• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanene bee adammmm...

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Arkadaşlar Merhaba

Yeni bir dertle başbaşayım.Allah daha büyüğünü vermesin ama bu Dünya'da bana huzur yok gibi

Benim bu sevgilimle başım dertte durum yılan hikayesine döndü artık.
Herşeyime karışıyor :84:
Kızlar laf aramızda ev almaya karar verdik ailecek ve taksitlerinin çoğunu ben ödeyeceğim için ev benim üzerime olacak.
Ama gel gelelim beyefendi tutturmuş Kredi çekmeyin faiz Günah :52:
Ya tamamda kredi çekmeden nasıl ev alabilirim herşeyime karıştıgı yetmiyor birde bu çıktı
Artık yavaş yavaş sabrım taşıyor
Psikolojim bozuldu resmen ya bazen diyorum yere batsın bunun sevgisi sevse beni bu kadar boğmaz Alışkanlık oldum sanırım onun için diye düşünmeye başladım. :43:
Bugünde tersliği üzerinde artık neye bozulduysa bana çatmaya çalıştı :47:
Bende keyfine bak ben rahatsız etmiyim dedim :19:
O da " Sen Bilirsin " Yazmış :43:

sende sana yaptığının aynısını onu yapıcaksın o yokmuş gibi dawranıcaksın:34: sonra ilgiyi azaltıp terslemeye başla bak bakalım karşısında kendi gibi birini görmek hoşuna gidicekmi:51: erkekler anlamaz kadınlar kadar anlayışlı romantik ve kırıllgan değiller malesef:50: benim erkek arkadasım da kaptan burda bekliyorum onu ama bana yurt dışından bile yetişiyo :44: ordan bile kavga çıkarıo erkeklerin hamurunda var yeri geliyo pamuk yeri geliyo sert bi insan oluo napcaz böleler:51:

sende sana yaptığının aynısını onu yapıcaksın o yokmuş gibi dawranıcaksın:34: sonra ilgiyi azaltıp terslemeye başla bak bakalım karşısında kendi gibi birini görmek hoşuna gidicekmi:51: erkekler anlamaz kadınlar kadar anlayışlı romantik ve kırıllgan değiller malesef:50: benim erkek arkadasım da kaptan burda bekliyorum onu ama bana yurt dışından bile yetişiyo :44: ordan bile kavga çıkarıo erkeklerin hamurunda var yeri geliyo pamuk yeri geliyo sert bi insan oluo napcaz böleler:51:

Tamam şekerim uyacağım önerilerine :69:

ne alaka yaa?? kusura bakmada (HERKEZIN GÖRÜSÜ KENDISINE; KIMSE BU YORUMUMA YOK ÖYLE DEGIL BÖYLE DEGIL YAZMASIN RICA EDIYORUM KULAK ASMAM CÜNKÜ) !!!

ne alaka yaaa???? ne demek faiz günah sacmaligin önünde gideni.. insanlar bile bile günahami giriyor ozaman kredi cekip.. cok mantiksiz ve bana göre yanlis düsünce!!
bi sekilde ikna etmeye bak gerekirse aileler anlatsin.. kredi cekmeden nerenden bulacaksinki parayi hey yarabbim yaaaa tabiki kredi cekeceksin...

ne alaka yaa?? kusura bakmada (HERKEZIN GÖRÜSÜ KENDISINE; KIMSE BU YORUMUMA YOK ÖYLE DEGIL BÖYLE DEGIL YAZMASIN RICA EDIYORUM KULAK ASMAM CÜNKÜ) !!!

ne alaka yaaa???? ne demek faiz günah sacmaligin önünde gideni.. insanlar bile bile günahami giriyor ozaman kredi cekip.. cok mantiksiz ve bana göre yanlis düsünce!!
bi sekilde ikna etmeye bak gerekirse aileler anlatsin.. kredi cekmeden nerenden bulacaksinki parayi hey yarabbim yaaaa tabiki kredi cekeceksin...

