sancısı olan varmııı yaa

Ahsennur12

MUHAMMED EMİR'İN ANNESİ
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
536
253
18
28
kızlar 24.haftadayım ve bu sabah çok sancım oldu kramp gibi bişi girip çıkıyor ve çok sık oldu peş peşe sanki addet sancısı olur ya çok değişik bişi canım çok yandı ayrıca korkttumda en önemli zamandayım erken doğum riskinemi işarettir sizceee

Cnm sancin rahim büyümesine bağlı olabilir ilk hamileligimde erken doğum riskim vardı en önemli belirti karninin kasılması ve sertleşmesi bazen yumurta gibi toplanıp gevsiyo bikacgun takip et istersen olursa dr una soyle ilac veriyolar

9. ay sancısını bile yaşamaıgım için yorum yapamıyacagım
lütfen geç olmadan dr gidin , çok geçmiş olsun

evet sertleşiyor karnım bazen bi nboktaya toplanıyor ediyor ilk defa bu kadar çok oldu çok korktum sabah canımda gerçekten yandı Allahtan yarına randevum vardı şeker testi için hem bunuda sormuş olucam inşallah önemli bişi yoktur kızlar dua edin

Merak etme cnm 17 haftalik başlamıştı kasılmalar 37+5 te doğum yaptım önemli olan bunu fark edip önlemek

Canım önemli olan sancının veya kasılmanın düzenli aralıklarla olması. (10dk da 1 gibi) Rastgele olması önemli değil. Sen bol bol su iç rahmin büyüdüğü için geriliyordur. Kasılma olduğunda uzanıp derin nefes al sakinleşmeye çalış o da geçecektir.

Kanama, su gelmesi veya aşağı doğru baskılayan (içerden birşey çıkmak istiyormuş gibi) geçmek bilmeyen devamlı artan ve aralıkları sıklaşan bir sancı olursa beklemeden hastaneye git. Onun dışında hafif yürüyüş, nefes egzersizi ve dinlenmeyle geçirebilirsin...

ay çok sağol abla ya biraz olsun içimi rahatlattın valla seyrek seyrek sancım benmde suyum yadsa öle baskı yuapan bişi yok şuan zaten bugün doktora gidicem ama uyyku kalmadı bunları düşünmekten sabah 9 a kadar nasıl beklicem blmiyorum

İlk gebeliğimiz olduğu için ayırt etmek zor oluyor tabi :) ama bir terslik olsa emin ol anlarsın canım. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu.

Hadi şimdi güzel şeyler düşünüp bebişini Allaha emanet edip uyu bakalım, felak nas Ayetel kürsi ne biliyorsan oku minik kuzuya inşallah yarın güzel haberler alacaksın, güzel düşün güzel olsun

çok sağol abla Allah razı olsun inşalla yarın size güzel haberler verebiliirm ALLAHA emanet olun sizde iyi gecelerr

34 haftamdayim sancim oluyor ucuncu bebegim olacak ikisinde hic sanci yasamadim ama bu farkli sordum doktoruma olur diyor cok siddetli olursa alta baskı hissedersen siddetli mutlaka gel dedi

34 haftamdayim sancim oluyor ucuncu bebegim olacak ikisinde hic sanci yasamadim ama bu farkli sordum doktoruma olur diyor cok siddetli olursa alta baskı hissedersen siddetli mutlaka gel dedi
E artık sancıların olmasi haftana göre cok normal bence ben ilk hamileligimde 9 ay hep sanci cektim ay düştü ay erken doğdu derken tamamladık cok şükür şimdi 9 haftalik hamileyim sancılar yine öldürüyo düşük riski yine var bakalım bu sefer nolcak

doktora gittim bugün şeker testlerimi yaptırdım sancımı diyince 2 hafta soınra bi gel hem şekerini kontrol ederim hemde bu sancını bi araştıralım dedi bakalım

Magnezyum iciyormusunuz. Bende de 24 25 . Haftalarda kasiklarimda agrilar oluyordu urkuyordum. Meger rahiminngenisliyorolmasindanmis. Bu donem hizli buyume evresine giriyor ya. Tam o donemdesiniz. Yine de mutlaka dr a danisin. Gecmis olsun

Magnezyum iciyormusunuz. Bende de 24 25 . Haftalarda kasiklarimda agrilar oluyordu urkuyordum. Meger rahiminngenisliyorolmasindanmis. Bu donem hizli buyume evresine giriyor ya. Tam o donemdesiniz. Yine de mutlaka dr a danisin. Gecmis olsun
evet doktor magnezyum yazdı banada onu kullanmaya başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…