Estevia nerde onu bilmiyorum ama neden via ya gtmiyosun birazonce ogrendm semavi hanim bugun ayrilmis hastaneden ya tugba hanima gtmek zorunda kalcm sanirmBen Estevia Tip Merkezi'nde Damlanur Hanim'a gidecegim Via Hospital'da dogum yaptırıyormus.
Estevia Cekmekoy'de. Via ile sahipleri ayni kisi sanirim. Bn Çekmeköy'de oturuyorum normal kontrol için de ona gidiyordum simdi de ona devam etmeyi düşünüyorum.Estevia nerde onu bilmiyorum ama neden via ya gtmiyosun birazonce ogrendm semavi hanim bugun ayrilmis hastaneden ya tugba hanima gtmek zorunda kalcm sanirm
Hmm anladim tesekkurlerEstevia Cekmekoy'de. Via ile sahipleri ayni kisi sanirim. Bn Çekmeköy'de oturuyorum normal kontrol için de ona gidiyordum simdi de ona devam etmeyi düşünüyorum.
Ben Estevia Tip Merkezi'nde Damlanur Hanim'a gidecegim Via Hospital'da dogum yaptırıyormus.
Hamile olmadan önce memnundum. Hamileyim şuan ilk kontrolüme cumartesi günü gideceğim.Damlanur hanımın adını çok duydum memnun musunuz
Bılgılendırme yaparsanız çok sevınırım. Vıa hospıtaldan maılle bılgı aldım. Sıgortalı 50tl sıgortasız 140 tl değdiler. Estevıada aynı mı acabaHamile olmadan önce memnundum. Hamileyim şuan ilk kontrolüme cumartesi günü gideceğim.
Tabi ki yazarım. Muayene ücreti sigortalı 50 tl'ye gidiyorum ben de.Bılgılendırme yaparsanız çok sevınırım. Vıa hospıtaldan maılle bılgı aldım. Sıgortalı 50tl sıgortasız 140 tl değdiler. Estevıada aynı mı acaba
Damlanur Hanim'a mi?bende haftaya gitmeyi düşünüyorum gidince yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim :)
VALA DOKTORLARDAN KİM VAR Kİ İYİ BİLMİYORUM CANIM EŞİMİN ARKADAŞI ORDA ÇALIŞIYOR TUĞBA HANIMA GİDİN DEMİŞ Bİ BAKACAĞIM KARAR VEREMEDİM HASTANE VE DKTOR KONUSUNADamlanur Hanim'a mi?
Ben Estevia'da Damlanur hanima gidecegim doğumu via da yaptiriyor diye biliyorum. Cts onu da sorarim. Via doktorlari hakkında bilgim yok.VALA DOKTORLARDAN KİM VAR Kİ İYİ BİLMİYORUM CANIM EŞİMİN ARKADAŞI ORDA ÇALIŞIYOR TUĞBA HANIMA GİDİN DEMİŞ Bİ BAKACAĞIM KARAR VEREMEDİM HASTANE VE DKTOR KONUSUNA
Onu nerden duydunuz?Damlanur hanım normal Doğum yaptırmıyor mus
Aaa cok sasirdim gercekten ekran resmi atamiyor musunuz ozel mesajdan. Cok sevinirim yollarsaniz.Hastaneden ogrendım. Mail adresınızı verırsenız yazışmayı atabılırım
Msj attım sızeAaa cok sasirdim gercekten ekran resmi atamiyor musunuz ozel mesajdan. Cok sevinirim yollarsaniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?