hmmm..spor giyimden anladığımız şey de çok farklıymış aslında :)
mesela benim dışarıda günlük giydiğim şeyler siyah bir eşofman altı ve üstüne de gri melanj kapşonlu sweatshirt...altına da spor ayakkabı...ve hava güneşliyse güneş gözlüğü takarım bazen keyfim yerindeyse lipgloss ve dudak kalemi sürerim..bir de her zaman yanıma aldığım içine anahtar telefon cüzdan koyduğum çapraz asılan küçük siyah bir çantam vardır..kilolu olduğum için kot pantolon giyemiyorum..üstüme de üst olarak sadece erkeklerin giydiği spor tişortlar oluyor..o yüzden babamdan eniştemden gelen bazı spor bisikletçi yaka. erkek tişortleriyle idare ediyorum çünkü kadın tişortlerinin en geniş bedenli olanı da bana uymuyor..sanırım bayan sınırlarından çıkmışım irilik konusunda

topukluya da pek alışkın değilim..büyük beden kot almak için alışverişe çıktığımda da o bedendeki pantolonlar aşırı bol ve genişti..oysa benim kiloların çoğu göbeğe toplanmış durumda ve aksine bacaklarım inceciktir...acilen kilo vermem gerektiğini farkındayım ama en az 20 kilo fazlam var bunları 2 günde veya 1 haftada ha diyince veremem..kiloların hepsini verene kadar bu kıyafetler üzerime paralanana kadar aynı şeyleri giymek zorundayım malesef...çünkü eşofman altı dışında birşey giyemiyorum..
evet canım bilmediğim şeyler var makyaj konusunda ama spor giyimde ruj yerine lipgloss daha iyi oluyor ve de kırmızı değil de pembe tonları kurtarıyor insanı...aynı şekilde oje olarak da bu renkleri tercih ediyorum..diğer koyu renkler ağır kaçıyor klasik kaçıyor..canım ilgilendiğin için sana çok teşekkür ederim