• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım aldatılıyorum .

şuan herşeyi söylersen herşeyi kılıfına uydurur ama daha ayrıntılı öğrenip bunları yüzüne çarptığında savunacak durumu olmayacak haklı sen olacaksın birazdaha sabretmelisin

CANIM BENIM YAA aslında sevınıyorum ama neye bılıyormusun

en azından var oldugunu bır şeylerın yasanmıs ve bıtmıs oldugunu bılıyorsun ..buldun gördun okudun ... bu cok guzel e azından süphelenmıyorsun artık eşin bir halt yemıs

ama aldatılmanın asla sevınır bır yanı olamaz aslaa çocugun ve senın ıcın cok üzüldüm ..kocanın yedıgı haLTI BİLİYORSUN VE ONA GUVENMEMKTE COK HAKLISIN ..

bitmiş ama bu yeniden olmayacağını göstermez .güvenimi sarstı .mahvetti bizi .

şuan herşeyi söylersen herşeyi kılıfına uydurur ama daha ayrıntılı öğrenip bunları yüzüne çarptığında savunacak durumu olmayacak haklı sen olacaksın birazdaha sabretmelisin

bilmiyorum üste çıkar huyudur onun .şifreyi kırcağım aklına gelmemişir ki msjları silmemiş bile orda duruyordu .arada telinide bakardım ama epeydir bakmadım .birşey görmemiştim silmiş demek ki yada bşka adla kaydetti dikkatimi çekmedi hiç .

üzüldüm.Ama bence açık açık konuşmalısın.Sen susarsan eşin belki tekrar aldatmaya meyillencek.Bir çocuk daha yapamıcaksın,hamile olmaktan korkar hale geliceksin.Bence açıkça konuş üzüldüğünü söyle,bir daha tekrarlarsa boşanacağını çocuğunu da alacağını söyle.Çünkü üzgünüm ama aldatıp yakalanmayan insan tekrar aldatır.

Peki herşeyi öğrendin şuan ne yapmayı düşünüyorsun ?

Bana kalırsa bu durumu sineye çekecek gibisin.

Facedeki mesajları kopyalama gibi imkan varsa kopyala istersen (facem yok bilemiyorum onun için )
Bende sormak istiyorum,ortaya çıkınca ne yapmayı düşünüyosun ?

üzüldüm.Ama bence açık açık konuşmalısın.Sen susarsan eşin belki tekrar aldatmaya meyillencek.Bir çocuk daha yapamıcaksın,hamile olmaktan korkar hale geliceksin.Bence açıkça konuş üzüldüğünü söyle,bir daha tekrarlarsa boşanacağını çocuğunu da alacağını söyle.Çünkü üzgünüm ama aldatıp yakalanmayan insan tekrar aldatır.

şu an konuşacak durumda değilim az önce konuştuk ne oldu vs dedi tabi dünden beri ölü gibiyim .anladı bir durum olduğunu ama gelince açık açık konuşmak istiyorum yüz yüze .

şu an konuşacak durumda değilim az önce konuştuk ne oldu vs dedi tabi dünden beri ölü gibiyim .anladı bir durum olduğunu ama gelince açık açık konuşmak istiyorum yüz yüze .

Aynen sakinleş yüz yüze konuş.Konuşurken de kendine hakim ol bağırıp çağırma ağlama.Mantıklı bir şekilde konuş.Üzüldüm tekrardan.

senın yerınde olsam (kı allah korusun) direk eşime sorardım.. bırsey arastırsan belkı cok sucsuz bır durumu bıle yanlıs anlıyabılırsın artık.. cunku bırkere guvenın sarsıldı.. esıne guvenmek ıstıyorsan al karsına sana tek bır soru sorucam ve cevabını hayatını ortaya koyarak cevap vermenı ıstıyorum de.. ve benı hıc aldattınmı dıye sor.. sonra gerısı gelır zaten.. ınkar ederse( kı erkeklıgın kuralı bu derler) facesındekılerı gordugunu ve ne anlama geldıgını sor.. onu vıcdanıyla rahatsız et.. vıcdan ınsanın en hassas noktasıdır.. ama ınsallah dusundugun gıbı bırsey yoktur demek ıstıyorum yınede...

