- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi gececikedi
Kocişim de kocişim..Ben oturucam banane banane.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agzim tavana yapisti.babaannesinin ne üstüne vazifeyse mi
bu olayı gerçekten içinize sinerek burda anlatıyorsunuz ya ben ne desem bilemedim.
kockoca babaanne ya, torununun yanına oturmak isteyemez mi?
sizin babaanneniz yok mu, yavrum kuzum diye sevmiyorlar mı ,
ben çok yadırgadım bunu.
konu sahibine şaşırmıştım ama sizinle bir kat daha arttı şaşkınlığım.
'kadın kalktı gitti iki lokma yedikten sonra' ha,
bravo gerçekten, bununla gurur duymanıza diyecek bir şey bulamıyorum artık.
![]()
YAnlis okuyosun köylu demekten kastim hanim köylu derler ya bi adama hep karisinin yandaşı olunca buda oyle bideyim sadece cildiricim bazilarinizin anlamadan bu ne boyle yeaa demesine ^^Ben mi yanlis okuyorum. Annesi koylu degil diye evlendim di...... nasil bir mantik bu.
Bende yillik izinde bi gorsem oyle yaparimKayinvalidemi buraya uye yapıcam. Her yillik izinde memlekete gittigimiz zaman onu zorla oglunun yanina oturttugumu hatirlayip gozyaslarina bogulsun..
Ben dogru okumusum. Sen simdi neden degistirdin.YAnlis okuyosun köylu demekten kastim hanim köylu derler ya bi adama hep karisinin yandaşı olunca buda oyle bideyim sadece cildiricim bazilarinizin anlamadan bu ne boyle yeaa demesine ^^
gelinken kendin hakli oglun oldu valide hakli iste herkez kendine gore ceviriyo olmasi gerekenleri demekkibenim iki oglum var sizinki gibi gelinim olmasından korkarım aslında bnede yeni evlendigim zaman eşimin yanımda olması bana güven veriyordu ama kendi çocuklarım büyüynce şimdi kayınvaldemi çok daha iyi anlıyorum
Su olaya bakarak boyle bi yorum yapmaniz normal. Gozunuzde tonton ezik buzuk bi babanne canlaniyorsa yaniliyorsunuz. Dogacak cocugumun ismine dahi karisan bi kadin. Siz ne koyarsaniz koyun ben x dicem ona diyen bi kadin. Neyse ne derseniz diyin eger ben esimin ailesine pabuc biraksaydim benim bir degil tam dort tane kayinvalidem olacakti. Herkes kendi yasadigini bilir. Gercekten su bdvde dert anlatilmazmis....babaannesinin ne üstüne vazifeyse mi
bu olayı gerçekten içinize sinerek burda anlatıyorsunuz ya ben ne desem bilemedim.
kockoca babaanne ya, torununun yanına oturmak isteyemez mi?
sizin babaanneniz yok mu, yavrum kuzum diye sevmiyorlar mı ,
ben çok yadırgadım bunu.
konu sahibine şaşırmıştım ama sizinle bir kat daha arttı şaşkınlığım.
'kadın kalktı gitti iki lokma yedikten sonra' ha,
bravo gerçekten, bununla gurur duymanıza diyecek bir şey bulamıyorum artık.
![]()
Saka mi yapiyorsun yoksa var mi biseyler yada ban yiyeyim diye anlamamaz ayagina mi yatiyosun heceliyim dur an ne si koy lu de mek ha nim koy lu de yi mi nin ay ni si ya ni yan daş an la min da dahada almiyorsaBen dogru okumusum. Sen simdi neden degistirdin.
Aynen herseye zit gidecekler ya illaSu olaya bakarak boyle bi yorum yapmaniz normal. Gozunuzde tonton ezik buzuk bi babanne canlaniyorsa yaniliyorsunuz. Dogacak cocugumun ismine dahi karisan bi kadin. Siz ne koyarsaniz koyun ben x dicem ona diyen bi kadin. Neyse ne derseniz diyin eger ben esimin ailesine pabuc biraksaydim benim bir degil tam dort tane kayinvalidem olacakti. Herkes kendi yasadigini bilir. Gercekten su bdvde dert anlatilmazmis....
İsin tuhafi kimseyle tartismak icin bisey yazmam ben surda. Asil ben sasirdim su soylenenlere. O anki ortamda benim yaptigim gayet normaldi bana gore. Aramiza gecip nispet edercesine hareketleri katlanilacak gibi degildi. Konun bana ders oldu canim, sen de munakasaya girme kimseyle.A
Aynen herseye zit gidecekler ya illa
Fevrilik yapmadim masada ozellikle ama tabiki canimi sikti burada karsit goruslere kizmiyorum 1-2 cumleyi kelimeyi ordan burdan alio birlestirip alakasiz yorumlar kizarim vakti olmayanin yazma zorunlulugu yok cunku ve yanlis anlayip sormadan yargilayanlar sinir bozucu yoksa senin benim yasadigim olaya canin sıkılmaz olabilir benim sıkılıyor ...bukadarAynı yaşta sayılırız ancak verdiğiniz cevaplar bile tahamülsüz zıt düşüncelere karşı. Kendimle kıyaslıyorumda insandan insana cidden baya fark var, akıl yaşta değil baştadır demişler neticede. Eğitim insanı ilerletir o da olmazsa hayat öğretir bazı şeyleri oyüzden çok şeyapmayın siz. Fevriliğinizi ilerde anlarsınız.