SANIRIM ALDATİLDİM

Eşiniz aldatma potansiyeli yüksek biri fırsatı olsa affetmez.

o kadar rahat konuşuyorsa daha önce benzer bi vukuatı olmuş diye düşünürdüm ben güzel bi kadın görürse üzerine atlayacak bi tip mi bu nasıl güveniyorsunuz?

Demek ki kadıköyde daha önce bi güzel getirmiş ve orda öpüşülmüş...ben bunu anladım..Hem içindeki.güzel mi.sorusu benim için yeterli olurdu, konu açmaya bile gerek duymazdım...

Ne pis muhabbet yahu
Demek ki güzel kız olunca birbirine paslıyorlar ki öyle bir laf etmiş
Aldatmaya teşebbüs var hiçbir farkı yok yani

Ben okuyunca,
Kadikoyde biriyle opusmus ve erkek arkadasta buna sahit olmus. Geldi.

Iyi ki erkek degiliz he yoksa bu muhabbetler hic cekilmezdi.

aynen hanımlar genel olarak hepimiz ayni fikirdeyiz herkes benim düşündüğümü düşünüyor esim yeminler ediyo asla diyo sadece bi erkek muhabbeti diyo ben her ne kadar inanmasamda tum sartlarimi sundum bi daha asla disarda arkadaslarinla disarda gorusmek yok adim adim takibimdesin boyle birsey hissettigim anda biter dedim 2 tane cocugum var yuva dagitmak istemiyorum tabiki ama emin olursam asla affetmem cok şükür calisiyorum cikda guzel 2 cocugumada bakabilcek durumdayim ama şimdilik beklemedeyim 2. bi sans degil bu emin olamadığım icin beklemek

Yahu ne alakası var. Eğer araba güzel olsaydı Kadıköy'e giderdik sana verirdim, sana kullandırırdım, kullanma zevkini sana da yaşattırırdım anlamında öpüşürdünüz demiş. Öpüşürdünüz kelimesindeki işteşlik eki ile eşiniz ve araba kastetilmiş. Adamın bütün günahını almışsınız yemin ederim.

Eşinizi serbest bırakın artık mesajlasmaz zaten Oradan yakalayamazsiniz Ama eşinizi gittiği mekanda takip etmenizde fayda var gibi.. bir süre inanmış gibi yapın Abarttiginizi iddia edecek konu kapanacak çünkü..

Back
X