• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandık başkanı itiraf etti

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.916
213.822
1.423
60
Sandık başkanı oyların değiştirildiğini itiraf etti.
sand%C4%B1k-670.jpg


Kağıthane’deki sahte oy iddiasıyla ilgili yargılanan 1060 No’lu sandık başkanı Kara, oyların değiştirildiğini itiraf etti. Kara, “Benim yaptığım 1 ve 8 oyluk değişiklikler değil birçok değişiklik yapılmış” dedi.

Bugün gazetesinin haberine göre; 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde Kağıthane’de hile yapıldığı iddiasıyla açılan 37 soruşturmadan 29’u davaya dönüştü. 1060 No’lu sandıkta hile yapıldığı iddiasıyla 8. Asliye Ceza Mahkemesinde açılan davada sandık görevlisi Sanık Necmettin Kara ifade verdi.

Mahkemede ifadesi alınan sandık görevlisi sanık Necmettin Kara görevli olduğu 1060 No’lu sandıkta kendisinin dışında değişiklik yapıldığını itiraf etti. Kara, oyların değiştirilmesiyle ilgili şunları söyledi:

SORUŞTURMADA ÖĞRENDİM

“Ben sandığı teslim ederken iptal edilen oylarla ilgili olarak hesaplarım tutmadığı bana söylendi. 1 oy ve başka bir kısımda da 8 oyluk iptallerimiz vardı. Oradaki görevli bana denkleştirme yapılacağını üsteki iptalin altları da etkilediğini söyleyip paraf
etmemi söyledi.

Ben dediğini yaptım. Soruşturma aşamasında gördüm ki benim yaptığım 1 ve 8 oyluk değişiklikler değil birçok değişiklik yapılmış. Bunları ben yapmadım. Söz konusu evrakları ben, Mustafa Püne ve Zafer Eraslan isimli şahıslara teslim ettim.”

KURULA SORULACAK

Sandık başkanı Kara’nın ifadesinin ardından mahkeme Kara’nın ‘evrakları temsil ettim’ dediği Mustafa Püne ve Zafer Ersanlan isimli şahısların Kağıthane İlçe Seçim Kurulu’na sorularak bu kişilerin kim oldukları konusunda bilgi istenmesine karar verdi.

CHP’NİN 70 OYUNU 1 ONA İNDİRMİŞLER

8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın iddianamesinde yer alan 1060 No’lu sandıkta yapılan incelemede oy listelerinde CHP’nin 70 olan oyunun 1 oy olarak değiştirildiği belirtildi. Aynı sandıkta SP’nin oyu 10 iken 11’e, AKP’nin oyu 112 iken 198’e çıkarılmış. MHP’nin 33 olan oyunun ise 21’e olarak yazıldığı belirlendi.
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/sandik-baskani-itiraf-etti-672911/
 
Şantaj mı montaj mı acaba yok ya Akp yapmaz hiç olurmu kıskanmayın görmediniz duymadınız bilmiyorsunuz hanımlar:KK67:

Not:Anlayan anladı :110:
 
Sadece İstanbul'da değil her ilde her ilçede yapıyorlar bunu. Ankara'da, göz göre göre içişleri bakanının devreye girmesiyle her şeyi değiştirdiklerinden beri belediye seçimlerinde artık oylamayla, sandıkla falan hiçbir şeyin değişeceğine inanmıyorum.
 
Valla inanmam..aaaa..akepe yapmaz öyle şey..cehape yapmıştır..tühh tühh..günah be..
 
Back
X