Sanırım aldatılıyorum

Telefonunu ortada bırakmazsa eğer.
Kontörüm yok annemi arayacağım verir misin diye iste.
:26:

arkadaşlar anlatmış zaten mutlaka kimle konuştuğunu öğren numarayı al araştır canım sakin olmaya çalış.umarım aldatma olayı değildir diyeceğim ama anormal bir durum olduğu kesin

Konuya cevap yazmadan önce eski konularına baktım
Daha önce de eşim bana "seni seviyorum" demiyor diye yakınmışsın
Evlenmeden önce söyler miydi? Yada ne sıklıkla söylerdi?
Gece dışarı çıkıp telefonda konuşması, sonra arama kaydında bir iz bırakmaması
Bu tarz şeylerin altından üzgünüm ama, iyi şeyler çıkmıyor maalesef
Sana bahsedildiği gibi kayıtlara ulaşmalısın
Ulaştığında, eğer şüphelerin gerçek çıkarsa öncelikle sakin olmanı tavsiye ederim
Çünkü tam olarak emin değilim ama onun özeline girmiş oluyorsun hukuk anlamında
Maile girmek, özel yazışmaları takip etmek vs. bunlar suç bildiğim kadarıyla
Hatta burada bilgisi olan arkadaşlardan yardım alabilirsin
Bu arada sanırım 92 doğumlusun
Eşinde senden çok büyük değildir tahminimce
Evliliğin gerek ve sorumluluklarının bilincinde olmayabilir mi?

Ay cok sinir oldum :-@ canum arastir bu konuyu kizlarin dedigi gibi dökümanina bak vodafone online self servisten ve o numarayi arastir sakin amaan bosver deyip vazgecme bakalim ne halt karistiriyomus zibidi. 9 aylik karisini aldatmak da neymis canina okurum o adamin :-@@@@@

Bu arada anlatmislar ama ben de anlatayim esinin telini aliyosun mesaj bolumune giriyosun sonra "S" yazip 7000e gonderiyosun. esine mesaj olarak gelen sifreyi ve esinin nosunu kullanarak vodafone online self servis sitesine giriyosun orda zaten dökümani gosterir. ben surekli kardesimi kontrol ediyorum bu sekilde kimlerle ne zaman konusup mesajlasmis ogreniyorum icim de rahat ediyo :)

avea için de aynı şey mi geçerli acaba

avea için de aynı şey mi geçerli acaba

avea için *952# yazıp arama tuşuna basıyodun. Gelen şifreyi unutmuyosun :) sonra avea.com.tr'den online işlemlere girip numara ve şifreyi yazıp giriyorsun. sonra Lira işlemleri'nden harcama detayını seçiyosun. Hop oldu bitti :) ama avea'da şöyle bişey var, şifreyi numarayı girip online işlemlere girdiğimizde telefonumuza msj geliyor "web online işlem merkezine giriş yaptınız. güvenlik amaçlıdır. eğer bu güvenlik sms'ini almak istemiyorsanız webonline "güvenlik seçenekleri"nden sms uyarısını kapatabilirsiniz." diye.
ama bana saçma bi zamanda gelmişti bu msj amaaaan yanlışlıkla gelmiştir demiştim, eşin de üstünde durmaz bence

Son düzenleme:
daha senesı dolmadan altadacaksa ne evlenmişya

davranışlarıda ınsanın aklına farklı bı ıhtımal getırmıyor inş. yanılıyorsunuzdur

Görüşme detaylarına bak internetten.O saatte kimle görüşmüş öğren.Numarasını alıp gizliden ara bakalım kimmiş.

