Sanirim Agresif davrandim

Çok agresifmişsiniz. Kocaniza bagirdiysaniz ayagini öpmeliydiniz özür icin. Yemek nasil gecikebilir inanamiyirum.
Esim 5de geliyor besde pismedi bence anarmal bi durum yok burda. Ha ben esimin soyledi sozu cirkin bi davranis bulmadim demesim zaten agresif davrandim dedim konuya gelicek olursa bagirma konusuna avresifmi davrandim demek istedim

Erken yapacaktim olmayan malzemelr aldim vede hamurun beklemesi gerekiyomus ben hemen acarim diye dusunerek saati ona gore ayaladim bide ilk defa yapiyorum ne kadar.zamanimi alir hesaplayamdim icin oldu
Ayyy olabilir Kardeşim bu nedir..fenalık geldi
Yemek bazen yetişir bazen yetişmez bazen güzel olur bazen olmaz
Siz robot musunuz dakikasına yetişsin.
Ayrıca ayağımı op nedir ya saka yaptı dimi kötü bir şaka

Ben bagirdim icin tartisma cikti ben onu diyorum. Oyuzden agresiflikmi yaptim diye ben ozur diledimde soyledi bunu tartismayi ben cikardim yani
Bacım sen manyak mısın ? Ya yemek yarım saat gecikse ne olacak onun tencereyi dökmesi mi gerekir benim adam kendi yemeğini kendi yapar bazenleri

Şok oldum.
Ama eşinize değil, size.

Eşiniz gibi milyon tane erkek vardır bu ülkede ben sizin yaptıklarınıza şaşırdım. Adam tencereleri ters çevirip yemekleri dökmüş, siz hala yemek yapıp onu kaldırmaya gitmişsiniz yetmemiş özür dilemişsiniz. Küsura bakmayın lütfen ama eşiniz çok şımarık, siz de pekiştiriyorsunuz şımarıklığını.

Şok oldum.
Ama eşinize değil, size.

Eşiniz gibi milyon tane erkek vardır bu ülkede ben sizin yaptıklarınıza şaşırdım. Adam tencereleri ters çevirip yemekleri dökmüş, siz hala yemek yapıp onu kaldırmaya gitmişsiniz yetmemiş özür dilemişsiniz. Küsura bakmayın lütfen ama eşiniz çok şımarık, siz de pekiştiriyorsunuz şımarıklığını.
Isde bak bu cevabi sevdim tesekkur ederim cunku hatami gosterdin. Bende belki yaptinda pisman olur tencere tava devirdim ona ragmen yapti der de barisiriz guzel soz soyler belki diye pisirip.kaldirdim

Back
X