Haklısın canımcım bende sen gibi düşünüyorum.Zaten onun bu konuda bana laf söylemeye yetkisi yok konuşur konuşur susar onu ilgilendirmez para benim kredi benim ev benim Günahsada Günah benim...

sakince karsilikli konusmaktan baska care yok :) ben hep konusmaktan yanayim bu tur durumlarda
sonucta ailecek verdiginiz bir karar o'da fikrini soylesin ama bu kadar tepkiyle karismasi normal degil

daha sevgiliyken nasıl, ne hakla karışabiliyor ailenle yapacağın işlere...

günah madem o bulsun günah olmayan şekilde parayı...

Eee madem bu kadar düşüncelerine değer vermediğin bir adamlasın,bitir.
sana ne bee adama dediğin adamla niye birliktesin..?
Düşüncesini söylemiş,söylemesin mi,anlamadım ki..

Eee madem bu kadar düşüncelerine değer vermediğin bir adamlasın,bitir.
sana ne bee adama dediğin adamla niye birliktesin..?
Düşüncesini söylemiş,söylemesin mi,anlamadım ki..

Sorun söyleyiş tarzı canım yoksa tabiki fikrini söylesin memnun olurum

Bide bana sen bilirsin demesine taktım kafayı

tamam sırf senin iyiliğin için söylemiştir belki, faiz günah gözgöre göre günah işlemesin diyor olabilir ama neticede o uyarmış bitmiş bunu da kabul etmesi gerek..
sen de istersen annen babana bu faiz konusunu araştıralım dersin istemezsen sevgiline söylediklerini düşünüyorum dersin ve konu aile içinde halledilir geçer gider.. Aile içindeki durumları da sevgiliyle bu kadar paylaşmak iyi değil -bence-..
hakkında hayırlısı olsun inşAllah..

ew almak sonuçta senin güvencen... faiz günah diyo seni üzmeside günah :53:bunlar çok ayrıntılı şeyler sadece kendini düşün kendin için yaşa ÇÜNKÜ ONLAR ÖYLE YAPIO:51:

tamam sırf senin iyiliğin için söylemiştir belki, faiz günah gözgöre göre günah işlemesin diyor olabilir ama neticede o uyarmış bitmiş bunu da kabul etmesi gerek..
sen de istersen annen babana bu faiz konusunu araştıralım dersin istemezsen sevgiline söylediklerini düşünüyorum dersin ve konu aile içinde halledilir geçer gider.. Aile içindeki durumları da sevgiliyle bu kadar paylaşmak iyi değil -bence-..hakkında hayırlısı olsun inşAllah..

Kesinlikle katılıyorum ama şu çenemi bi tutabilsem !!! :43::43:

Senin ailenle alacağın eve ne hakla karışırki hem günahsa madem kredi çekmek onamı kalmış bunu söylemek herkesin günahı sevabı kendinedir.
Takma kafana bile bunları sen...

Haklısın canımcım bende sen gibi düşünüyorum.Zaten onun bu konuda bana laf söylemeye yetkisi yok konuşur konuşur susar onu ilgilendirmez para benim kredi benim ev benim Günahsada Günah benim...
bencede sonucta ona düsmez ona neki?? kredi senin , para senin!! okadar. daha sevgiliyken böyle karisiyorsa ohoooo isin var senin bununla...

Zaruret olmasa da, ev nafakadan olduğu için, evi olmayanın kredi ile ev alması caiz olur, fakat zaruretsiz, araba veya ticaret için, kredi çekmemelidir. Dosya masrafı diye bir miktar para alınarak, faizsiz kredi veriliyorsa, böyle verilen krediyi de almak caiz olur.

Canım hepsini okuyamadım mesajların,ilk mesajına istinaden yazıyorum.Bireyin faiz ile gelir elde etmesi günah olabilir fakat faiz ödemesi neden günah olsun ki :53:
Ayrıca sana bu kadar karışması hiç hoş değil :36:

çok ayıp onane ki bu durumdan evi alacak olan senin ailen günahı varsa günahıda ailene sevabıda.. çok yanlış bu duruma karışmak ona düşmez...bence sevgiline bu kadar yüz verme:63:

Tamam kredı cekıp faiz ödemek gunah dıyelım kı!
E sende cekme o zaman o versın parayı sen ona ana para olarak öde.
Bakalım bu teklıfe ne kadar sıcak bakacak?

Ayrıca daha sımdıden bu derece senın kendı aılen ıle olan planlarına karısan adam ılerıde ne tarz bır koca olur tartısılır...

Back
X