Umarım aklımıza gelenler yanılgıdır da bu işin içinde bir iş yoktur.

her gece aynı saatlerde dışarı çıkıp telefonla konuşması
ve kimle konuşuyorsun deyince arkadaşlarımla gibi saçmasapan bahaneler uydurması
çok acemice çok
derhal ağırlığını koyman lazım
telefonuna mı el koyarsın, döküman mı bulursun, çeker karşına okkalı bi fırça mı atarsın bilmiyorum
ya ispatlasın arkadaşlarıyla gecenin bi vakti "çok özel" konuşmalar yaptığını ve gerekçesini
ya da aldattığını kabul etsin
çocuk mudur nedir

mrb kızlar ben ilk başta cok düşündüm dediğiniz gibi yapıp görüşme detaylarını öğrenmeyi ama snr bunun saygısızlık olacağını düşündüm ya onun dediği gibiyse ya düşündüğüm gibi bişey yoksa die düşündüm ve zor oldu amam bir karar verdim onu karsıma aldım konuştum tek tek ne düşündüğümü söyledimm ona oda bana böyle bişey olmadığını inanmiosam bana telefonunu verebileceginic soyledi bende gerek yok dedim ama o braktı telini ve işe gitti.amaaa sonraa ben dayanamadın veeee dediğinizii yaptımm öğrendim görüşme detaylarını . ama coookk saşırdım gercektende dediği gibi dediği arkadasıyla knsmuş o saatler de açıkçası böle oldugunu hiç düşünmüodum.ama düşündüğüm gibi olmadığı için cooook sevindiimmmmama yinedee aklımda bazı soru isaretleri yok değill niee o arkadsyla o saatte ne knsyooo gibiii.aslında herzaman için böle çok samimi saat fln farketmeksizin bir arkadaslık ilişkileri vardır ama yinede şimdi kızlar sizce napyım o arkadasnla o saatte ne knsyosun diee üstüne gitmeli miyim sizceee???

belki de konuştuğu arkadaşının bir sorunu vardır. o yüzden o kadar konuşmuşlardır. bence sor ama konuya yumuşak bir şekilde gir. çünkü çok fazla sorgulandıklarında agresifleşebiliyorlar :) sonuçta telefonunu bırakıp işe gittiğine göre senin öğrenmenden korkacağı bir durum yok gibi. :)

güzl bi kavgayı hak ediyo evli barklı adamın o saatlerde ne işi olur dışarda

Numarayi aradinizmi belkide arkadasinin ismine kaydetmistir telefonuna isim baska no baska cok gorduk kk da buna benzer olaylar
ayrica gercektrn arkadasiyla gorusen adam neden silsin telefonundan arama kaydini

eveet oda ban ilk

sorduğumdaa ole dedi arkadasının bir sorunu varmışş ama bana knstukları saat saçma geldii sadece işteee bilmioorum yaaa ama daha cok gfitmicem üstüne yoksa oda agresiff tepkiler göstermeye baslıcakk

bence karı koca arasında gizli saklı olmaz, bence olmamalı yani
seni bunu öğrenmek istemen gayet normal bana göre ortada bir yanlışlık var bana göre size ayarması gereken özel zamanı gidip arkadaşıyla konuşmaya ayırıyorsa tabikide bu normal değil, ben olsam bir sorun çıkarırım
sonuçta konuşacaksa senin yanında konuşsun neden dışarıya çıkma ihtiyacı hissediyor
tamam bunları konuşmuşsunuz bişi olmadığına kanaat getirmişsiniz sanırım ama bence yinede eşinizin aklını bir yoklayın ama konunun ne olduğunu öğrenmeye çalışın ama bunu kurnazca yapın
mesela neymiş hayatım arkadaşının derdi bir sorunu varsa ara gelsin bizim eve evde konuşun diyebilirsini yada bende yardımcı olurum belki arkadaşının sorunu neyse deyip gerçekte merak niyetiyle değilde iyikil meleği rolü oynayarak işin aslını anla bence

ve herşeyin ötesinde dediğim gibi karı koca arasında gizli saklı olmaz asla,ve eğer sen bu konudan rahatsızsan bunu yapmaması gerektiği konusunda onu uyarman gayette normal

Son düzenleme:
Numarayi aradinizmi belkide arkadasinin ismine kaydetmistir telefonuna isim baska no baska cok gorduk kk da buna benzer olaylar
ayrica gercektrn arkadasiyla gorusen adam neden silsin telefonundan arama kaydini

onu bende düşündüm tatlım ve aradım numarayı

kesinlikle size katiliyorum.oyle ya nicin arama kayitlarindan siliniyor bu gorusmeler???
ben olsam takibi elden birakmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…