Arkadaşlar bugüne kadarki şartlarım dolayısıyla kendimi hep diğer hemcinslerimden daha bakımsız daha eksik donanımlı ve şartları bakımlı olmaya daha müsait biri olarak gördüğüm için..ve de ailem maddi açıdan bazen beni diğerlerinden geri bırakıcak kadar tutumlu oldukları için yeterli harcama yapamıyordum kendim için..çevrem de sürekli bakımsız olduğumu yüzüme vuruyorlardı ve ben kendim de bunun böyle olduğunu düşünüyordum...ama şu aralar rahatça alışveriş yapabileceğim ve onların hesap soramayacağı biryer keşfettim ve işime geldi...internetten alışveriş yaptığım için marketteki bir şampuana 8 tl verebilecekken daha kalitelisini tercih edip bir şampuana 20 tl verdiğim bilinmiyor...yanlız sorun şu ki..harçlığımın yükselmesini talep ettim ama buna karşın almak istediklerimi hesapladığımda sanki 1 ay içinde o da yetmeyecek ve bütün ihtiyaçlarımı karşılamayacak gibi duruyor...bundan dolayı ayağımı yorganıma göre uzatmaya çalışıyorum hep ucuz yollara kaçıyorum yine olmuyor...çünkü elimde neredeyse beni iyi hissettirecek ve güzel gösterecek hiçbirşey yok..hep ucuza kaçmaktan dolayı dandik şeylerle dolu dolabım ve odam...o yüzden hırsa kapıldım sanırım ve bir anda herşeyimi değiştirip herşeyimin kalitesini yükseltmek istiyorum..çünkü kaliteli hiçbirşeye sahip değilim...kafam çok karışık...bu ayki yapacağım sadece kozmetik alışverişim 100 tl tutuyor ve içinde beni baştan aşağı yenileyecek herşey de yok..bunun haricinde güneş gözlüğü, kıyafet ve lens de alacağım..bu .yaşım 30 o yüzden artık bazı şeyler hemen olsun istiyorum..kaldıramıyorum bazı şeyleri...hem tasarruf etmeeye maksimum çaba gösteriyorum hem herşeyim olsun ve kaliteli olsun istiyorum ve hepsi aynı anda olmuyor tabi ki..ucuz etin yahnisi olayı var çünkü...ben sürekli orta yolu bulabilmek için saatlerce fiyat hesapları yapıyorum..hatta günlerce.. bazen bazı şeylerden vazgeçip sonra alırım diye arkaya atıyorum...tutumlu olmak adına herşeyden birer tane alıyorum tek çeşit alıyorum ki ondan memnun kalmazsam sonra diğerini alabilmek için..hatta bu denemelerime en ucuzundan başlıyorum..memnun kalmadıkça pahalısına doğru geçiyorum...kafayı yiycem...
Son düzenleme: