• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sandalye kapmaca

Karsilikli atismalari hic sevmiyorum, konu sahibine yorum yapmaniz gerekirken benim canimi siktiniz. Bugun bile esimle bu kadinin tartismasi oldu aramizda. Tum gun gozlerim sis dolastim. Esimle darginiz. Ben hem babannesine hem annesine bayram temizligine gitcekmisim, babannesi oyle istemis. Ben kendimi ezdirmemenin mucadelesini veriyorum. Ezdirmek isteyenler ezdirsin. Benim kayinvalidemle sorunum yok, ister arabanin on koltuguna otursun, isterse esimle masada yanyana otursun. Benim tek derdim esimin babannesi. Dugunumu, nisanimi rezil eden kendisi. Unutamiyorum. Sevemiyorum. Lutfen bilip bilmeden yorum yapmayin. Herkese kendi yasadigi zor gelir.

Su olaya bakarak boyle bi yorum yapmaniz normal. Gozunuzde tonton ezik buzuk bi babanne canlaniyorsa yaniliyorsunuz. Dogacak cocugumun ismine dahi karisan bi kadin. Siz ne koyarsaniz koyun ben x dicem ona diyen bi kadin. Neyse ne derseniz diyin eger ben esimin ailesine pabuc biraksaydim benim bir degil tam dort tane kayinvalidem olacakti. Herkes kendi yasadigini bilir. Gercekten su bdvde dert anlatilmazmis....
tabiki anlattığınız kadarına bakarak yorum yapabilirim, bu detayları tahmin etmek imkansız.
konu sahibinden özür dileyerek söylüyorum ki çok gereksiz buldum onun tavrını, üstüne siz de öyle yazınca aynı tavrın devamı olarak düşündüm.
dert anlatılmaz diye düşünmeyin, açıkça anlatılırsa daha güzel anlaşılır.
iyi akşamlar.1

DOgru duzgun okumadan parcalari laflari kafana gore birlestirip yazma eger vaktin degerliyse hic yazma sitede oyle bi zorunluluk yok iyi aksamlar
Kusura bakmayın da burda her konu açana katılmak, pışpışlamak zorunda değiliz. İşinize gelmiyorsa konu açmayın. Herkes sizinki gibi tuhaf tavırları normal karşılamak zorunda değil, komik olmayın.

Gereksiz buluyorsaniz" ben kv kp oturturum hic takilmam cok sacma " yorumu yerine hic yazmayin napayim sordummu sevgili uyeler siz oturtuyonuz mu diye ? Beni ilgilendirmiyor sizin ne yaptiginiz ben sorumu sordum cunku ben hoslanmadim size gore sacmaysa ve ilgilendirmiyorsa carpiya basiniz :)

Panik yok yeni evlisin diye buldumcuk sendromuna yakalanmissin. Yoksa yarim saatlik "annesi" "oglunun" yanina oturdu diye dertlenip konu acmazdin. Evlendiniz diye annesiyle yanyana oturamayacak mi bu adamlar.

Neyse insallah oglunuz olur arkadaslar sakin ben boyle yapmam/boyle kaynana olmam demeyin. Nedense kaynanasindan ceken/gicik olan tipler aynilarini gelinlerine yapiyolar.

He bi'de isin kotu tarafi esin ve annesi senin bu basit konuyu sorun edecegini bilip cocuk gibi yalan soylemek zorunda kalmislar.

tabiki anlattığınız kadarına bakarak yorum yapabilirim, bu detayları tahmin etmek imkansız.
konu sahibinden özür dileyerek söylüyorum ki çok gereksiz buldum onun tavrını, üstüne siz de öyle yazınca aynı tavrın devamı olarak düşündüm.
dert anlatılmaz diye düşünmeyin, açıkça anlatılırsa daha güzel anlaşılır.
iyi akşamlar.1
Bazen detaylara girmeden girgirina sirf muhabbet olsun diye yaziyorum. Bugun de oyle oldu. Normalde kayinvalidemle cok iyiyiz , hic takilmam esim benim yanimda annesine sarilir oper masaj yapar ama babannesine sevgi gosterince deliriyorum. Bazi yasanmisliklar yuzunden tabi ki durup dururken degil yani.
Yanlis anlasilmalar her zaman olur, onemli olan uzamamasi. İyi aksamlar...

