• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sandalye kapmaca

Esim, annesi ve kardesiyle gittigimiz ďügün, yemek gibi organizasyonlarda ya da evde sofrada esimin annesi kiz kardesiyle birlikte esimi aralarinda oturturlar, yolda yururken aralarina alirlar. 4 yildir inatla esimin yanina oturmaya calistim ama ben sandalyeden kalkinca yerim kapiliyor. Haklisin kizmakta. Cok dusuncesizler cok:KK14:

Ben yoktan sorun çıkarma diye buna derim. Allah kocanıza, kayınvalidenize sabir versin.
Vay anası kocamın yanına oturmuş, dişimi göstermem lazım bilmemne diye kompleks yapan, kocayı annesinden kıskanan gelin. Bence sakin olun. Merak etmeyin, anası kapmaz oğlunu elinizden. Bu zamanda erkek evlat evlendirmek zor, çok zor olsa gerek. :KK14:
DOgru duzgun okumadan parcalari laflari kafana gore birlestirip yazma eger vaktin degerliyse hic yazma sitede oyle bi zorunluluk yok iyi aksamlar

Ben de başlığa bakınca sandalye kapmaca mı oynanmış diye düşündüm, her gün hergün yaşanmıyorsa bu sorun değil, çocuğuyla bi yakın kahvaltı yapmak istemiş. boşver bence de... Oğlunun yanına oturması değilde seni en dıştaki sandalyeye oturtmaları ayıp olmuş.
Aynen onada ap ayri bozuldum zaten sorma kahvalti etmedim -.-

Bi kere aynisini ben yasadim, esimin babannesi ne ustune vazifeyse geldi ikimizin ortasina oturdu masada. Sevmiyorum arkadas, esimle oturmak istiyorum. Ben de tum yemegi zehir ettim millete, oturdugum yer cam tarafiydi burasi cok sogukmus dondum dedim. Esimin uzaginda kalan yemekleri ona uzattim `askisi sen uzak kaldin buyur canim` diye:KK53: kadin kalkti gitti iki lokma yedikten sonra:KK45:
HArikAsin bidaha olursa bende kalkmasini saglicam bi sekilde .d

Heralde elle tutulur derdiniz yok Kayinvalideyle, herkesin bi sorunu oldugu icinde size normal gelmedi bu durum ve hoooop kahvaltida oturma düzenini sorun yapi verdiniz....:KK14:
RAhaTsiz olan var olmayan var yorumlari okursaniz budurumdan bende esimle oturmayi isterim tamam mi arkadasim :))))))))))) ^^ sagol yorumun icin

aha ahaa başlığı görünce
yeni oyun topiği açıldı sandım :)
bdvde olduğunu sonradan fark ettim :):)

bende gıcık olurum düşünmeliler ya tamam itiraf edelim düşünecekleri bişi değil belki de çok küçük çünkü. biz sadece biraz gıcığız azcık kıskanıyoda olabiliriz belki emin değilim ama boşver takma ben de takmıyım bizde gidecez bu gece işten çıkınca şimdiden dolmamalıyım:mad::mad:

bende gıcık olurum düşünmeliler ya tamam itiraf edelim düşünecekleri bişi değil belki de çok küçük çünkü. biz sadece biraz gıcığız azcık kıskanıyoda olabiliriz belki emin değilim ama boşver takma ben de takmıyım bizde gidecez bu gece işten çıkınca şimdiden dolmamalıyım:mad::mad:
Ben kiskaniyorum biraz bide en distaki tek sandalyede kalmamada bozuldum

Sabah kv.m esimin ablasi ve kizi esim ben kahvalti yapacaktik kv.m esimin yanina kurulmuş ablasiyla kizida onlarin karsisina en distaki tek sandalyede bana kalmiş :D baya uyuz oldum bu duruma esimede soyledim demez mi sen sikisma diye oraya gecti zor bela sen rahat otur diye kv.mde massallahi var ben 40kiloluk kizim mubarek benim sigamicagim yere koskoca kayinvalide mi sigiyormus ? Allasen kizlar :D mantiklimi onu soyleyin sadece oturmussa nolmus gibi yorumlar gereksiz ben esimle oturmak istedim..:D

ay ne komik ya minnacık şeyin hesabını yapıyolar....

kahvaltıyı kimin evinde yaptınız bilmiyorum ama kendi evinde ya da kayınvalidenin evinde fark etmez,
çay getir götür vs işleri gelin yapar.
böyle durumlarda ben hep kolay çıkabileceğim yerde oturmaya çalışırım.
en mantıklısı da tekli sandalyedir yani, kimseyi rahatsız etmezsin oturup kalkarken.
ayrıca cidden oturuversin ne var yani, sorun edecek ne var bunda anlayamadım.

Herkes ortamına göre rolünü bilirse sorun kalmaz, eşim ailesinin yanında annesinin çocuğu, kızkardeşinin abisi. Beraber yemek yiyeceksek annenin yanına otur derim. Benle bir ömür oturacak zaten. :KK53: Annesinin 30 yıllık sevgisiyle yarışabilecek değilim. Önce kendimi düşünüyorum her zaman. Bunlar hep minik çabamla bana büyük getirisi olan yatırımlar. Kafam raad. Annesi yeni gelin deyimlerini benden iyi biliyordur, dedirtmem.

Bi kere aynisini ben yasadim, esimin babannesi ne ustune vazifeyse geldi ikimizin ortasina oturdu masada. Sevmiyorum arkadas, esimle oturmak istiyorum. Ben de tum yemegi zehir ettim millete, oturdugum yer cam tarafiydi burasi cok sogukmus dondum dedim. Esimin uzaginda kalan yemekleri ona uzattim `askisi sen uzak kaldin buyur canim` diye:KK53: kadin kalkti gitti iki lokma yedikten sonra:KK45:

babaannesinin ne üstüne vazifeyse mio_O
bu olayı gerçekten içinize sinerek burda anlatıyorsunuz ya ben ne desem bilemedim.
kockoca babaanne ya, torununun yanına oturmak isteyemez mi?
sizin babaanneniz yok mu, yavrum kuzum diye sevmiyorlar mı ,
ben çok yadırgadım bunu.
konu sahibine şaşırmıştım ama sizinle bir kat daha arttı şaşkınlığım.
'kadın kalktı gitti iki lokma yedikten sonra' ha,
bravo gerçekten, bununla gurur duymanıza diyecek bir şey bulamıyorum artık.
o_O:KK57:

benim iki oglum var sizinki gibi gelinim olmasından korkarım aslında bnede yeni evlendigim zaman eşimin yanımda olması bana güven veriyordu ama kendi çocuklarım büyüynce şimdi kayınvaldemi çok daha iyi anlıyorum

DemeMis bu adam annesikoylu degil diye evlendimdi ama bahanelere bak gerci buyutcek bisiy yokta yeni evliyiz ya iste :D kocamla oturmak istiyorum ^^ bence ortamiza oturmasi alakasiz zaten ablasi kizi esim kvm birbiriyle karsilikli ikiserli oturup beni tek sandalyede masanin tek tarafina koymalari kim ne derse desin uyuz etti yani
Ben mi yanlis okuyorum. Annesi koylu degil diye evlendim di...... nasil bir mantik bu.

Back
X