• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım aldatıldım

Morelinda

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2024
29
14
8
Merhaba hanımlar,

Buraya içimi dökmeye geldim. Belki beni anlayacak birileri vardır diye umut ediyorum…

8 yıllık evliyim. Bu evlilikten iki çocuğum var. Onlar benim her şeyim…

Zamanında çok severek evlendim. Eşim ilk başlarda farklıydı, sıcak, ilgiliydi. Ama zamanla bana hep yalanlar söyleyen, beni kandıran, güvenimi sarsan birine dönüştü.

Yıllar önce aldattı. Büyük bir yıkımdı. Ailem "yuvanı yıkma" dedi, ben de affettim ama bir şartla:

“Tekrar bir yalanını yakalarsam, bu iş burada biter.”

Ona inandım… ama nafile.

Geçen gece yine bir yalan…

Gece yarısı hava alıcam diye çıktı msj attım merak ederek "ATM’ye gidiyorum" deyip başka bir kadınla buluştu. Maalesef ki takip uygulaması indirdim çünkü eşim ek iş olarak taksiye çıkıyordu uzun yol diye bir müşteri aldı 5 te çıktı sabah 9 da geldi ben de şüphelendim bunun üzerine takip uygulaması yükledim canlı canlı izledim telefondan ne yapıyor diye evden baya uzağa gitti bir baktım kadın sesi kadın derdini anlatıyor eşim de dinliyor filan sonra bir arkadaşının olduğu mekana geliyor kadın bu kıyafetle mi ya üstüm kötü o da diyor benim de üstüm düzgün değil kadın özbekistanlı şivesinden de anladım. Öf diyor x kişisi burda şimdi surat asıcak.. Kadın diyor neden surat asıcak ki eşim de diyor evli olduğumu bildiği halde kadınlarla takılmama çok kızıyor bunun üzerine dayanamadım mesaj attım x kişisi haklı diye eli ayağı dolandı bir yandan da izliyorum işte panik oldu aradı yanlış anladın bla bla bla..

Üstelik bana hâlâ “müşterim” diyerek açıklamalar yapıyor. Kadının sesi kulağıma kadar geldi, onunla gayet samimiydi. İnsan müşterisi ile sohbet eder mi saçmalığa bşk Ben mi yanlış anlıyorum?

İnkar ediyor. Kendini savunuyor. Ama ben biliyorum; kadın hisseder.

Ve ben artık kendimi aptal gibi hissetmek istemiyorum. Eve gelme polis çağırırım filan dedim. Biyandan arkadaşla beraber Ben öldüm abi diyor bittim intihar edeceğim diyor. Eve gideceğim ne olucaksa olsun diyo eve geldi konuşmak için uğraştı tokat yapıştırdım artık hak etmişti. Canı acıyınca kolumu tuttu sana açıklıyıcam evet sen kıskandığın için sana söylemedim kadın müşteri alıyorum sürekli müşterim hatta Özbek'i iki de erkek kardeşi var paraya ihtiyacım var birde yedek telefon verdiler içinde kadın müşterilrrim vardı bilmeni istemedim gibi açıkşamalar yaptı yedek telefonun olduğunu bilmiyordum bile gidip telefonu kırmış fotoğrafını çekmiş bana gösteriyor. Sonrasında işi de bıraktım günlük birbuçuk kazanıyordum paraya ihtiyacım var yetişemiyorum falan filan dedi kadını da getirim o da anlatr .. ben de boşanalım dedim artık güvenim kalmadı zekamı hafife alma artık dedim.

Artık susmak istemiyorum.

taşınıp çocuklarımla birlikte yeni bir hayat kurmayı düşünüyorum.

İçim kan ağlıyor ama ayakta kalmam gerek. Onlar için.

Boşanmayı düşünüyorum. Kolay değil, ama yalanlarla yaşamak daha zor. O da yapma etme diyor aldatmadım diyor sonuçta yalan söyledin ..

Biliyorum ki burası kadın dayanışmasının olduğu bir yer.

Benzer şeyleri yaşamış, bana akıl verebilecek birileri var mı?

Ne yapmalıyım?

Yanımda olur musunuz?

Yapan hep yapar, bu kural değişmiyor ya.. inşallah artık doğru bı karar alırsın.

Hep aynı bahaneler yapmadım da, etmedim de, tövbeler yeminler, hep aynı terane, biri de çıkıp ben adam değilim yaptım diyemiyor.

Sizin eşiniz hem de uyuşturucu kullanıyordu galiba değil mi? Geçen sefer de omzunuza vurmuşdu. 3 tane affedilmeyen, dönülmez şey, 3ü de var eşinizde. Çalışıyor musunuz? Keşke ilk sefer ailenizi dinlemeyip ayrılsaymışsınız.
Bırakmıştı tekrar iyiydik ama bu olay oldu. Kesinlikle boşınacağım. Adliyeye gidelim dilekçe verelim dedim. Babamı ve annemi de aradım durumdan bahsettim çocukları da alıp taşınacağım.

Bırakmıştı tekrar iyiydik ama bu olay oldu. Kesinlikle boşınacağım. Adliyeye gidelim dilekçe verelim dedim. Babamı ve annemi de aradım durumdan bahsettim çocukları da alıp taşınacağım.
İkinci tlfnun numarasından msj ve aramaları çıkarttırsın bakın bakalım ne için kullanıyormuş eğer cesareti varsa. Kırmış kurtulmuş sanıyor ne güzel. Delil olarak tutun onu da

Yeni bir düzen kurup boşanacak, o koca müsvettesinden kurtulacaksınız. Aldatan bir daha aldatır hipotezi gerçektir. Güven bitince bir ilişkide bir daha iflah olmaz. Mutlu bekarlık mutsuz evlilikten iyidir. Maddi olarak durununuz nasıl? Umarım çalışan bir kadinsinizdir.
Adam resmen aklınızla alay ediyor..

Aaa çıkartılır mı ki kırmş
Tabi, numarayla baş vurursa çıkarılır. Hangi numarayı kullanıyormuş öğrenin, o numarayla da whatsapp indirip bakın belki Arşivi kalmıştır. Bu arada casus proqramının ismi ne? Öyle dinlenme falan olan uygulamalar olduğundan bile haberim yoktu.

Yeni bir düzen kurup boşanacak, o koca müsvettesinden kurtulacaksınız. Aldatan bir daha aldatır hipotezi gerçektir. Güven bitince bir ilişkide bir daha iflah olmaz. Mutlu bekarlık mutsuz evlilikten iyidir. Maddi olarak durununuz nasıl? Umarım çalışan bir kadinsinizdir.
Adam resmen aklınızla alay ediyor..
Maalesef istesem de çalışamam küçük çocuğum ve bebeğim var ama taşınırsam ailem Yardmcı olur çalışırım 1+1 ev tutarım zaten

Tabi, numarayla baş vurursa çıkarılır. Hangi numarayı kullanıyormuş öğrenin, o numarayla da whatsapp indirip bakın belki Arşivi kalmıştır. Bu arada casus proqramının ismi ne? Öyle dinlenme falan olan uygulamalar olduğundan bile haberim yoktu.
Aslında casus değil Google playda flashgetkids diye çocuklar için yapılmış konum takip görüntü izleme vs içeriyor. Telefonunu o uyurken aldım görünürde bişi görmezsem de güvenemedim bu uygulamayı indirdim o şekilde öğrendim

Back
X