• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sandalye kapmaca

Aynen ben sigamam diye esimin yanina kendi oturmus dusunceli kvm benim :D sıkışırim diye dusunmus :D haha ve ben 40kiloyum kendisinin dedigim gbi masallahi var mantiklimi simdi .d

Analar biricik oğullarının yanına sığabilmek için her şekle girerler anında 35 kiloya düşüp portatif olurlar :KK53::KK53:

Bana

SAcmalik sokmez valla daha fazlasina girse dişlerimi gosteririm esimde ister yanimda olur veya olmaz umrumda degil katlanamam

Genelde annelerinin bu oğlunu paylaşamama olayına karşı erkekler pek anlayışlı canım.
Dişlerini boşa yorma derim :)
Ben de dişliyimdir ama böyle saçma sebeplerle kestirip atamıyorsun evliliği maalesef..

Demem o ki mükemmel koca olamayan çok mükemmel evlatlar gördüm.

Allah bana da eşim gibi mükemmel bir evlat versin ben kovayım o gelsin elimi öpsün.
Gelinim beni kötüleyince beni haksız da olsam savunsun. Sırtım yere gelmez vallahi :)

Genelde annelerinin bu oğlunu paylaşamama olayına karşı erkekler pek anlayışlı canım.
Ben de dişliyimdir ama böyle saçma sebeplerle kestirip atamıyorsun evliliği maalesef..

Allah bana da eşim gibi mükemmel bir evlat versin ben kovayım o gelsin elimi öpsün.
Gelinim beni kötüleyince beni haksız da olsam savunsun. Sırtım yere gelmez vallahi :)
Ben bu mevzulara yuva yikarim bunuda evlenmeden oncesinden bilir esim okadar abarti bi anneciligi yokturda olsa acimam katiyim bazi seylerde taviz veremiyorum dunyanin sonumu

Anneler baş tacıdır tabiki kimin annesi kıymetli değildir ki..
Ama haksız olduğunu bildiği halde anasını savunan erkek kendi evliliğini düşünmüyor demektir benim gözümde..
Dediğim gibi annelerimiz baş tacıdır evlat kız olsun erkek olsun farketmez...
Ama anasının haksızlıklarını gördüğü halde karısını ezen adam çekilmez.
Aynısınıda gelinler yapsın anasını savunsun haklı veya haksız bakalım kocalar bir gün dayanıyor mu..
Çünkü kız anasıda ister kızım beni savunsun ezdirmesin oğlan tarafına diye.

Eş ailesi ne yapsa hep tü kaka oluyor zaten. Burayı okudukça boşanmaların neden çok yaşandığınıda anlar oldum. Bu kadar gereksiz sorunlar(!) yaratınca insanlar bıkıyor haliyle.
Konu sahibi bence gereksiz bir şeyi dert ettiğinizi sizde biliyorsunuz ha yanına oturmuşsunuz ha başka tarafa, yarım saatlik şey için neyi dert ediyorsunuz? Siz eşinizi annesinden biraz daha koparmaya çalışıyor olmayasınız? Ben sizde art niyet gördüm, şayet benim aklıma bile gelmez birde gelip buraya yazmışsınız.

Anneler baş tacıdır tabiki kimin annesi kıymetli değildir ki..
Ama haksız olduğunu bildiği halde anasını savunan erkek kendi evliliğini düşünmüyor demektir benim gözümde..
Dediğim gibi annelerimiz baş tacıdır evlat kız olsun erkek olsun farketmez...
Ama anasının haksızlıklarını gördüğü halde karısını ezen adam çekilmez.
Aynısınıda gelinler yapsın anasını savunsun haklı veya haksız bakalım kocalar bir gün dayanıyor mu..
Çünkü kız anasıda ister kızım beni savunsun ezdirmesin oğlan tarafına diye.

Evet ben de aynen böyle düşünerek eşime karşı hep fevri oldum.
Ben ailemin yanlışına yanlış derim dedim.

