Sandalye kılıfı nerden alabilirim? Örnek resim.

inci61inci

Azra'm tatlı kızım geliyo
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.822
23
118
36
Antalya
Bayanlar merhaba. Sandayelerim beyaz renkte.Sandalye kılıfı almak istiyorum.

Diktiriliyor mu? Yoksa adet olarak satılıyor mu?

Antalya da oturuyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Nerelerden alabilirim?
$misyonvevizyonumuz_44_874_bg.webp

valla canım o arkadaşım taşındı nerden baksan beş yıl oldu o yüzden sen iyisimi bir perdeciye sor.kolay gelsin:3:

Bayanlar merhaba. Sandayelerim beyaz renkte.Sandalye kılıfı almak istiyorum.

Diktiriliyor mu? Yoksa adet olarak satılıyor mu?

Antalya da oturuyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Nerelerden alabilirim?
Eki Görüntüle 316981

sandalyelerınız beyaz deriyse bence kılıfa gerek yok ama beyaz kumaşsa o biraz düşündürür... birşeyin üzerine kılıf örtü vs kapatıcak olduktan sonra beyaz yaptırma fikri nedir onu da henüz anlayabilmiş değilim... :44:

bu kılıflar bence düğün salonu havası veriyor eve ...biraz kaba durucağı düşüncesindeyim..

benmde çok ihtiyacım var,acaba siz bulabildiniz mi?
bulamadım canım.
sandalyelerınız beyaz deriyse bence kılıfa gerek yok ama beyaz kumaşsa o biraz düşündürür... birşeyin üzerine kılıf örtü vs kapatıcak olduktan sonra beyaz yaptırma fikri nedir onu da henüz anlayabilmiş değilim... :44:

bu kılıflar bence düğün salonu havası veriyor eve ...biraz kaba durucağı düşüncesindeyim..

bu bir örnek buna benzer çok güzel örtüler görmüştüm. Beyaz renk sandalye çok kirleniyor. Örtü diktirip makine atıp yıkamak çok daha mantıklı benim için. Temizlik için kolaylık sağlıyor.

böyle birşey yaptırılacaksa bile en iyisi keten ince kumaştan yaptırmak ve kendinden desenli değil düz olması lazım. ve bence kesinlikle diktirmen en iyisi olur çünkü sandalyelerin şekilleri boyutları vs değişik oluyor senin sandalyene uyacağı ne malum. bence de perdecide diktir kanepe örtüleri dikiyorlar sanırım sandelyede dikerler. sırt kısmında sorun yoksa sadece oturulan yere lastikli geçirmeli örtülerde yaptırabilirsin bence.

netten alınabilecek bunları buldum,bana pahalı geldi ama sana uyarsa link vereyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X