Kusura bakmayın da burda her konu açana katılmak, pışpışlamak zorunda değiliz. İşinize gelmiyorsa konu açmayın. Herkes sizinki gibi tuhaf tavırları normal karşılamak zorunda değil, komik olmayın.
Katilin demedim zaten burdaki sorulara gore cevap vermiyosunuz bence sacma bence gereksiz ben oyle yapmam napayim sen oylesin diye millette mi aynini yapacal nedir ? Burdaki yazi amaci fikir verirsin cevap verirsin cok sacma katilmiyorum yada katiliyorum icerikli yorum yapmassin anket acmadim ben

Gereksiz buluyorsaniz" ben kv kp oturturum hic takilmam cok sacma " yorumu yerine hic yazmayin napayim sordummu sevgili uyeler siz oturtuyonuz mu diye ? Beni ilgilendirmiyor sizin ne yaptiginiz ben sorumu sordum cunku ben hoslanmadim size gore sacmaysa ve ilgilendirmiyorsa carpiya basiniz :)
Baska görüsler almak icin acilmiyormu konular, fikirler almak icin belkide yaptigin yanlisi görmek icin? Siz madem yaptiginizda kendinizi hakli görüyorsunuz, niye konu aciyorsunuz? Oooo aferin cok güzel yapmissiniz böyle devam yorumlari alip egonuzu tatmin etmek icin mi? ...:ssz:

Panik yok yeni evlisin diye buldumcuk sendromuna yakalanmissin. Yoksa yarim saatlik "annesi" "oglunun" yanina oturdu diye dertlenip konu acmazdin. Evlendiniz diye annesiyle yanyana oturamayacak mi bu adamlar.
Buldumc
Neyse insallah oglunuz olur arkadaslar sakin ben boyle yapmam/boyle kaynana olmam demeyin. Nedense kaynanasindan ceken/gicik olan tipler aynilarini gelinlerine yapiyolar.

He bi'de isin kotu tarafi esin ve annesi senin bu basit konuyu sorun edecegini bilip cocuk gibi yalan soylemek zorunda kalmislar.
BuldumcuklUk degil koltukta kanepede vs oturuyolar zaten o kahvaltida oyle yapip bide beni en distaki sandalyede birakmalari kotuydu

Baska görüsler almak icin acilmiyormu konular, fikirler almak icin belkide yaptigin yanlisi görmek icin? Siz madem yaptiginizda kendinizi hakli görüyorsunuz, niye konu aciyorsunuz? Oooo aferin cok güzel yapmissiniz böyle devam yorumlari alip egonuzu tatmin etmek icin mi? ...:KK14:
Baska gorus ayri bence cok sacma ben oyle yapmiyorum ayri bisey senin yaptigin yapmadigin hersey sana dogru ayni sekilde benim icinde ama burdaki fikir vermek bence cok sacmadan daha farkli olmali katilmasa bile

BuldumcuklUk degil koltukta kanepede vs oturuyolar zaten o kahvaltida oyle yapip bide beni en distaki sandalyede birakmalari kotuydu
Peki o sandalyeye illa ki biri oturmayacak mıydı? Siz değilde eşinizin annesi yada kardeşi olsaydı -vah vah en dıştaki sandalyeye mi kaldı - dicektiniz. Ayrıca masa etrafındaki sandalyede en dış nasıl oluyor anlamadımya neyse :confused:

Peki o sandalyeye illa ki biri oturmayacak mıydı? Siz değilde eşinizin annesi yada kardeşi olsaydı -vah vah en dıştaki sandalyeye mi kaldı - dicektiniz. Ayrıca masa etrafındaki sandalyede en dış nasıl oluyor anlamadımya neyse :confused:
KUcuk kiz oturabilirdi annesinin yedirmesine ihtiyaci yok cocuk sonucta ablasi ve kv yan yana olurdu bende esimle yanyana olurdum zor mu

Yazık, annen hiç senin yanına oturmak falan istemiyor herhalde, anne sevgisi, özlemi hissine baya uzaksın anlaşılan...

ayy ne yorumlar var yaa!
Ne var bunda kızcağız daha 21 yaşında ve yeni evli, kv ayıp etmiş valla koskoca kadın hiç yakıştıramadım. yeni evlilerin arasına oturulmaz ayıptır :63:
konu sahibi zaten bir süre sonra artık umursamayacak eşinin yanına oturmuş oturmamış ama şimdi hiç ayrılmak istemiyordur biraz düşünceli olsun şu kv ler nolur sanki :KK51:

Sizi "Basköseye" oturtmuslar, bide bu yönden düsünün...:KK14:
Ayyy cok guldum yaaa
Bencede bide bu acidan baksin konu sahibi
Konu sahibi kusura bakma ama hic cekilcek gibi degilsin
Dert diye actigin konuya bak yaaa distaki sandalyeyem oturtmuslar boyle kaprisli olursa daha cok orda"baskosede" oturursun:KK53::KK53:

Buldumcuk sendromumu:KK45::KK45::KK45::KK45:
Neyse derdi veren Allah dermaninida verir

Back
X