N nevkaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2016 1.022 315 123 10 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi nevkaa #1 kızlar aranızda bu hastaneye gıden var mı dr arıyorm acilen ıyı bı kadın dogumcu önerırsenız sevınrm yardmlarınızı beklyrm
kızlar aranızda bu hastaneye gıden var mı dr arıyorm acilen ıyı bı kadın dogumcu önerırsenız sevınrm yardmlarınızı beklyrm
iwles Guru Kayıtlı Üye 24 Haziran 2010 126 54 298 10 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi nevkaa #2 Ben 2. Dogumumu orada yaptım mümkünse gitme başıma gelmeyen kalmadı bebeğimde bende ölümden döndüm.
N nevkaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2016 1.022 315 123 12 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi nevkaa #3 iwles .!.: Ben 2. Dogumumu orada yaptım mümkünse gitme başıma gelmeyen kalmadı bebeğimde bende ölümden döndüm. Genişletmek için tıkla... Yaa cok gecmıs olsun smdi nasılsınız ne gbı durumlar oldu öyle bnde guvenemıyorm o hastaneye smdı bölge hastanesıne gdıyorm ama orayıda bılemedım
iwles .!.: Ben 2. Dogumumu orada yaptım mümkünse gitme başıma gelmeyen kalmadı bebeğimde bende ölümden döndüm. Genişletmek için tıkla... Yaa cok gecmıs olsun smdi nasılsınız ne gbı durumlar oldu öyle bnde guvenemıyorm o hastaneye smdı bölge hastanesıne gdıyorm ama orayıda bılemedım