Sanci acilma su ve nisan gelmesi olmadan suni sanciyla dogum yapilir mi???

eylul7158eylul

B61G58.5 H53 boy1.60
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
2.943
3.717
133
Kizlar sanci acilma su gelmesi nisan gelmesi hic bir belirti olmadan herhangi bir nedenle suni sanci alip normal dogurabilen oldu mu ?
Bu sekilde normal dogum olasiligi ne kadar acilma falan olmadan alininca sezertana mi donuyor????

Cok merak ediyorum cvplarsaniz cok srvinirim

Canm benm arkadaşım suni sanciyla doğum yaptı çocuğun suyu bitms içerde doktor muayene etms suni sanciyla yapblr mi diye sonra suni sancı vermişler öyle doğurdu çokta kolay oldu diyo

Suni sancıyla doğum sezeryana dönüyor büyük bir ihtimalle. Ben ve hastanede biri daha iki kişi suni sancıyı yiyip ikindi sezeryanla çıktık. Keşke 41 42 haftalarda olsaydı ama kendiliğinden gelseydi. 40+2 dedim daha. Çok sorunlarım oldu. Hala da var.

Ben yaptim canim hemde iki cocugumuda acilmasiz agrisiz suni sanciyla.benim son aylarda suyum sinirda gidiyor ve artik en son dogumumda bitme noktasindaydi ve surekli takip edildim tabiki,en son hafta surekli serum aldim suyunu yukseltmek icin cunku benim ictigim su etkilemiyordu(en son 4.5 litre icmistim)hastaneye baska bi nedenle gitmistim suyumun 2cm dustugunu ogrendim.ve nihayetinde ben 37 hafta 3 gunlukken doktorum enson dopplerde suyumun yine 2 ye dustugunu soyledi ve bugun seni dogurtucam dedi ikinci dogumum oldugu icin biraz daha kisa surdu 3 saat surdu suni sanci ve acilna icin ilac verildi ama kolay oldu diyemem arkadasim gozunude korkutmak istemem acikcasi zor oluyor allah butun gebelere hayirli dogumlar versin

Evet canım oluyor bende de hiç birşey yoktu. Tanıdığım doktor vardı bi tane yanında staj yapmıştım bu arada ben hemsirelik öğrencisiyim 38 haftalık olunca gittim yanına ben doğurmak istiyorum dedim :) ama geçerli sebeplerim vardı. O da kabul etti beni çok sevdiği için ama en güzeli kendi amacıyla olması zor oluyor yoksa

Selamlar... ben yaptim:)) günüm geçmişti suyumda azalma vardi. Doktor suni sanci verdi 12 saat sanci cektim 15 dakikada dogurdum.. sezeryana dönme durumu biraz kararlilikla ilgili eger sanciya dayanamaz doktora yalvarirsan alir hemen. Ben inat etmistim normal dogurcam diye bana bir kere teklif etti dedim ki kesinlikle normal dogurucam. Sezeryan asla istemiyorum dedim Rabbinde nasip etti cok şükür

Kizlar sanci acilma su gelmesi nisan gelmesi hic bir belirti olmadan herhangi bir nedenle suni sanci alip normal dogurabilen oldu mu ?
Bu sekilde normal dogum olasiligi ne kadar acilma falan olmadan alininca sezertana mi donuyor????

aynen bu söyledigin gibi dogum yaptım..biraz zordu çünkü kasılmalar direk 3 dk ara ile başlıyor ve dogum geç olursa uzun sürüyor.

Canım ben sunı sancıyla yaptım 3 ay olacak.dr um cuma gel dedi normal gıttım sancı mancı yoktu.serumu taktılar sancı yavaş yavaş geldı son andada suyum sızmaya başlamıştı ama gıttıgımde 1cm açılmam vardı zaten 39.haftamdaydım

Back
X