Herdefasinda umuyosun rabisim ya bir kerede seni gormeyi bende umud ediyorum
Evet yaa...Rabia cığım,sende katılsana lüfteennn
ben böyle iyiyimseyirci olarak katiliyorum zaten
Heee...O zaman bende seyirci olarak katılayım bakalım ne olacak
kimseden ses yok ya
bekliyorum birileri birşey yapsada bende yapsam diye ama tık yok
adaysız mı geçecek bu kategori
herkes seyirci olarak katilsa yarisma bombos gecer
ilk sen basla ozman
herkes seyirci olarak katilsa yarisma bombos gecer
ilk sen basla ozman
Yaaaa...İşte aynen öyle olur..Herkes seyirci olarak katıliyim,yok ben sonuncu olurum yapamam derse yarışma olmaz zaten..
Bu kategoride pek birşey çıkmayacak diye düşünüyorum nedense :44: Şööyle köfteler pilavlar olsaydı iyiydi
Yaaaa...İşte aynen öyle olur..Herkes seyirci olarak katıliyim,yok ben sonuncu olurum yapamam derse yarışma olmaz zaten..
Bu kategoride pek birşey çıkmayacak diye düşünüyorum nedense :44: Şööyle köfteler pilavlar olsaydı iyiydi
sap gibi tek başıma mı yarışcam
bu kategori iptal olacak gibi bir ses var içimde
hadi birşeyler hazırlayında bende katılayım ya
Kimseler katılmazsa,daha önce yazdığım tostlarım var ya,hani çookk meşakkatli hazırlanan tostlarım, ben katılırım onlarla yarışamaya,hem birinci olurum garanti:86:
benim cidden zamanim yok katilmayaevde zaten dünya isle ugrasiyorum yarismayla basedemem
baska aday olmayinca direk birinci olursun
Kimseler katılmazsa,daha önce yazdığım tostlarım var ya,hani çookk meşakkatli hazırlanan tostlarım, ben katılırım onlarla yarışamaya,hem birinci olurum garanti:86:
olsada yesek vallacanım istedi şimdi
bence hiçbirşey o tostun yerini tutamaz
iptal olma mevzusu olmasa güzel olurdu
Bolll kaşarlı tosta bayılırımÇok zordur tabi,kaşarların hepsinin dışarıya çıkmaması lazım mesela Kesinlikle katılmalısın hayatım
Ya ben şöyle tariflere bir göz attımda en güzeli,ilginci Kazen beyin fotoğrafını paylaştıgı Uğur Böcüklü Kanepe..Başkada şunu yapiyim,değişik olur,ilgi çeker oyları toplarım dedigim bir tarif bulamadım açıkcası..
Bekleyelim bakalım belki çıkar,daha vakit var tabi
Megde toastleriyla katilmayi düsünüyormusbak aday cikti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?