi bulupta yazacak. Ama bir daha da ders olsun kişisel bilgi paylaşmazsınız..

Adını soyadını da verdin mi? Ya nasıl güveniyorsunuz aynı şehirde değilsen napabilir sanki. Kapat bir süre tüm sosyal medya hesaplarını. Gerekirse karakola başvur
Adımı biliyor sadece ama üniversite ve bölümü bildiği için çokta zor değil bulması cok korkuyorum

Bir şey olmaz ama size ders olsun bir daha tanımadığınız ipsiz sapsız ne idüğü belirsiz insanlara hayatınızla ilgili bilgi vermeyin, bu uygulamaları kullanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…