Sancıları başlayanlar var mı?

Strawberry_83

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
5.352
1.396
373
Kızlar bende yavaş yavaş sancılar başladı bugün mesela eşimle dışarı çıktık yürürken sol yumurtalığıma sancılar girmeye başladı sanırım bunlar yalancı doğum sancıları :1shok:

ewet canım bende olmaya başladı ama düzensiz yatınca geçiyor falan
ama tabi ki yalancı sancı diye düşünüyoruz

Doğum sancısı adet ağrısı gibi olan sancı değil mi kızlar? Ben öyle diye biliyorum.Bende yumurtalıklarda felan bişey yok.Ama adet sancısı gibi sancı ara ara oluyor.Daha çok sabahları oluyor bende.

benim de adet sancısı gibi oluyor darkcım yumurtalık falan tanımam ben:))

kızlar alemsiniz nebileyim sol tarafım yumurtalık işte aşşağı tarafım ağrıyor adet sancısı gibi oluyordu ara sıra ama bu biraz daha değişik sanki iğne batıyomuş gibi

ya bide nedicem kızlar geçen hafta bebeğin hareketleri daha sık ve sertti bu iki gündür az ve daha yumuşak benim normalde 34+3 ama ultrasona göre 36 haftada acaba yaklaştı diemi hareketler yavaşladı

kızlar 36. haftayı okudum biraz önce diyorki yalancı doğum sancıları ritmik değildir şiddeti giderek artmaz ve nezaman gelip gelmeyeceği belli olmazmış yani sanırım yalancı doğum sancılarım başladı gerçek doğum sancılarıda bunun tam tersiymiş bilginize

valla benim de göbeğimin altında (sanırım kasıklarım oluyo) ağrılarım var ama sanki o ağırlıktanmış gibi geliyo bana. ee göbek kocaman oldu ya vucut tasıyamıyo galiba...zaten benım kız daha dönmemış. babası "kızım güneye " diye ona fısıldıyo ama bizimki inadına yukarı yukarı cıkıyo:)

benim geçen gece sağ kasığımda iğne batar tarzda bir sancım oldu normal doğum yapmayı düşünen biri olarak bu beni bayaaaa bi korkuttu sancı başladı ve 15 saniye falan sürdü bu esnada eşimin kolunu falan ısırdım galiba kötüydü yani

o sancilar cok oluyo ama kesinlikle dogum sancisi degildir cünkü bi girdimi daha gitmez bide belden geliyo sancilar karninin altindan belden baya bi zor oluyo ama arada bi gidince insan rahatliyo ve bir iki dakika sonra yine basliyo tabi

Ya normal doğum yapanlarin doğumunu okudum inanilmaz zor şeyler yaşamişlar gerçekten bu arkadaşlari cesaretlerinden dolayi kutluyorum ama ben kendimde bu cesareti bulamiyorum normal yapmaya giripte birden dayanamayip sezeryana dönmek benim için daha kötü bu yüzden direk sezeryan hayra yoralim üç kerede rüyamda görüyorum sezeryan ameliyati oluyorum ve ameliyattan sonra hiç mi hiç sancim olmuyor güle oynaya yürüyorum ve yürürkende eşime evet çok yürümeliyim yürüdükçe daha da rahatliyacağim diyorum bilmiyorumki acaba aci çekecekmiyim yada az bişeyle yirtacakmiyim :)

ay ewt kızlar benimde agrılarım oluyo artık yatıp dinlenince geciyo ama artık zorlanmaya başladık gercekten ama sıkalım dişimizi gercekten cok az kaldı yaa

mutlu sona za kaldı ama ağrılar ah ağrılar.kemiklerim,belim,bacaklarım.. hangi birini sayayım :))
birde sağ tarafım çok ağrıyordu kaburgalarıma doğru iğne batar gibi oluyordu.doktor sağ böbreğinde büyüme var dedi.ama hamilelikte oluyormuş,sonra geçiyormuş.

Kizlar bendede gece genelkde sabah akrli bi ağri oluyor karin ağrisi gibi adet başlarken olan ağri gibi uykumdan uynadiracak kadarda şiddetli bebeğime bişey mi oluyor diye korkuyorum da sizde de varmi böyle bir ağri

ben mesela geceleri sık sık uyanıyorum kalçamdaki eklem yerleri acayip şekilde sızlıyor sürekli uyanıp sağa sola dönüyorum ve bunu uykulu ve bilinçsiz bir şekilde yapıyorum annemlerde artık dikkatli olmalısın son ayın sağa sola dönerken dikkatli dönmelisin diyo ama uyku sersemi ne yaptığımı bilmiyorum allahım bebişlerimizi korusun

benim de gece yoğunlukta olmakla beraber hayatımda daha önce hiç yaşamadığım acılarım var :))) yani sancı bi giriyo daha önce benzerini hiç yaşamadığım tarif edemeyeceğim acılar duyuyorum , hemen gözüme bebişimi getiriyorum birkaç saniye sonra geçiyor ama özellikle işdeyken ahlayıp uhluyorum biraz komik oluyo ama yapacak bişey yok idare ediversinler artık :))

slm kızlar agrılarla bası dertte olan benim ne yatabiliyorum yuruyebılıyorum kalkamıyorumda dünde sancılarla acile gittik dogum dıye ama yalancı dogum sancısıymış olurmuş bu aylarda şuan bıle oturdugum yerden agrı çekiyorum allahın izniyle bir kurtulsak .

Adet sancısı gibi bende de oluyor.Yavaş yavaş doğuma yaklaştığımızın göstergesi bunlar.

Sedacım hayır olsun rüyan.
Bence kolay olacak doğumun ondan hissetmişsin sen de.
Bende hamile kalmadan önce bir rüya görmüştüm.Kucağımda bir bebekti benimmiş ama nasıl doğurduğumu felan hiç hatırlamıyorum rüyamda.Yani sadece kucağımda bebeğin olduğu anı biliyorum başka hiçbir şey yok bebekle ilgili.
Ben de bu rüyayı sezaryan olacağıma yormuştum sonradanD
Ama gel gör ki doktorum epidural sezaryan yapıyor.Yani hatırlamamak mümkün olmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…