Sandaletler Bayılacaksınız

ellerinize sağlık, hepsi çok güzelmiş.
ben bunların arasından gelinlik ayakkabısı bile bulurum :):):)

Bunlar da benimkiler :o)
ayakkabilar001.jpg

ayakkabilar009.jpg

ayakkabilar011.jpg

ayakkabilar013.jpg

muhteşemler canım. çok hoşlar gerçekten. bayıldım. güle güle kullan...

you_know, eğer almayı düşünüyorsan yine bir kadın forum sitesinde birkaç kişi grup yapıp sipariş veriyorlar. aklında olsun. ben de sipariş verecektim ama ayakkabıların kalitesine pek güvenemedim aklımda ama belki gözümü karartıp isteyebilirim=)

you_know, eğer almayı düşünüyorsan yine bir kadın forum sitesinde birkaç kişi grup yapıp sipariş veriyorlar. aklında olsun. ben de sipariş verecektim ama ayakkabıların kalitesine pek güvenemedim aklımda ama belki gözümü karartıp isteyebilirim=)

çok araştırdım canım mesela 5 ayakkabı istemişler gümrükten 3 üne geçiş izni çıkmış gümrükten geçmeme ihtimali bile var yani örnegin 5 kişi anlaştık 100 dolar tuttu ben paramı yatırdım ama gümrükte benim ayakkabım geçmedi o zaman boşa gidiyor kalitesinde pek şüphem yok çünkü gg den fln buradan alıp satıyorlarmıs bide ömürlük giymicem zaten dolu ayakkabım var bide şimdi 12 dolar veriyorum 10 dolar paketleme ücreti ayrı oradan buraya kargo ücreti ayrı anlayacagın aynı fiyata geliyor ama böyle modeller yok burada steve maddende var bazen güzel modeller oradan alıyorum bende ama bunlardada gözüm kalıyor ya

haklısın you_knowcum, kargo olayları olmasa iyi kötü demeden alır insan 12 dolar ne ki, acayip güzel modeller var, bir ara baya takmıştım bu siteye hatim ettim neredeyse, bir sürü ayakkabı seçtim bu gruplarla sipariş vereyim diye sonra da vazgeçtim paranın yarısı çöpe gidiyor, keşke buralarda da olsa böyle şeyler

Back
X