Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben kullandım hiç bir faydasını görmedim ablamda kullandı ondada bir işe yaramadı . benim tavsiyem bu tür şeyler yerine kendi diyet listenizi hazırlayıp spor yapmanız . ablamla şuan bu işlemi yapıyoruz 2 hafta oldu ve ben 2 kilo verdim yağlarımdan en sağlıklısı bu hayatınıza sporu dahil etmeli ve düzenli beslenmelisiniz :)
ben zaten şuan diyetteyım yınde de ''zayıflatıyo'' adı altında bi kelime görunce heyecanlandım bi denesem diye aklımdan geçti, elma sirkesıyle birlekte :)
Gün içinde 3 kez bir parça bu sakızı çiğneyip yutun. Bunun devamında bir bardak ılık su içine bir yemek kaşığı elma sirkesi ekleyerek içiyoruz. Bu formülü düzenli olarak hergün yaparsanız bir hafta içinde 2kg ve ayda 8kg verebilirsiniz. Etkili bir yöntemdir. Herkesin denemesini tavsiye ediyorum. Yalnız bu diyeti uygularken kesinlikle tatlı yemiyeceksiniz. Tatlı diyeti olumsuz etkileyeceksiniz.