• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sandalye kapmaca

gececikedi

boş
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
524
322
73
Sabah kv.m esimin ablasi ve kizi esim ben kahvalti yapacaktik kv.m esimin yanina kurulmuş ablasiyla kizida onlarin karsisina en distaki tek sandalyede bana kalmiş :D baya uyuz oldum bu duruma esimede soyledim demez mi sen sikisma diye oraya gecti zor bela sen rahat otur diye kv.mde massallahi var ben 40kiloluk kizim mubarek benim sigamicagim yere koskoca kayinvalide mi sigiyormus ? Allasen kizlar :D mantiklimi onu soyleyin sadece oturmussa nolmus gibi yorumlar gereksiz ben esimle oturmak istedim..:D

Ben anlamadim konuyu senin ayrilan yere sigamayacagini mi dusundu kendi gecti

Ben anlamadim konuyu senin ayrilan yere sigamayacagini mi dusundu kendi gecti
Aynen ben sigamam diye esimin yanina kendi oturmus dusunceli kvm benim :D sıkışırim diye dusunmus :D haha ve ben 40kiloyum kendisinin dedigim gbi masallahi var mantiklimi simdi .d

Ne var canim bunda ya. Denk gelmistir oyle oturmustur yada oglunun yaninda oturmak istemistir.

Ne var canim bunda ya. Denk gelmistir oyle oturmustur yada oglunun yaninda oturmak istemistir.
NIye oturdu diye sormadim bahane mantikli mi :D ? Tamam oturmak istemis oturmus dense buraya konu bile acmamda teknik acidan benim sigamicagim yere 80 kiloluk kadin sigar mi ben onun yarisi kadarim sacma sapan bahanelerle niye oturuyo ? :D otursa neolcak

hadi kaynanan oturmuş ,ama kocan da anne oraya gececikedi otursun dememiş ;)

hadi kaynanan oturmuş ,ama kocan da anne oraya gececikedi otursun dememiş :KK66:
DemeMis bu adam annesikoylu degil diye evlendimdi ama bahanelere bak gerci buyutcek bisiy yokta yeni evliyiz ya iste :D kocamla oturmak istiyorum ^^ bence ortamiza oturmasi alakasiz zaten ablasi kizi esim kvm birbiriyle karsilikli ikiserli oturup beni tek sandalyede masanin tek tarafina koymalari kim ne derse desin uyuz etti yani

Oğulcuğunu senden kıskanmasını tek sandalyede oturmada göstersin şükret.
Ben ne saçmalıklar duydum..:KK14:

Bana
Oğulcuğunu senden kıskanmasını tek sandalyede oturmada göstersin şükret.
Ben ne saçmalıklar duydum..:KK14:
SAcmalik sokmez valla daha fazlasina girse dişlerimi gosteririm esimde ister yanimda olur veya olmaz umrumda degil katlanamam

Back
X