- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca okuldan bir arkadaşım var uzun bi ilişkisi var ona anlattım tepkisi şuydu: ohaa şort giyiyosun ve karışmıyor muu? benim ki bacaklarımı kırar gerekirse yolda mağazaya sokar pantolon alır giydirtir. yine de öyle gezdirmez. yuh yani lafı seni sevmiyoya getirdi resmen benim ki çok kıskanç çok önem verir falan dedi sinirlerim yine bozuldu![]()
haklısın, ama oda gerekli cevabı verdiğini düşünüyo kendincebununla övünüyor mu bi de ilginç :/
neyse bu mert denen 3. şahıs sana bakmış bence, pek iyi niyetli bulmadım kendisini
bugün bunu diyen yarın arkadaşına, karının dili ne kadar uzun, çak ağzının üstüne iki tane der
sevgilin 3. kişilerin ağzına bakıp sana ültimatom vermesin bence, sorun sevgilinde yani bu durumda...
ayrıca okuldan bir arkadaşım var uzun bi ilişkisi var ona anlattım tepkisi şuydu: ohaa şort giyiyosun ve karışmıyor muu? benim ki bacaklarımı kırar gerekirse yolda mağazaya sokar pantolon alır giydirtir. yine de öyle gezdirmez. yuh yani lafı seni sevmiyoya getirdi resmen benim ki çok kıskanç çok önem verir falan dedi sinirlerim yine bozuldu![]()
kıyaslamıyorum hatta seninle aynı fikirdeyim. sadece arkadaşımın tepkisiydi bu, o kendisine baya karıştıran bir tipNeden başkalarının ilişkileriyle kıyaslıyosun? Giydirmek giydirmemek ne çirkin kelimeler ya? Kızlar arasındaki şu muhabbetten de nefret ediyorum.
Ayrıca ne giyip ne giymeyeceğini sen bilirsin. Sevgilini karıştırıcaksan da yine sen bilirsin. Ama sevgilinin arkadaşının bir şey demesi ve sevgilinin de ona değil de sana konuşması. İğrenç.
Gerçekten ya.Bikini modasi ciksin
sokaklarda bikiniyle dolasilsin
sortu mumla arasinlar :))))
Hakkatwn sana ne bana ne kime ne :)))
Bu irkekler mal....cogusu
gerizekalı derken? sevgilime gerizekalı dicek haddi nerden buluyorsunuz?Sevgilin afedersin ama gerizekali mi ki arkadasi soyleyince akli basina gelip "aaa evet yasakliyim bari" diyor. Kendi icin sorun degil ama arkadasi icin sorun. Sanki arkadasinin sevgilisisiniz tovbe yaa...
aynı fikirdeyim :) teşekkür ederimmCocuk sizi sevdiyse eger sevdigi icin uyarmistir sevgilinizi. Çünkü biliyosunuz bakmasını bilmeyen birsürü keko var dışarıda. Eğer cidden seviyesiz bi sekilde baktılarsa, sizin için uyarmıştr.
Sevgiliniz de bence fırsatını bulmusken uyarmış sizi. Giyiminize karıstırmak degil de belki sevgilinizin daha az huzursuz olması için biraz daha dikkatli olabilirsiniz. Karşılıklı bazi seylerden feragat edebilirsiniz yani. Tabi bu da sizin iliskinize kalmis bisey.
Dert etmenizi gerektirecek bir konu yok bence
Dün sevgilimle görüştük. Biz ikimizdik sonra onun arkadaşı geldi bende tanıyorum çok iyi bi çocuk severiz birbirimizi. neyse sonra metrobüse falan bindik bi yerlere gitmemiz gerekti. Bende de o gün şort vardı erkek arkadaşım karışmaz daha doğrusu karıştırtmam giyerim haber de vermem yani bi giderim yanına şort giymişim falan.
Neyse oturduk bi yere çocuk lavaboya gitti. Erkek arkadaşımda bana birden yaklaştı kulağıma. Bi daha böyle şort giymiceksin ne bu her yerin dışarıda falan yaptı. Pardon? Dedim bu güne kadar sorun olmamış şimdi mi diyosun bunu falan. Oda demez mi arkadaşı için. Mert demiş ki oğlum neden sevgiline şort giydiriyosun, yolda gelirken herkes ona bakıyodu kardeşim haberin olsun falan. Bende dedim ki onun demesiyle mi bana bunu söylüyosun giyimime karıştırmıycağımı çok iyi biliyosun.
Oda evet haklısın bende ona onun hayatı kısıtlayamam zaten ama ben olduğum sürece ona kimse zarar veremez gibilerinden bişey demiş tabi en yakın arkadaşımdan bunu duymak bile kötü biraz daha dikkat etsen dedi. Çocuğu da çok severim kötü bi niyetle demediğini biliyorum. Yine de sinirlendim hani bazen tamam uyarmıştır diyorum ama ona düşer mi ki bu durum?
Erkeklik ic gudusu iste bunda art niyet bi durum yok demek ki sevgilin bunca zaman gorememis sana bakanlari..Dün sevgilimle görüştük. Biz ikimizdik sonra onun arkadaşı geldi bende tanıyorum çok iyi bi çocuk severiz birbirimizi. neyse sonra metrobüse falan bindik bi yerlere gitmemiz gerekti. Bende de o gün şort vardı erkek arkadaşım karışmaz daha doğrusu karıştırtmam giyerim haber de vermem yani bi giderim yanına şort giymişim falan.
Neyse oturduk bi yere çocuk lavaboya gitti. Erkek arkadaşımda bana birden yaklaştı kulağıma. Bi daha böyle şort giymiceksin ne bu her yerin dışarıda falan yaptı. Pardon? Dedim bu güne kadar sorun olmamış şimdi mi diyosun bunu falan. Oda demez mi arkadaşı için. Mert demiş ki oğlum neden sevgiline şort giydiriyosun, yolda gelirken herkes ona bakıyodu kardeşim haberin olsun falan. Bende dedim ki onun demesiyle mi bana bunu söylüyosun giyimime karıştırmıycağımı çok iyi biliyosun.
Oda evet haklısın bende ona onun hayatı kısıtlayamam zaten ama ben olduğum sürece ona kimse zarar veremez gibilerinden bişey demiş tabi en yakın arkadaşımdan bunu duymak bile kötü biraz daha dikkat etsen dedi. Çocuğu da çok severim kötü bi niyetle demediğini biliyorum. Yine de sinirlendim hani bazen tamam uyarmıştır diyorum ama ona düşer mi ki bu durum?
bende ayıligo diyeyim bariOffffff bırak şu kekomaçi takımını bence...![]()