Sancaktepe bölge hastanesinde dogum yapanlar?

Snglfrht4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
1
0
1
28
Arkadaslar sancakttepe bolge hastanesinde dogum yapmayi dusunuyorum orda dogum yapanlar cantami hazirlicam neler koymam gerek neler veriyorlar hastanede ve dogumunuz nasil gecti?

Merhaba bende orda doğum yapmak istiyorum. Doğumunuz nasıl geçti acaba doktorunuz kimdi memnun kaldınız mı

Bende orayi dusubuyorum nasil fecti kizlarr anlatin suan devlete giidiyorum ama konforlu olsun die bolgeyi dusunuyorum ama hastanenin dogumu hakkinda bilgim yok

Genelde sezaryene aldıklarını biliyorum. Yani zorunlu diyip alıyorlar ama sisteme isteğe bağlı yazıyorlar. Ben de orada kontrole gidiyordum. Bir yakınımın başına geldi ama çok önemsemedik. Sonra doktorun odasının önünde sıra beklerken yeni Doğum yapmış bir kadının yakınları odayı bastı falan nasıl isteğe bağlı yazarsın diye. Biz bir de bunu görünce direk hastane değiştirdik

• Beğen
Reactions: gve
arkadaslar bende dogumu orada düşünüyorum. memnunmusunuz hangi doktor ve ne lazım doguma 4haftam var

Genelde sezaryene aldıklarını biliyorum. Yani zorunlu diyip alıyorlar ama sisteme isteğe bağlı yazıyorlar. Ben de orada kontrole gidiyordum. Bir yakınımın başına geldi ama çok önemsemedik. Sonra doktorun odasının önünde sıra beklerken yeni Doğum yapmış bir kadının yakınları odayı bastı falan nasıl isteğe bağlı yazarsın diye. Biz bir de bunu görünce direk hastane değiştirdik

En nefret ettiğim şey, hemen sezaryene almaları, kendi isteğiydi diye yazmaları. Kolaylarına geliyor tabi. Al, kes, çıkar, dik. Neden normal doğumda 3-5 saat beklesinler ki? Men edeceksin bunları ve böylelerini mesleklerinden...

Back
X