• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım aldatılıyorum .

banbi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
91
0
0
İstanbul
arkadaşlar 3 yıllı bir evliliğim var ve bir bebeğim oldu şu an 6 aylık .hamilelikten itibaren eşimde sanki bir soğuma hissettim ama o her zaman buna karşı çıktı .hormonal değişmler göstedğimi söyledi sürekli .neyse bebeğim ldu herşey çok iyi gidiyordu çok mutluydu eşim çok üstüme düştü adeta yeniden aşık oldu bana .
dün facebookunun şifresini kırdım ve bir kadınla msjlaştığını gördüm .kadın ekli değil eşimde ama msjlaşmışlar .dnyam yıkıldı .dünden beri ölü gibiyim .bundan sonra nasıl takip etmeliyim eşimi?zaten sürekli iş için seyahat ediyor gerçekten iş için gittiği zamanlardavardır tabi ama beni aldatmaya gittiğini düşünüyorum dünden sonra şu an yok evde zaten .ne yapmalıyım ki?hayatım mahvoldu .

Ne gibi mesajlaşmışlar ?
Of insanın bi kere güveni sarsılmaya görsün

Ne gibi mesajlaşmışlar ?
Of insanın bi kere güveni sarsılmaya görsün

kadın eşimin iş yerinden sanırım .görüşmüşler belli oluyor yazışmadan ama benimki biti görüşmek istemiyorum yazmış şöyle tahmin ediyorum bir dönem birşeyler yaşamışlar şimdi eşim istemiyor belki telden engelledi kadın faceden ulaştı .yoksa fecden neden yazsın telden yazardı diye düşündüm valla ne düşüneceğimide şaşardım .

bence hemen eşinize açık etmeyin bir iyice araştırın bakalım ne olmuş ne bitmiş..Ayrıca ne tür yazışmalar¿

kadın eşimin iş yerinden sanırım .görüşmüşler belli oluyor yazışmadan ama benimki biti görüşmek istemiyorum yazmış şöyle tahmin ediyorum bir dönem birşeyler yaşamışlar şimdi eşim istemiyor belki telden engelledi kadın faceden ulaştı .yoksa fecden neden yazsın telden yazardı diye düşündüm valla ne düşüneceğimide şaşardım .

Anladım
Yada bi gecelikte olabilir
Kadın mı ilk mesaj atmış ?
Bence iyice bi araştır sonra ne yapacağına karar ver

bence hemen eşinize açık etmeyin bir iyice araştırın bakalım ne olmuş ne bitmiş..Ayrıca ne tür yazışmalar¿

kadın ısrar ediyor görüşelim hatta lütfen son bir kez görüşmek istiyorum seninle yazmış konuşacağı şeyler mi ne varmış öyle demiş benimkide yok bitti artık istemiyoum demiş .bu tür msjlar gördüm ama yani mazisi var burdan bu çıkıyor .

Anladım
Yada bi gecelikte olabilir
Kadın mı ilk mesaj atmış ?
Bence iyice bi araştır sonra ne yapacağına karar ver

bence hamilelik sırasında olmuş yani ben öle tahmin ediyorum .bebeğim çok küçük ne yapıcağımı şaşrdım .iş seyahatinde bir hafta sonra gelicek .kadın atmış canım facini bulmuş ordan atmış.

Kadının yaşadığı şehir falan yazıyo muydu ?
Eşiniz iş seyahatlerine nerelere gidiyo ?
İş yerinden olduğunu neden düşündün ?

bence açık verme izlemeye devam et ayrıntı öğren canım

nasıl öğrenebilirim ki.kadınla irtibata mı geçsem .off bilmiyorum ya muhattab olmak istemiyorum .bir kere şey olmuştu şimdi hatırladım eşim banyodaydı cebini ben açmıştım önemli oluyor bazı telefonları önemli birşeydir diye .cevap vermedi karşı taraf bu kadın olabilir .

canım bburda yaşıyor kadın .eşim yurt içi dışı gidiyor sürekli .üniveristede hoca .kadında ordan anladım üstünde uniforma vardı çünkü.

canım bburda yaşıyor kadın .eşim yurt içi dışı gidiyor sürekli .üniveristede hoca .kadında ordan anladım üstünde uniforma vardı çünkü.

nasıl öğrenebilirim ki.kadınla irtibata mı geçsem .off bilmiyorum ya muhattab olmak istemiyorum .bir kere şey olmuştu şimdi hatırladım eşim banyodaydı cebini ben açmıştım önemli oluyor bazı telefonları önemli birşeydir diye .cevap vermedi karşı taraf bu kadın olabilir .

kadınla muhattab olmaya gerek yok faceden takibe devam edebilirsin

telefondan arayabiliyosa mesajlarıda kontrol etmekte fayda var ,ah bu erkekler hiç birisine güvenemiycekmiyiz yaa

CANIM BENIM YAA aslında sevınıyorum ama neye bılıyormusun

en azından var oldugunu bır şeylerın yasanmıs ve bıtmıs oldugunu bılıyorsun ..buldun gördun okudun ... bu cok guzel e azından süphelenmıyorsun artık eşin bir halt yemıs

ama aldatılmanın asla sevınır bır yanı olamaz aslaa çocugun ve senın ıcın cok üzüldüm ..kocanın yedıgı haLTI BİLİYORSUN VE ONA GUVENMEMKTE COK HAKLISIN ..

Back
X