• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sancım yok günüm bitti ne zaman doğururum ?

eyvairem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
2
0
1
26
Bebek 40 haftalık açılmam yok pazar günü gel bakalım tekrar dedi ama ağrım sancım hiç bir şeyim yok suni sancı almak istemiyorum sezeryan da olmak istemiyorum normal doğum ile ne zaman doğar bilmiyorum çok bekleme diyorlar böyle bir şey başına gelen var mı?

Çok beklerse bebek pisliğini yiyebiliyormuş doktoru dinle git

Bebek 40 haftalık açılmam yok pazar günü gel bakalım tekrar dedi ama ağrım sancım hiç bir şeyim yok suni sancı almak istemiyorum sezeryan da olmak istemiyorum normal doğum ile ne zaman doğar bilmiyorum çok bekleme diyorlar böyle bir şey başına gelen var mı?
40+6 ya kadar bekliyorlar. Bu süreyi de geçerse mecbur müdahale ediliyor. Bende 40+3 de doğurdum ve doğurduğum güne kadar ne sancı ne açılma yoktu.
Normal doğum için egzersiz var onları deneyin çaylar falan var içiliyor bi bakın araştırın
Kolay doğumlar diliyorum

Merhaba, sağlıkla kucağımıza alın. Doğum şeklinin bir önemi yok. Önemli olan bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi. Eğer sezaryen olursanız lütfen kötü hissetmeyin. Önemli olan sağlık.

Benim ilk hamileleiğimde sabah doktora gittim. 39un son günüydü. Yarın gel sezaryen konuşalım dedi. Benim akşam suyum geldi, yatışım yapıldı. Sabah hiç bir emare yokken akşam doğum başladı. O nedenle sancı vs yok diye düşünmeyin.

İkinciyi yurtdışında 42. haftada doğurdum. Ne bir nat çekildi ne ultrason yapıldı. Tam bir allaha emaret style! Çok şükür o da apgar 10 doğdu, herşey yolunda gitti.

Bol şans :)

Canim benim bişey olacağı varsa 38. Haftada bile olur ben 41+4 de doğum yaptım sancın gelmezse 42. Haftaya kadar yolu var korkma kontrollerine git Allah'ın izniyle bişey olmaz

Ben de 40+6da akşam üzeri suyum geldi ertesi gün doğurdum, dogurmadan bikac saat önceye kadar, suyum gelene kadar da ne nişan, ne ağrı, ne sizi birşey yaşamadim, hiçbir belirti yoktu, doktor bekleyecegi vakti bilir sen cagirdikca düzenli takibine git

Back
X