- 20 Ekim 2012
- 333
- 242
- 303
- Konu Sahibi mucizegibisin
-
harika olmuşlar, yaa benimde sandalyelerimin arkası ahşap, kaplaması kalkmışnapsam bilmiyorum....
birde masam diktörtgen ama katlanan masalardan, ve sandalyelerim masamın içine girmiyor, çünkü masanın altındaki katlama demiri sandalyelerin girmesine engel oluyor...
dört tane demir masa bacağı alıp eşime taktırayım dedim ama demir ayaklarda çok pahalı, üffff
sandalyeler ortalıkta duruyor...
Çok şirin olmuşlarr yeni gibi çok beğendimbizde mi yapsakk
Yapabilirsin hem o kadar kolay ve zevkli bir iş ki anlatamam şimdi dışarda ya da başka bir yerde gördüğüm eşyalara göz koydum iki ay insan evde olunca boşluktan ne yapacağını şaşırıyor işteiki klasik berjer buldum biraz cesaret edebilsem onları da kaplıcam ama
inşallah yapabilirim
Kumaşı nerden aldın canım çok hoşmuş
Buarda bursa kumaş pazarı diye bir yer var her çeşit kumaşı bulabiliyorsun. 6 sandalye için iki metre kumaş aldım yarısını kullandım.
aa bende Bursadayım :)
Boya ne boyası kullandın? Kusura bakma çok sordum
Ben bursada değilim canım mağazanın adı öyle:) Sen tam kumaşın merkezindeymişsin ama ne güzel:) boya polisan matrix yağlı boya ama senin sandalyeler ahşapsa zımpara yapman gerekebilir bir kaç site var canım turuncuodadan çok yararlandım bakabilirsin oraya:)
sağol canım yağlı boya mı diye merak etmiştim sadece
ayyy bende göremedim yaaa off merak ettimArkadaş olanlar mı görebiliyor?
Ben göremedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?