Sancl adet olmaktan bktm

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
arkadaşlar biliyorum adet olmakta bi nimet aslında çoğu insan bunun için ilaçlar kullanıyo ama benim çok sancılı oluyo böle bağırarak ağladığımı biliyorum hadi ağrıyı bi şekilde ağrı kesiyle atlatıyorum ama bukadar yoğun kan gelen varmıdır acaba ilk 3 gün müthiş kanamam oluyo her 3 gün dışına taşıyo _ki ben kalın büyük pedlerden kullanıyorum her defasında her yerim kan oluyo çok iğreniyorum artık dayanamıyorum doktora gittiğimde bi sorun yok demişti rahimde küçük bi yara var sadece.nebiliyim bekarkende çok olurdum ama bukadar değil bıktım gerçekten ağrısı bi dert kanamsı ayrı dert.geceleri uyuyamıyorum her an dışarı taşacak eşim görecek diye .benim gibi varmı aranızda varsa ne gibi çareler buldunuz çocuk bezi kullan diye dalga geçiyo artık arkadaşlar

ben senelerdir sancılı regl olurum canım benim...belim agrır karnım agrır....ayaklarım titrer o gün pert olurum anlıycagın....regl bitene kadar hafif karın agrın sürer..şimdi regl öncesi boscopan içiyorum gayet iyiyim...her ay her regl olurum bu konuda sorun yok....o yüzdende rahatlıkla agrı kesici içerim

geçmiş olsun canım olabilir bazı bayanlarda bu durum sen doktorunada bir sorsana bunu ama hep öyleyse normaldir büyük ihtimalle belki bebek sahibi olduktan sonra düzelir tatlım yaa

bebek sahabi olabilsek ahhhhh teyzelerimde böleymiş doğumdan sonra düzelmiş benimde tek umudum o.ağrısını geçtim artık bukadar fazla olmak beni mahvediyo zaten çok zayıfım hiç gücüm dermanın kalmıyo okadar özeniyorumki adet olduklarında normal hayatına devam eden insanlara

valla bizim burda öyle regl sancisi cekenlere dogum kontrol hapi öneriyolar
kimisinin hic agrisi kalmiyo
kimisi cok hafif hissediyo
ve bende asiri agri cekenlerdendim
nezamanki dügünümden 2ay önce dogum kontrol hapi kullanmaya basladim gününü bilmesem ne agri ne sizi cok sükür
bende cok ise yaradi

canım bende ilk 3 gun yerleri tırmalıyorum resmen ölmek isdiyom o kadar felaket oluyorum ...
evlen gecer dediler evlendim yok dogurunca dediler dogurdum yok ....
aynı hep ...
benimde ilk uc gun felakettttttt yogun oluyorummm ... cogu kez dısarı taşmıştır yataktada ama yapacak bişi yok ... canım bizimde bunyemiz boyle demek ... artık eşim alıştı taşmasına felem :kedi: oda yadırgamıyor artık ... eşinden de bu konuda cekinme nereye kadar cekinceksin ...

Öncelikle geçmiş olsun. Adet döneminde buscopan plus (plus daha etkili ) kullanırsan iyi gelecektir arkadaşım. Oldukça etkili bir ilaç , ilacı aldığından 15-20 dk içinde etkisini gösteriyor.

buscopan plus kullandığımda kanamam artar mı acaba.ben mejezik kullanıyorum etkisini hemen gösteriyo ama kanamadada artış oluyo zaten çok

buscopan plus'ı ben de ilk günlerimde kullanıyorum ve kısa sürede ağrımı geçiriyor, o yüzden hayat kurtarıcım hep çantamda, ofiste çekmecemde.. kısacası yanımda taşırım. Hem diğer ağrı kesiciler gibi kanamayı arttırmıyor çünkü etki mekanizması farklı, ağrı kesici değil, kasılmaları azaltıcı bir etkisi olduğundan kanama üzerine azaltıcı ya da arttırıcı bir etkisi yok. Bence güvenle kullanabilirsiniz.yerimseniben

benim çok yoğun kanamam olmaz ama müthiş sancılı ağrılı geçer,midem bulanır ,tansiyonum yerlerdedir,gözüm kararır,yatarım hep ayakta duramam,istifrah ederim bazen,hatta bayıldığımda olmuştur.. kuvvetli ağrı kesici içmeden duramam hafifletir oda ama geçirmez yine de...doğumdan sonra bile geçmedi...15 yıldır 2-3 tür rahat geçtiği adetimin...hepimize kolay gelsin ..

yıllardır çok ağır geçiririm ve adetim ilk 2 gün resmen parça ve damarlı gelir. adeti gördüğüm an hemen apranax ford içerim, kesmesse hemen novalgin iğnesi. ağrı yerleşmeden ilaç içilmesi lazım arkadaşım, azıcık agrımaya başladı mı hemen iç, yoksa bir faydası olmuyor.

benim çok yoğun kanamam olmuyor ama sancılı ağrılı geçer,midem bulanır ,tansiyonum düşer,gözüm kararır,yatarım hep ayakta duramam,istifrah ederim ,hatta bayıldığımda olmuştur,,

babam kucagında gotururdu hastaneye,şimde de eşim :))

bır novalgın ıgnesı,bır serum,bır de mıde bulantısını kesmek ıcın ıgne..tamam..

ıkı-üç saat sonra kendıme gleırım..bır daha da agrım olmaz takı obur aya kadar:)

evlendık gecer dıye ama nafıle,dogurunca gecer belkı :))

cnm bendeeee çok sancılı oluyorumm..ilk iki gün sancım oluyor nadiren 3 günde olabiliyor..ben ilk iki günnn majezik agrı kesici alıyorum 15 dkya agrım gidiyor çok hoş valla onca yılll bisüür ilaç kullandım en iyisi majezikkk...ama çok adet olmuyorummmm ilk 3 günn normal şekilde oluyorum sonrada hafif leke geliyorrr..majeziki dene derim banada doktor tavsiye etmişti..

cnm apranax fort kullanıyordum seneler önce..doktorum ameliyat oldugunda dikişlerin tutmas kulanma demişti ondan sonra majezik kullanmaya başladım..ayrıcaa dedigin gibi agrın başlamadan hemen alınması lasım agrı kesicilerin..ben adet oldugumu gördügüm an agrım olsada olmasada alıyorum ilacı:)boşuna acı çekmeyinn ilaç alın kıslarrr..majeziki şiddetle tavsiye ediyorum benim gibi kusan agrıdan başını duvarlara vuran biri artık adetin ilk günü gezmelere bile gidebilio:)

benimde adet dönemim sancılı geçer bi agrı kesici var onu alıyorum sancı kalmıyo ..ama adet miktarıda azaltıyo..

canım sen bi dr a sor adet sancısı çoksa normal değil belki iltahapın vardır yada kist ALLAH korusun ama adet zamanı patlıosa oda cok kanama yapar

sıze aktılıyorum hayatım cok guzel gıderken bırden mahvoluyo hasta olmak hıc ıstemıyorum keske hasta olmasak benımde kasık agrılarım mutıs derecede artıyo bende bıde ıdraar yolu ıltıhaplanması var 10 senedır cekıyorum bu ılletı benım sadece kasıklarım da agrımıyo alttan agrımda oluyo dayanamıyorum keske bı yolu olsada olmasak sızı cok ıyı anlıyorum allah sabır versın agrıları cekene gercekten cok zor

arkadaşlar lütfen hepiniz endometriozis var mı diye bir baktırın.benim de böyle şikayetlerim vardı.oradan biliyorum.ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…