Sanatcilarin Anneligi..???

anne her zaman ve her durumda annedir kaç dadı olrsa olsun annelik mutlaka yapıyorlardır çalışmak zorundalar die anne olmasınlarmı

evt arkadaslar bugünlerde bu kafama cok takildi.sadece sanatcilar icin gecerli degil tabi.parasi olup cocuguna 2,3 dadi tutanlarda fedakar annemi sizce?yani ben sanmiyorumki coocuk gece agladiginda kalkip onlar bakiyo yada aciktiginda vs.
sizce nasil?

Alla alla ne kadar saçma bi düşünce.her annenin fedakarlık yaptığı anları vardır.ama kadının parası var neden dadı tutmasın.çoğunuz eminimki kendisine bir yardımcı tutmak isterdi çocuk büyütmek kolay değil.kimseye kalmamış çocuk nasıl büyütülür nasıl annelik fedakarmı değilmi sanatçıların anneliği iyi yada kötü size ne.kötü diyince kendinizi fedakar annemi hissetceksiniz :33:
,(çokmu patladım ne hahhah :52: )

sanirim yanlis anlasildim.benim demek istedigim su.
mesela caga sikeli gödüm tve gecenlerde.tatile bodrumami ne gitmis.cocugun yaninda 2 tane dadi var.calisirken tabiki bakici olmasi normal.ama tatilde ne alaka?onu yedirmeye uyutmayla ugrasmak istemiyo belliki bana tuaf gelen bu

sen galiba çalışma hayatına uzaksın biraz.çalışmak keyfi bir iş değildir.çalışan insanların üretimine göre düzen işler.her kadın çocuk yapıcam diye 3 er yıl iş bırakırsa düzen ne olur.zaten bu yüzden ne özel ne resmi kurumlarda böyle uzun bir izin hakkı yok.ya işi bırakacaksın direk. yerine o işi yapacak biri gelmiş olacak ya da bırakamayıp izin hakkın bittiğinde geri döneceksin.mesela kendimden örnek vereyim.ben öğretmenim.3 yıl izin almak gibi birşey mümkün değil.işi bırakacaksın.üniversiteyi boşuna okumuş olacaksın.öğretmenlik gibi bir mesleği bırakıp ev hanımı olarak hayatını sürdüreceksin.bunu niye yapayımki.maddi durumu hiç saymıyorum bile.durumum çok çok iyi olsa bile yapmam bunu niye yapayım.öğretmenler 3 er yıllığına işi bıraksa eğitim öğretim aksar.zaten bu yüzden de o kadar izin hakkı yok.o kadar ayrılmak istiyorsan işi bırakacaksın diyorlar.yerine yeni bir öğretmen alıyorlar.kısacası,işi bırak çocuk büyüt geri dön.bu herkes için geçerli olabilecek birşey değil.çalışıyorsan çocuğunu birilerine bırakmak zorunda kalırsın.her an çocuğunun yanında olmak onu çok iyi yetiştireceğin anlamına gelmez.tekrar ediyorum çalışan insanlar 3 yıl iş bırakamaz.İş istenildiğinde bırakılıp istenildiğinde rahatça bulunabilen birşey değildir.

ozaman neden sanatcilari yargiliyoruz ?
onlarinda popüler kalabilmeleri icin üretmeleri gerekiyor ...
3 yil sonra ayni popülerligini yakalayabilicekmi bakalim ayni sanatci
calisma hayatinada uzak degilim ayrica kendimi bildim bileli calisiyorum.