Ama bana burada ve çevremde herkes aksini söyledi.
Ben aileme sayar, söverim ama eşim de olsa kimseye laf ettirmem dediler.

Bizim gibilerin sayısı az ve bu nedenle anlayış gösteremediğimiz bu konu için çok üzülürüz maalesef ki..

Benim eşimin annesi kötü değil ama babası ve kardeşleri gerçekten haddini bilmez tipler.
Bunu hep söyledim başlarda savunmayan ( ama haklısın da demiyordu) eşim bir zaman sonra sıkıldı savunmaya başladı.
Hatta benim ailemin açığını aramaya başladı.

Burada çok konuda da benzerini görünce anladım..
İnsanın ailesi kötü bile olsa başkasına kötületmiyor, kötületmemek için senin ailenin açığını aramaya başlıyor..

Ben canım, kanım bakmam haklı, haksız neyse söylerim..
Ama herkes benim kadar dobra ve adil olabilseydi hayat çok güzel olurdu zaten..

Evet ben de aynen böyle düşünerek eşime karşı hep fevri oldum.
Ben ailemin yanlışına yanlış derim dedim.

Ama bana burada ve çevremde herkes aksini söyledi.
Ben aileme sayar, söverim ama eşim de olsa kimseye laf ettirmem dediler.

Bizim gibilerin sayısı az ve bu nedenle anlayış gösteremediğimiz bu konu için çok üzülürüz maalesef ki..

Benim eşimin annesi kötü değil ama babası ve kardeşleri gerçekten haddini bilmez tipler.
Bunu hep söyledim başlarda savunmayan ( ama haklısın da demiyordu) eşim bir zaman sonra sıkıldı savunmaya başladı.
Hatta benim ailemin açığını aramaya başladı.

Burada çok konuda da benzerini görünce anladım..
İnsanın ailesi kötü bile olsa başkasına kötületmiyor, kötületmemek için senin ailenin açığını aramaya başlıyor..

Ben canım, kanım bakmam haklı, haksız neyse söylerim..
Ama herkes benim kadar dobra ve adil olabilseydi hayat çok güzel olurdu zaten..

Ay ne güzel yazmışsınız valla:D
Bir yandan doğru aslında hani kimse ailesine laf edilmesini istemez seninkiler şöyle böyle diye ona bende müsade etmem..
Ama ikili durumlarda atıyorum kv gelin tartışması oldu koca haklı tarafı savunabilmeli bence...

Hani mesela eşim benim annem için anan şöyle böyle dese üstüne atlarım tek kelime edemez çünkü bildiğin laf atıyo demek olur ama aralarında bir tatışma çıksa annem haksızlık ediyorsa anne haksızlık ediyorsun der araya girerim..
Eşiminde böyle olmasını isterim annesine laf ettirmesin istiyosa annesi tabiki kıymetlisi ama annesi bir kavgada bana haksızlık ediyorsada arkamda durabilmeli eşim.

Ay ne güzel yazmışsınız valla:D
Bir yandan doğru aslında hani kimse ailesine laf edilmesini istemez seninkiler şöyle böyle diye ona bende müsade etmem..
Ama ikili durumlarda atıyorum kv gelin tartışması oldu koca haklı tarafı savunabilmeli bence...

Hani mesela eşim benim annem için anan şöyle böyle dese üstüne atlarım tek kelime edemez çünkü bildiğin laf atıyo demek olur ama aralarında bir tatışma çıksa annem haksızlık ediyorsa anne haksızlık ediyorsun der araya girerim..
Eşiminde böyle olmasını isterim annesine laf ettirmesin istiyosa annesi tabiki kıymetlisi ama annesi bir kavgada bana haksızlık ediyorsada arkamda durabilmeli eşim.

