Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın jimnastiğe başlıyor bakalımBenim bir arkadaşımın kızına benzer bir teşhis konmuştu.
Paketi gıdayı kesince kilo alması durdu.
Tam dediğiniz kişileriz. Annem ben ve kızım ço ktombiğiz ama çok yediğimiz için değil. Yarın başlayacak jimnastik bakalım boyu 96 cmKızınızın boyu ile kilosu nedir?.
Jimnastik ve yüzme iyi geliyor.
Fakat şöyle bi durum var, bizim blokta bir aile var. Kadın kalın kemikli ve kilosu da baya var fakat genetik yeyip alınan bir kilo vs değil, istese de veremez sülaleleri bu vücut yapısına sahip.
2 kızı da aynı anneleri.
Çocuklara kimse obez vs diye bir yaklaşımda bulunamaz anne ve kızları…
Eğer sizde de böyle bir durum söz konusu ise çok kafaya takmayın.
İnanmamak olur mu hiç. Sadece biz obez olarak görmüyorduk lakin tablo ortadaDoktor obez teshisi koyduysa ama size inandirici gelmiyorsa baska bir doktora da gorunun madem. O doktor da ayni seyi soyluyorsa “oyle gorunmuyor” diyerek sorunu gormezden gelmeyin bence. 3 yas 18.5 hic de az bir kilo degil. Cocugunuz nasil? Hareketli bir cocuk mu?
Başka doktor görünün benimde kızım 3yaşında 18kilo hiç bir doktor böyle söylemedi bize.Rutin kontrolde doktorumuz kızımın obez olduğunu söyledi. Aslında görüntü olarak göstermiyor ama kilo olarak 18.5 kilo ve obez grubuna girdiğini söyledi bu konuda bilgisi olan var mı abur cubur çok vermiyorum ama benşm gibi yediği yarıyor ne önerirsiniz
Valla bende anlamadım çocuğumdan suphelenmeye başladım. 2,5 yas kontrolude oldu hiç birşey demediler. 17 kilo 97 cm.Başka doktor görünün benimde kızım 3yaşında 18kilo hiç bir doktor böyle söylemedi bize.
Başka doktor görüşüde alın. 102 cm kızım 18 kilo 3yaş 4ay şuan. Hiç bir doktor obez demedi. Sizinki gibi abır cıbur çok yemez sağlıklı beslenir. Aileden genetik gelen şeyler bunlar.Valla bende anlamadım çocuğumdan suphelenmeye başladım. 2,5 yas kontrolude oldu hiç birşey demediler. 17 kilo 97 cm.
Konu sahibi ben değilim.Başka doktor görüşüde alın. 102 cm kızım 18 kilo 3yaş 4ay şuan. Hiç bir doktor obez demedi. Sizinki gibi abır cıbur çok yemez sağlıklı beslenir. Aileden genetik gelen şeyler bunlar.