senın yerınde olsam (kı allah korusun) direk eşime sorardım.. bırsey arastırsan belkı cok sucsuz bır durumu bıle yanlıs anlıyabılırsın artık.. cunku bırkere guvenın sarsıldı.. esıne guvenmek ıstıyorsan al karsına sana tek bır soru sorucam ve cevabını hayatını ortaya koyarak cevap vermenı ıstıyorum de.. ve benı hıc aldattınmı dıye sor.. sonra gerısı gelır zaten.. ınkar ederse( kı erkeklıgın kuralı bu derler) facesındekılerı gordugunu ve ne anlama geldıgını sor.. onu vıcdanıyla rahatsız et.. vıcdan ınsanın en hassas noktasıdır.. ama ınsallah dusundugun gıbı bırsey yoktur demek ıstıyorum yınede...

keşke .ama belli var olduğu .çünkü artık bitti demiş yani artık derken demek vardı birşeyler bariz ortada .kadın resmen yalvarıyor görüşmek için .

keşke .ama belli var olduğu .çünkü artık bitti demiş yani artık derken demek vardı birşeyler bariz ortada .kadın resmen yalvarıyor görüşmek için .

tatlım otur esınle konuss... bagırmadan cagırmadan dımdık durarak karsısında... evet oldu ozur dılerım falan dedıgınde ıse.. hadı benden utanmadın evladının suratına nasıl baktın.. sadece benı degıl evladınıda aldattın kandırdın.. de ve oturun ne yapmak ıstedıgınızı konusun.. hatta esıne sor bende olmayıpta onda olan ne vardı?? boyle sorular senı kucultmez.. senı yuceltır.. ne kadar dımdık durursan o kadar guclusundur.. senın bı evladın var.. hayatta bır kadın ıcın bundan daha buyuk bı zengınlık olabılırmı?? sen cok guclusunn

ben olsam dayanamaz telefonda bin kez sorarsım
bence yüz yüze konuşmak daha iyi
belkide evlenmeden önceki bi ilişkisiydi kadın takıntılıdır..eşinizle konuşmadan kendinizi çok yıpratmayın

tatlım otur esınle konuss... bagırmadan cagırmadan dımdık durarak karsısında... evet oldu ozur dılerım falan dedıgınde ıse.. hadı benden utanmadın evladının suratına nasıl baktın.. sadece benı degıl evladınıda aldattın kandırdın.. de ve oturun ne yapmak ıstedıgınızı konusun.. hatta esıne sor bende olmayıpta onda olan ne vardı?? boyle sorular senı kucultmez.. senı yuceltır.. ne kadar dımdık durursan o kadar guclusundur.. senın bı evladın var.. hayatta bır kadın ıcın bundan daha buyuk bı zengınlık olabılırmı?? sen cok guclusunn

onda ne vardı bende yoktu demem ki öyle birşey yok zaten .kadını gördüm hiçde birşey değil .neyse konuşacağım zaten de bide şunu düşündüm alsam bebeği eşyamı toplasam gitsen birşey demeden bunuda düşündüm bugün .

Evvela sakin olun...
Eğer kocanızla konuşmaya başladığınızda bağırıp çağırırsanız onu daha evvelden ilişkisinin
olduğu bayana yakınlaştırırsınız. Çünkü böyle bir durumda eşiniz kendisini teselli edecek
birini arar ve üçüncü şahıs bu fırsatı hiç kaçırmaz!
Söyleceklerinizi sakince ve tane tane konuşun.
Sorunun ne olduğunu ve onu böyle bir ilişkiye iten sebebin ne olduğunu öğrenmeye çalışın.
Hayatınızı etkileyecek bir karar almadan evvel iyice düşünün. İlişkinizi sürdürmek için yeterli sebebinizin
olup olmadığını sorgulamanız gerekiyor.
Olayın şaşkınlığını ve öfkesini üzerinizden atmadan karar vermeniz doğru olmaz.

Bir bayan için çok zor bir durum, Allah yardımcınız olsun.
Nefes eğzersizleri veya gevşeme hareketleri yaparak rahatlamaya çalışın.

ben olsam dayanamaz telefonda bin kez sorarsım
bence yüz yüze konuşmak daha iyi
belkide evlenmeden önceki bi ilişkisiydi kadın takıntılıdır..eşinizle konuşmadan kendinizi çok yıpratmayın

canım 3 yııllık evliyiz yani 3 yıl sonra bu kadın takıntı yapıp eşimi mi buldu bilmiyorum keşke öyle olsa ama sanmıyorum .

Back
X