Sandıksız Gelin Olur mu?

Sandıksız Gelin Olur mu?

• olur

OY: 138 82,6%
  • olmaz

OY: 29 17,4%

• Ankete Katılan
    167
ayrıca önden açılan sandık ne
ben hep tepeden açılan gördümmkaydirigubbakcemile3
yastık koyacak başka yer mi yok
ufacık zaten bunlar

ben istemedim
aile baskısına yenik düştümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
baş belası oldu öle koydum yere-tatlicadiarzu-
ablanda evlencek zaten ona verirsin o da en küçük kardeşe verir gelenek devam eder:roflol: :roflol: :roflol::sm_cool: :sm_cool:
ayrıca önden açılan sandık ne
ben hep tepeden açılan gördümmkaydirigubbakcemile3
yastık koyacak başka yer mi yok
ufacık zaten bunlar

modern sandıkmış adı:roflol:
tamam almıyorum vazgeçtim bencede kalabalıksempatiksalakcinni

ben sandık yerine yatağın ayak ucuna koyacağım puf tarzı bişey alıcam onunda sandık gibi içini kullanabilirim hemde üstüne oturup kıyafetlerimi giyebilirim krem rengi deri,üzeri taşlı düğmeli bişey istiyorum

Kızlar ben sandığımı böyle derili istiyorumm sizce nasılll hoş ve modern durmuyomuyerimseniben
phoca_thumb_l_deri-sandik-olcu.jpg

çok güzel atak odan ve misafir odan geniş olursa puff olarak kullanabilirsin. ama ev dar olursa nereye atacağını bilemezsin:)

ben almadım eksikliğinide hiç duymadım çeyizleri falan baza ve konsolun içine koymuştum baza biçok şey alıyo artık sandığa gerek yok bence

sandıksız gelin niye olmasın canım ben mesela evlenirken bohça düşünüyorum nakışlı hafif süslü
senin deri sandığa gelince güzelim illaki de sandık istiyorsan başka modeller bul derim ama sandık fazla yer kaplar bu da benden söylemesi

çok güzel atak odan ve misafir odan geniş olursa puff olarak kullanabilirsin. ama ev dar olursa nereye atacağını bilemezsin:)

Evin durumuna göre ya bu sandığı alırım yada hiç sandık almam amacım üstüne yastık ıvır zıvır koymak değil zaten puff olarak kullanmak yerimseniben

bence illa sandik olcak diye bi kural yok
ama ben kendi zevkime göre sandık yaptırıcam bence hm hoş duruyo
hemde bi sürü ıvır zıvırı topluyo

benim yok sandığım falan. çeyizler çok güzel bir kutuda geldi. eltime sandık almışlar mesela, şimdi çocuğu olacak odaları değiştirdiler, sandığı koyacak yeri zor buldular.

eviniz geniş ferah olacaksa olur tabii, ama değilse sandık da şart değil yani.

yaa bende istemiyorum sandık falan ama annemler sağolsun kabul etmiyolar sandık olmadan olurmuymuş sana göre hiçbişeye gerek yok zaten diye başlıyo ben nereye koycam onu ya
getircem düğünden sonra onu anneme koyabilecek yer buluyosa koysun istemiyorum yaaa:oklava:

ayy nelitcim güldürdün beni vallakaydirigubbakcemile3
illaki istemiyosan neden zorla aldırıyoki annen sonuçta sana kalcak koskoca sandıksempatiksalakcinni

Ben sandık alıcam çok hoş taşlı falan sandıklar çıkmış çok şık duruyorlar ve ebatlarıda büyük içine ıvır zıvır diye tabir ettiğimiz herşeyi koyup muhafaza edebilirsin bence istedikten sonra da evde çok rahat yer bulabilirsin.

amaaaan koyacak yer ara ona..ben almadım oluyor..
Ama süslü püslü alıp aksesuar, sehpa mantığında kullanırsan belki olabilir..

yaa bende istemiyorum sandık falan ama annemler sağolsun kabul etmiyolar sandık olmadan olurmuymuş sana göre hiçbişeye gerek yok zaten diye başlıyo ben nereye koycam onu ya
getircem düğünden sonra onu anneme koyabilecek yer buluyosa koysun istemiyorum yaaa:oklava:

ayyyy aynı duurmdayım wallla sandıksız gelin olmazmıss ama ben zaten tayıncıyım napcamm onuualsanaalsanasmile hadi sandık neyse bide yun yatak konusu war yaa istemıom ama zorla gottrcek yaa :oklava:

Back
X