Çok istediğim halde bazı sebeplerden dolayı katılamadım..
Önce buzdolabı arızası ardından gribal durumum engel oldu bana..
İzmir'in meşhur kumrusunu yapma niyetindeydim..(hamurunu da kendim yapacaktım sözde..)
Kısmet..
İşte İzmir Kumru
Ve Surrender arkadaşıma oy verdim..
Müzik aşkı adına bayıldım o piyanolu kanepelere
Herkes her zamanki gibi çok başarılı.. Ellere sağlık..
Herkese bol şans..
sörüme verdim. inanılmaz bir emek vardı. hatta görsel bir şölendi..sanatsal bir yaratıcılık..,piyano tınılarını hissettiren.
ve lezzetide oralardan ağzımı sulandırıyordu.
sörüme verdim. inanılmaz bir emek vardı. hatta görsel bir şölendi..sanatsal bir yaratıcılık..,piyano tınılarını hissettiren.
ve lezzetide oralardan ağzımı sulandırıyordu.
hepinizin ellerine sağlık, çok güzel ve lezzetli görünüyor bütün sandviçler.
ausencia arkadaşım sandviçlerin beni o kadar acıktırdı ki
gidip kendime bi tane ekmek arası alacağım.
sör piyano süper olmuş çok emek vermişsin tebrik ederim, oyumu sana verdim o yüzden
bir de noel babalara bayıldım, keşke domates sevsem de yesem hepsini dedim.
hepinizin ellerine sağlık, çok güzel ve lezzetli görünüyor bütün sandviçler.
ausencia arkadaşım sandviçlerin beni o kadar acıktırdı ki
gidip kendime bi tane ekmek arası alacağım.
sör piyano süper olmuş çok emek vermişsin tebrik ederim, oyumu sana verdim o yüzden
bir de noel babalara bayıldım, keşke domates sevsem de yesem hepsini dedim.
Bu yarismanin devamliligini en cok isteyenlerden biriydim,bu nedenle oyum son anda yarismaya 5. olarak katilan ve bu devamliligi saglayan sevgili Nevreste ye ve ona yarim saatte bu sunumlari hazirlamada yardimci olan ikiz kizlarina .Hepinizin ellerine saglik ve bol sanslar arkadaslar ..
Bu yarismanin devamliligini en cok isteyenlerden biriydim,bu nedenle oyum son anda yarismaya 5. olarak katilan ve bu devamliligi saglayan sevgili Nevreste ye ve ona yarim saatte bu sunumlari hazirlamada yardimci olan ikiz kizlarina .Hepinizin ellerine saglik ve bol sanslar arkadaslar ..