Son düzenleme:
mesela caga sikeli gödüm tve gecenlerde.tatile bodrumami ne gitmis.cocugun yaninda 2 tane dadi var.calisirken tabiki bakici olmasi normal.ama tatilde ne alaka?onu yedirmeye uyutmayla ugrasmak istemiyo belliki bana tuaf gelen bu[/QUOT

e kadın zatern tatil yapabilmek için gişdiyo.tatilinde sürekli çocuk bakıp kendisini yormasına gerek yok kendisininde dşinlenip eğlenmeye ihtiyacı var.annelik kendini herşeyden mahrum edip çocukla kendisini harap etmekmi yani...valla benmde çocuğum olsa ve çok param olsa ev hanımı bile olsam kesinlikle bi yardımcı tutardım.evet sizler tutamıyosunuz diye size garip geliyo heralde ama illaki sizlerde isterdiniz.bunda anormal bişey yok.ki bence hepinizinde aslında isteyipte yapadığı bişey

mesela caga sikeli gödüm tve gecenlerde.tatile bodrumami ne gitmis.cocugun yaninda 2 tane dadi var.calisirken tabiki bakici olmasi normal.ama tatilde ne alaka?onu yedirmeye uyutmayla ugrasmak istemiyo belliki bana tuaf gelen bu[/QUOT

e kadın zatern tatil yapabilmek için gişdiyo.tatilinde sürekli çocuk bakıp kendisini yormasına gerek yok kendisininde dşinlenip eğlenmeye ihtiyacı var.annelik kendini herşeyden mahrum edip çocukla kendisini harap etmekmi yani...valla benmde çocuğum olsa ve çok param olsa ev hanımı bile olsam kesinlikle bi yardımcı tutardım.evet sizler tutamıyosunuz diye size garip geliyo heralde ama illaki sizlerde isterdiniz.bunda anormal bişey yok.ki bence hepinizinde aslında isteyipte yapadığı bişey

bir laf vardır zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış. aynen bende çok zengin olsam tabiki yardımcı tutarım.

Şartlar farklılaştıkça fedakarlık ve annelik güdüsü azalacak diye bir şey yok ki..
Fedakar anne doktor da olsa aynı ev hanımı olsa da tiyatrocu olsa da aynı.Yaşam tarzlarının getirdiği farklılıklar var sadece.
Olmayanda zaten olmuyor her anne kelimenin tam anlamıyla anne olamıyor sizlerin de şahit olduğunuz örnekler olabilir..
Onların da meslekleri o sonuçta şartlar ne gerektirirse o şekilde yaşıyorlar.

ozaman neden sanatcilari yargiliyoruz ?
onlarinda popüler kalabilmeleri icin üretmeleri gerekiyor ...
3 yil sonra ayni popülerligini yakalayabilicekmi bakalim ayni sanatci
calisma hayatinada uzak degilim ayrica kendimi bildim bileli calisiyorum.

ben sanatçıları yargılamadım daha o konuda yorum yapamadım.düşüncem şu bu konuda:kimin çocuğuyla nasıl ilgilendiğini hiç bilemeyiz.insanın durumu müsaitse istediği kadar yardımcı tutabilir bence.bu fedakar olmamak anlamına gelmez.sürekli çocuğuyla beraber olup çocuğunun her işini yapan bir anne illaki iyi bir annemidir.bence kriter kesinlikle bu değil.ama şu var bazı anneler daha çok yorulmuş oluyor bazılarıysa daha kolay bir hayat sürüyor.

mesela caga sikeli gödüm tve gecenlerde.tatile bodrumami ne gitmis.cocugun yaninda 2 tane dadi var.calisirken tabiki bakici olmasi normal.ama tatilde ne alaka?onu yedirmeye uyutmayla ugrasmak istemiyo belliki bana tuaf gelen bu

yahu adamın parası var 3 dadı da tutar 5 dadı da tutar..çalışmış kazanmış parasını da istediği gibi harcar,dadı tutması onu anneliğini sorgulama hakkı vermez kimseye...benimde o kadar param olsa tutarım,gönderirim çocuğumu en iyi okullara ne yani parayı çocuklarına harccamalrında ne sakınca var yani:19:
bizim insanımızda genel olarak para kazanının harcamalarını yerme,onları haksız yere eleştirme,bak çocuğunu yurt dışında okutuyo görüyo musun ya da dadı tutmuş kendi baksın işi ne gibi durumlar var.ne alaka yaa size ne!.anlayamıyorum:19:

Son düzenleme:
Back
X