Onu kim istemez :)

Ama haklı bir insan haklı olduğunu karşı tarafın haksızlığını rahat rahat vurgulamak istiyor işte.
Hele içine dert olduysa konuşmadan, saymadan yapamıyor.
Önemli olan bu söylemlere karşı da haklısın canım annem hatalı ama artık söylenme, kendini de
beni de üzme diyebilmek..

O kadar sabırlı eş az oluyor. Anneme laf ediyorsun vay diye aslan kesiliyor..
Sıkıntı orda..

Bi kere aynisini ben yasadim, esimin babannesi ne ustune vazifeyse geldi ikimizin ortasina oturdu masada. Sevmiyorum arkadas, esimle oturmak istiyorum. Ben de tum yemegi zehir ettim millete, oturdugum yer cam tarafiydi burasi cok sogukmus dondum dedim. Esimin uzaginda kalan yemekleri ona uzattim `askisi sen uzak kaldin buyur canim` diye:KK53: kadin kalkti gitti iki lokma yedikten sonra:KK45:

Ben de başlığa bakınca sandalye kapmaca mı oynanmış diye düşündüm, her gün hergün yaşanmıyorsa bu sorun değil, çocuğuyla bi yakın kahvaltı yapmak istemiş. boşver bence de... Oğlunun yanına oturması değilde seni en dıştaki sandalyeye oturtmaları ayıp olmuş.

Onu kim istemez :)

Ama haklı bir insan haklı olduğunu karşı tarafın haksızlığını rahat rahat vurgulamak istiyor işte.
Hele içine dert olduysa konuşmadan, saymadan yapamıyor.
Önemli olan bu söylemlere karşı da haklısın canım annem hatalı ama artık söylenme, kendini de
beni de üzme diyebilmek..

O kadar sabırlı eş az oluyor. Anneme laf ediyorsun vay diye aslan kesiliyor..
Sıkıntı orda..

Ayyy bir keresinde abisine laf ettiydim.. abisinden çok çekti biraz sorumsuzdur öncedende aynı dükkanda çalıştılar dükkan abisinindi ama kardeşine hiç ortak gözüyle bakmadı hep çalışanıymış gibi eline para saydı..
İşte çok fena tartışmışlardı bu konu hakkında benimki ne hali varsa görsün dahada ayak basmam o dükkana fln diyordu da annesi babası yatıştırdı..
Herneyse çok sövdü saydı abisine... üstünden baya bir zaman geçince bu sefer ben dedim aman abin sorumsuz düşüncesiz vs vs diye..
Anamm senmisin bunları söyleyen ne düşmanlığım kaldı ne kinciliğim :KK57::KK57::KK57: aha böyle baka kaldım:KK48::KK48::KK48:

Ayyy bir keresinde abisine laf ettiydim.. abisinden çok çekti biraz sorumsuzdur öncedende aynı dükkanda çalıştılar dükkan abisinindi ama kardeşine hiç ortak gözüyle bakmadı hep çalışanıymış gibi eline para saydı..
İşte çok fena tartışmışlardı bu konu hakkında benimki ne hali varsa görsün dahada ayak basmam o dükkana fln diyordu da annesi babası yatıştırdı..
Herneyse çok sövdü saydı abisine... üstünden baya bir zaman geçince bu sefer ben dedim aman abin sorumsuz düşüncesiz vs vs diye..
Anamm senmisin bunları söyleyen ne düşmanlığım kaldı ne kinciliğim :KK57::KK57::KK57: aha böyle baka kaldım:KK48::KK48::KK48:

İşte aynen öyle oluyor.. ;)

Ben yoktan sorun çıkarma diye buna derim. Allah kocanıza, kayınvalidenize sabir versin.
Vay anası kocamın yanına oturmuş, dişimi göstermem lazım bilmemne diye kompleks yapan, kocayı annesinden kıskanan gelin. Bence sakin olun. Merak etmeyin, anası kapmaz oğlunu elinizden. Bu zamanda erkek evlat evlendirmek zor, çok zor olsa gerek. :KK14:

Back
X