- 20 Ocak 2010
- 47.224
- 175.481
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Green girls
Bence öp 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya dalga geçiyorsun ya madde kullanıyorsun ne bu eziklikNeden dalga geciyo olayim ki
Esim 5de geliyor besde pismedi bence anarmal bi durum yok burda. Ha ben esimin soyledi sozu cirkin bi davranis bulmadim demesim zaten agresif davrandim dedim konuya gelicek olursa bagirma konusuna avresifmi davrandim demek istedimÇok agresifmişsiniz. Kocaniza bagirdiysaniz ayagini öpmeliydiniz özür icin. Yemek nasil gecikebilir inanamiyirum.
Ayyy olabilir Kardeşim bu nedir..fenalık geldiErken yapacaktim olmayan malzemelr aldim vede hamurun beklemesi gerekiyomus ben hemen acarim diye dusunerek saati ona gore ayaladim bide ilk defa yapiyorum ne kadar.zamanimi alir hesaplayamdim icin oldu
Ben bagirdim icin tartisma cikti ben onu diyorum. Oyuzden agresiflikmi yaptim diye ben ozur diledimde soyledi bunu tartismayi ben cikardim yaniAdamın ayağımı öp demesi normal senin sinirlenmen anormal öyle mi...
Keske gulerek yapti saka olsaydiAyyy olabilir Kardeşim bu nedir..fenalık geldi
Yemek bazen yetişir bazen yetişmez bazen güzel olur bazen olmaz
Siz robot musunuz dakikasına yetişsin.
Ayrıca ayağımı op nedir ya saka yaptı dimi kötü bir şaka
Bacım sen manyak mısın ? Ya yemek yarım saat gecikse ne olacak onun tencereyi dökmesi mi gerekir benim adam kendi yemeğini kendi yapar bazenleriBen bagirdim icin tartisma cikti ben onu diyorum. Oyuzden agresiflikmi yaptim diye ben ozur diledimde soyledi bunu tartismayi ben cikardim yani
Ifade edemedim kendimi galiba. Ben bagirmam konusunda agresiflik yaptim heralde dedim. Ya ayak opme konusu degil yaEvet çok agresif davranmışsın. Şimdi git kocanın ayağını öp.![]()
Bagirdim diye yapti gec kaldi diye degildi buBacım sen manyak mısın ? Ya yemek yarım saat gecikse ne olacak onun tencereyi dökmesi mi gerekir benim adam kendi yemeğini kendi yapar bazenleri
E ama geç kaldığında da yapıyor yazmışsın korkuyorum falan nerde yaşıyorsunuzBagirdim diye yapti gec kaldi diye degildi bu
Isde bak bu cevabi sevdim tesekkur ederim cunku hatami gosterdin. Bende belki yaptinda pisman olur tencere tava devirdim ona ragmen yapti der de barisiriz guzel soz soyler belki diye pisirip.kaldirdimŞok oldum.
Ama eşinize değil, size.
Eşiniz gibi milyon tane erkek vardır bu ülkede ben sizin yaptıklarınıza şaşırdım. Adam tencereleri ters çevirip yemekleri dökmüş, siz hala yemek yapıp onu kaldırmaya gitmişsiniz yetmemiş özür dilemişsiniz. Küsura bakmayın lütfen ama eşiniz çok şımarık, siz de pekiştiriyorsunuz şımarıklığını.
Bencede agresif davranmışsınız.
Yemeği yatağına götürüp “uçaakkk geliyoooorrrr” yapmalıydınız.